2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
بچه ها میگن اشکالی نداره عزیزم من دلم آروم گرفت  شمام دیگه نگران نباش هر چی خدا صلاح بدونه برا ...

😍

سری قبل همسرم به اسنپ گفت خانمم عمل کرده لطفاً آروم برید

بنظرت صندلی جلو بشینی تا آخر صندلی رو بخوابونی بهتره یا عقب دراز بکشی پاها جمع باشه؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربوونت عزیزم😘 ولی اخه برا جنین ۳ روزه فک کنم زوده لانه گزینی.  شکر خدا هم فقط همون ی بار بود ...

خب همون جذب رحم میشن دیگه اینا علائمای خوبیه امیدوار باش دیگه این همه زحمت کشیدی دست خالی برنمیگردی عزیزم چله حدیث کسا هم بردار خانم فاطمه زهرا حتما دستتو میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان ختم 14 مرتبه زیارت عاشورا هدیه به 14 معصوم که تا فردا خونده بشه به نیت مثبت شدن انتقالا ، سلا ...

من یکی میخونم 

امیدوارم انتقال هممون مثبت بشه 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
من یکشنبه انتقال دارم . یه بار فرش منفی بود الان فریز میذارم . چه کارایی انجام دادی یا ندادی؟ استراح ...

بسلامتي انشاله.من همش خونه بودم سه روز فقط واسه امپول ميرفتم درمانگاه.بعدش روزي نيم ساعت پياده روي و تو خونه هم عادي.ولي كار خونه انجام ندادم گاهي غذا كمك ميكردم همسرم.ميوه و اجيل و كاهو و غذاهم مثل هميشه خوردم.ولي امروز يبوست گرفتم خيلي اذيت شدم آب حتما زياد بخورين كلا مايعات من اوايل خوب خوردم دوسه روز بود كم ميخوردم

بسلامتي انشاله.من همش خونه بودم سه روز فقط واسه امپول ميرفتم درمانگاه.بعدش روزي نيم ساعت پياده روي و ...

ممنونم عزیزم

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
راستی گفت بادمجان کاهو خیارنخور مستقیم روسردی رحم تاثیرداره لامصب یه هفته است هوس کشک بادمجان کر ...

سلام عزیزم . شما چیکار کردی؟ انتقالتون برای خرداد شد؟

سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم من دوسال ...

سلام دوستم خداروشگر ، انشاله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نیت به سلامت بیاد بغلت . منم قبل انتقالم ماهی که اسباب کشی داشتم و هیچی رو رعایت نکردم در کمال نا باوری خداروشکر مثبت شد بی بی چکم . خیلی به کسایی که منتظرم گفتن که چند وقت از فکرش بیاید بیرون این استرس لعنتی خودش عامل بزرگی هست که بارداری اتفاق نیافته 

سلام خانوما،یه سوال دارم.من قراره مجدد تخمک کشی کنم.سوالم اینه که ازمایش های هورمونی اولیه رو دوباره ...

معمولا آزمایشا تا ۶ ماه اعتبار داره اما واسه من بعد از ۴ ماه واسه انتقال، تیرویید و یکی دیگه که اسمش یادم نیست رو نوشت

دوستان یه سوال داشتم اشکال نداره کله پاچه بخورم؟ 

اینجا دوستان گفتن قبل انتقال بخور 

گلم من رفتم طب سنتی گفتم یه راهکارایی بگو که رحم تقویت بشه گفت حلیم تامیتونی بخوراماسعی کن خودت درس ...

عزیزم منم رحمم سرده میخواستم برم برا انتقال اول گفتم یکم درمان کنم میشه تو یکی دوماه درمان کرد سنم بالا هستش نمی‌خوام زیاد لفتش بدم اگه شد راهنماییم کنی بعد شما میگی تو پریودی گرمی زیاد خوب نیست یه سوال سیاهدونه میشه تو پریودی خورد یا روغنشو زد به شکم؟؟

بعد علائم من سردی زیر نافم دقیقا دو سه انگشت فقط زیر نافم سرده روم پاهام سرده بعد قبل پریودی لک بینی قهوه ای دارم و تو پریودی حالت لخته ببخش رو پد بهداشتی حالت قیری داره بعد هم زبونم سفیده و خلط پشت گلو دارم روزهای خونریزی هم در دو سه روزه 

اگه میشه راهنمایی کنی ممنون میشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الاجان باور کن من انقد دل درد کمر درد پریودی داشتم که روز سیزده گفتم بی بی بزارم اگه منفیه داروهام ق ...

قربوونت برم. ان شاالله ان شاالله😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب همون جذب رحم میشن دیگه اینا علائمای خوبیه امیدوار باش دیگه این همه زحمت کشیدی دست خالی برنمیگردی ...

توکل ب خدا.

چشم عزیزم😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱