2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684634 پست
مبارک باشه تینا جان، ایشالله نه ماه بچسبن به دلت دوهفته دیگه با جواب مثبت خوشحالمون کنی 😍🌹

ممنونم عزیزم❤ امیدوارم که مثبت بشه هم آزمایش من هم آزمایش بقیه بچه های تاپیک

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوبی؟؟میگم شما ای وای جی رو چطور گیر میاری؟؟ من امروز رفتم گفتن که موجودی نداریم به داروخونه ...

شما تهران هستین؟ اگه تهران هستین ببر اول بیمه تایید کنه بعد داروهای خاص خیابان نجات الهی داره من از اونجا معمولا میگیرم

بچه هایی که ای وای جی می‌زنید لطفا بگید برای شماهم تازگیا نمیدن میگن باید رفت بیمارستان؟؟

اگه تهران نیستی بازم اول برو بیمه تاییدیه بگیر بعد برو سازمان غذا و دارو اونجا اسمتو یادداشت میکنن معرفی میکنن به بیمارستان یا داروخانه ای که ای وی ای جی داره چون این دارو کم هست سازمان غذا و دارو بین بیمارستانا پخش میکنه خودشون میدونن کجا داره هماهنگ میکنن میری

عزیزم ایشالا۹ماه  بچسبن ب دلت و سالمو سلامت ب دنیا بیاریشون

ممنونم عزیزم . آمین 🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
شما تهران هستین؟ اگه تهران هستین ببر اول بیمه تایید کنه بعد داروهای خاص خیابان نجات الهی داره من از ...

نه من تهران نیستم.شهرخودمون گفتن که نداریم تو گمرکه بعدم میدن به بیمارستان 

بیمارستانم رفتم گفتن نمی‌زنیم برای باردار

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اگه تهران نیستی بازم اول برو بیمه تاییدیه بگیر بعد برو سازمان غذا و دارو اونجا اسمتو یادداشت میکنن م ...

رفتم سازمان غدا دارو کارمو درست نکرد گفتن نداریم بهشونم گفتم حداقل نامه سهمیه بهم بدید اونم نداد گفت فعلا نداریم تا دوهفته دیگه وبعدم سهمیه بیمارستانا میشه

اگه گیر نیارم انتقالم کنسل میشه.

ای بابا  سازمان غذا ودارو وظیفشه شمارو معرفی کنه کسیو نداری از تهران برات بگیرن

دوسال پیش راحت بهم معرفی نامه دادن گرفتم نمیدونم چرا امسال اینجوری کردن

نه ندارم میگم برم شیراز مثلا بهم میدن اینا گفتن سهمیه هر شهری مال خودشه به کسه دیگه نمیدن نمیدونم راست گفتن یانه

الان یه تایپیکی دیدم بی بی چک زده مثبت شده ایده میخواست برای سوپرایز همسر

وای که چقدر دلم میخواست منم همینطور طبیعی باردار بشم همسرمو سوپرایز کنم😪

یعنی روزی میشه که نوبت ماهم شده از این دوندگی برای دارو ودکتر خلاص بشیم

خدایا کرمتتو شکر نمیدونم چه مصلحتی هست که فعلا باید در حسرت کلمه مامان گفتن بهمون بسوزیم

ببخشید بچه ها امروز بدجور دلم گرفته😔

والا سوالای منو که خیلی با حوصله جواب داد با اینکه خیلی شلوغ بود دو بار منو با دقت سونو کرد حتی گفت ...

ممنون عزیزم منم ۴ شنبه میرم پیش دکترم ازش میپرسم ببینم چی میگه . منم دوست دارم دکترم توضیح بده سوالامو جواب بده 

اهان ممنون عزیزم نمی‌دونم تبریز اصلشو میفروشن یا نه

عزیزم دانشگاه علوم پزشکی توی همه استان ها دانشکده طب ایرانی داره . معمولا نزدیکشون یا توی همون ساختمون سلامتکده دارن و داروخونه و دکتر . شما هم مال شهر خودتو پیدا کن و تماس بگیر بپرس حتما دارن