2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
کاریوتایپ فقط برای خودتون و همسرتون انجام دادین. تو تعیین جنسیت فرمول کروموزومی را در اوردن که میشه ...

آره درسته اینم هست...

ولی خب من نگران شرایط همسرم بودم ، آخه چند سال پیش مادرشوهرم دختری بدنیا آورد که مشکل داشتن و 6 ماهگی آسمونی شدن

مشکل باروری هم داشتن چندسال طول کشید تا باردار شده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزمزمه در مورد prp بپرس که برات انجام میده یا نه  بپرس سرم ivig یا اینترالیپید لازم داری یا نه ...

😁😁😁

اینجوری بگم که دوباره ضایعم می‌کنه ...

انتقال قبلی گفتم خراش می‌خوام گفت اذیتم نکن :/ 

اینبار ولی میخوام یه جورایی التماسشو بکنم که تلاشش رو بکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزمه در مورد prp بپرس که برات انجام میده یا نه  بپرس سرم ivig یا اینترالیپید لازم داری یا نه ...

مرسی قشنگم شات گرفتم بنویسم رفتم اونجا از روی نوشته ها بخونم آخه اینطوری یادم می‌ره🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حدود یه هفته حال دوروز اونور ۱۰روز

مرسی قشنگم 🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا علی بگو زنگ بزن  منم از نظر تایمی همیشه گیجم و کلی استرس میکشم  نمی‌دونم چرا تو این م ...

😁😁😁 

وای من قبلا از استرس اینکه دیر به مرکز نرسم 

مثلاً ساعت ۶ غروب نوبت دارم ، ساعت ۱۱ صبح مرکز بودم....

خونمونم تهرانه مرکز هم تهرانه😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عیب نداره روز سومم داروهاتو شروع میکنن به سلمتی انشالله انتقالت موفقیت امیز باشه

مررررررسی عزیز دلم 🙂🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آمپولهایی که مصرف می‌کردید برای تولید تخمک، یادتونه؟

راستش نه ...

من به دارو زیاد توجه نمیکنم متاسفانه...

دولتی اول یه آمپول نوشت من نسخه ایرانیشو به جای خارجی گرفته بودم ( ناخواسته) هیچ تاثیری نداشت یعنی یه نخمکم نداد

دوباره مصرف ال دی و ماه بعد یه آمپول نوشت پرگووریس و یه آمپول دیگه

اینم ۵ تا تخمک شد ولی ۳ تا جنین 

همشو ۳ روزه انتقال دادم منفی شد...

ابن سینا کلا یه آمپول داد اسمشم دقیق یادم نیست متاسفانه با این آمپول ۱۳ تا تخمک کشیدن و ۱۲ تا جنین تشکیل شد ۱۰ تا گرید  آ.    دوتا گرید ب

اسمشو اینجا بارها گفته بودما ولی یادم نیست الان الفا؟ ( انگار عربی بود امپولش)

شرمنده تورخدا 🥲🤦🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن     سلام عزیزم. امشب به نیابت از مهتاب جون نماز استغاثه به امام زمان عج رو ...

😍😍😍😍

ممنون مهربونم 

انشالله بهترین ها نصیب شما و مهتاب جون بشه 

الهی زندگیتون سرشار از شادی باشه همیشه که دلمون رو شاد میکنید 🩷🧿🌈

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

جوووووون دلم 😍 مبارکه مبارکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان دکترم برای آخر این هفته میشه هفته ۱۷ سونوی واژینال نوشته برای چک کردن طول سرویکس قبل سرکلاژ . یکم برای سونوی واژینال استرس دارم خدانکرده به لک بینی و اینا نمیافته آدم ؟ کسی انجام داده ؟ 

دعای مخصوصه😍😍😍😁 مهتاب جون ازاین توسلا براانتقال منم نگه دار انقده انقده انقده دلت پاکه😘😘😘😘 ...

😂😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قوربونت عزیزم شکر اتفاقا امشب رفتم مطب سونو قلبشم تشکیل شده بود🥺🥺🥺😍😍😍😍😍خدا نصیب همه کنه اونج ...

عزیزم بار چندمت بود؟!

بهت تبریک میگم مادر شدنتو 

ب خیر و خوشی ایشالله 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دور از جونت، فک کنم سر دردت از کم خوابی هستش شبا دیر می خوابی صبح ک زود بیدار میشی ی کم اسفند دود ...

اره خیییلی . دو شبه ۲ ساعتم نخوابیدم.  الان میخواستم بخوابم یکم ک مهمون داره میاد برام😫

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله خودتم تا چندروز دیگه خوشحالمون کنی عزیرم😍😍امروز بهتری؟؟

قربونت عزیزم❤️ شکر خدا خوبم😘 شما چطورین؟