2777
2789
عنوان

خلط خونی بعد سرفه توروخدا کسی بیداره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 59 پست
نه فرق دارن، مطمئنی انفلوانزا بوده؟ من شک دارم به اینکه سل باشه

وا من هفته پیش دکتر بودم ریه هامو معاینه کرد من مریض بودم بخاطر انفولانزا  شما به چی شک داری مگه سل با انفولانزا میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم خلط خونی داشتم توی سیونزیتی که گرفتماما خب خلط با بزاق رقیق دهان فرق داره خبشاید چون زیاد سر ...

هفته پیش بخاطر انفولانزا دکتر بودم ریه هامو چک کرد گفت مشکلی نیست حالا باید باز باید دکتر برم 

بله ممکنه...شما برو یه تست بده خیالت راحت بشه اگ زود بری زودتر مشکلت حل میشه نزار وخیم بشه

خب من هفته پیش بخاطر مریضیم دکتر بودم معاینه کرد ریه هامو  گفت خ بی و انفولانزا گرفتی از هفته پیش تاحالا  انفولانزا تبدیل به سل میشه؟؟؟من  بعد انفولانزا سالهاست دچار سرفه های طولانی میشم ولی این خون جدید بود البته اینم بگم سرفه هام خیلی شدید بود جوری که نفسم بند میاد و اوق میزنم

خب من هفته پیش بخاطر مریضیم دکتر بودم معاینه کرد ریه هامو گفت خ بی و انفولانزا گرفتی از هفته پیش تا ...

بجای اینکه انقدر توضیح بدی و ازما ک دکتر نیستیم سوال کنی فردا برو بگو میخان تست سل بدم 

مگ چقدر کار داره ک انقد مقاومت میکنی؟

خدایا بی نهایت شکرت❤️

چی گفتم که بی جنبه ام ؟؟؟تو میگی انفکلانزا نیست سله میگم دکتر بودم  که اینو گفته تو خودت بشدت بی جنبه ای بعد به بقیه حرف میزنی  سوال کردی جوابتو دادم چرا درگیری

بجای اینکه انقدر توضیح بدی و ازما ک دکتر نیستیم سوال کنی فردا برو بگو میخان تست سل بدم مگ چقدر کار د ...

خب عزیزم الان نصفه شب کدوم دکتر بازه فردا هم جمعهس دکترای خوب نیستن که 

وا من هفته پیش دکتر بودم ریه هامو معاینه کرد من مریض بودم بخاطر انفولانزا شما به چی شک داری مگه سل ...

ببین علائمت به سل میخوره. 

دکتر مگه ازت تست گرفت و گفت آنفلوآنزاست؟ مثل تستای کرونا تست دادی و گفتن آنفلوانزا داری یچیزی. 

ولی وقتی میگی خلط خونی داری احتماا داره سل باشه، درمان داره و جای نگرانی نداره. البته ممکنه رعایت نکرده باشی به این حد رسیده