2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
دوسال پیش راحت بهم معرفی نامه دادن گرفتم نمیدونم چرا امسال اینجوری کردن نه ندارم میگم برم شیراز مثل ...

عزیزم کدوم شهر هستی 

من قبلا شیراز رفتم بهم نداد گفت نداریم البته اوج کرونا بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
فاطمه جون اگه میخوای من دارمش

واقعانی اصلشو داری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعانی اصلشو داری 

اره اصله. یکی از دوستام که جنوبی هس خودش برام پیدا کرده بود‌ البته متاسفانه ما نشد استفاده کنیم. دکتر اجازه نداد ب همسرم. همین جوری مونده تو یخچال. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی ممنون عزیزم و همچنین برای شما دوست خوبم نه عزیزم اولش با لتروزول بود و بعد قطع کردن ادامه رو ب ...

عزیزم ببخشید شما روز نهم پریودی ضخامتتون چقدر بود ؟

بعد استرادیول رو روزی چند تا گفتن استفاده کنید ؟

یک ماه تاچهل روزم خوبه برای گرم کردن رحم بادکش گرم هم عالیه به من گفت اگه لخته بیاد یعنی رحم سوداش ...

گلم زیتون که تو بازار میفروشن از اونا میگی بعد سبزش خوبه یا سیاهش

اتفاقا من امروز پریود شدم و پسته و گردو داشتم می‌خوردم پس بذارم بعده پریودی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره اصله. یکی از دوستام که جنوبی هس خودش برام پیدا کرده بود‌ البته متاسفانه ما نشد استفاده کنیم. دکت ...

چرا دکتر گفت نخوره دکتر صادق زاده گفتن استفاده نکنه 

بعد فاطمه میشه ویتامین هارو تو دوران پریودی خورد

بوشهر هستم گلم

من دفعه قبل 

اصفهان ، شیراز، تهران ، همه رو گشتم اخر بوشهر  بهم دادن البته گفت الان نداریم اومد زنگ میزنیم دو ماهی طول کشید تا بهم دادن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام  من ذخیره تخمدانم دو دهم با سابقه اندومتریوز و فیبروم .شوهرمم مورفو و تحرک صفر  یکبا ...

عزیزم من ذخیره ام ۳ دهم بود دو بار ای وی اف کردم که دومی مثبت بود

توکل کن به خدا ان شاءالله با تخمک خودت نتیجه میگیری