2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی انشالله مثبت میشی و خلاص میشی من باری که مثبت شدم والله درد زیر شکم داشتم 

ممنونم عزیزم ❤❤. ان شاءالله

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
مبارکت باشه انشاالله صحیح و سلامت بچسبن به دل مامانشون و 9 ماه دیگه بیان بغلت  استرس نداشته با ...

مرسی گلم . 🙏 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
نه رادیس جان nt گفت مشخص نیست هنوز زوده😍

ان شاالله همون چیزی که میخوی باشن ❤️❤️🥰🥰🤲🌺💐😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اهان ممنون عزیزم نمی‌دونم تبریز اصلشو میفروشن یا نه

فاطمه جون اگه میخوای من دارمش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون معذرت گلم اینجا مطرح کردم 🙏🙏

خواهش می کنم عزیزم این چه حرفیه 😍😍🥰🌺💐

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بسلامتی عزیزم  واسه مثبت شدنت ایه الکرسی خوندم واست

مرسی گلم. امیدوارم حاجت روا بشی

دوستای عزیزم ختم دعای نادعلی هدیه به امیرالمومنین به نیت مثبت شدن انتقالای بچه هایی که انجام دادن و ...

سلام عزیزم دو تا میخونم  ایشالله حاجت روایی همگیمون‌ به حق امام‌زمان 🙏🏻

😍🧿 مبارک باشه عزیز دلم  انشالله خوش خبر باشی بعد ۱۴ روز

ممنونم گلم . ان شاءالله آزمایش مثبت بارداری خودتون رو اینجا خبر بدین