2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
بسلامتی جونم  اگه هم خدا بخواد منم هیسترو دارم هفته آینده  یکم استرس دارم پریودیم چند ما ...

ای جااااانم🤩😘 فاطمه جون ان شاءالله هیستروسکوپی تو با سلامتی انجام میدی و بعدش جوجه هاتو میزارن تو دلت، اصلا نگران نباش.❣️🤲🏻

بله وقتی کاملا خونریزیت شروع شد روز اول حسابش کن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دوستان ختم 14 مرتبه زیارت عاشورا هدیه به 14 معصوم که تا فردا خونده بشه به نیت مثبت شدن انتقالا ، سلا ...

نهال جون منم یکی🌷

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ان شاءالله خدا هممون رو حاجت روا کنه. آمین من پول ویزیت دادم ب ی متخصص زنان گفتم فقط برا ...

الهی آمین 🤲 چه خوب منم همین کار رو پس انجام میدم مرسی که گفتین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ای جووووونه دلم🥰😘 باور کن همه چی اونجوری میشه ک تو می خوای این انرژی همش ب خودت بده، هر روز صدقه ب ...

ان شاالله همینطور بشه که شما میگین 🥰 مرسی عزیزم این کار رو انجام میدم . من ورزشهای هیجانی رو دوست دارم ☺️ حالا بدم نیست یه امتحانی بکنم . خود دکتر روان که تو رویان رفتم شنا رو پیشنهاد داد که  به خاطر عفونت میترسم برم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دخترا سلام خوبین من انشاالله ایندفعه که پری بشم میرم برا هیسترو دعا کنین ایندفعه همه چی جور بشه و بت ...

الهی آمین🤲🤲 ان شاالله بزودی زود به خواسته قلبیت میرسی 🥰 و هم خودت خوشحال میشی و هم ما رو خوشحال میکنی 🥰

اصلا نگران نباش منم سه ساعت  تو راه بودم جنین شناس گفت کلا جنین سه دقیقه داخل رحم میتونه زنده ب ...

اوووخی فقط سه دقیقه 

اگه خدا بخواد یکشنبه و سه شنبه منم انتقال دارم🤩

به سلامتی ان شاالله دست پر برمیگردی و دل خودت و ما شاد میشه 😍🤲

سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم

من دوساله اقدام كردن براي بارداري هرچي دارو و دكتر بگين مبرده كه مصرف نكرده باشم برج ١١ رفتم تخمك كشي براي اي و اف با وجود ١٣ تا تخمك بالغ چون همسرم نتونست نمونه بده نسته كردنش و دو تا جنين داشتم كه برج ١٢ رفتم كاشت يكي از جنين هام رشد نكرده بود فقط با يك جنين انتقال رفتم و جواب ازمايشم منفي شد دنيا رو سرم خراب شده منو شوهرم يه روز كامل گريه ميكرديم از شدت استرس پريودم ١٤ روزه شد كلا گفتم چند ماه بيخيال بچه شم از برج ٦ دوياره برم اي وي اف كار خدا تولين شيكل بعد انتقال منفي ديشب جواب ازمايش بارداري مثبت شده البته ازمايشگاه گفت بايد چند روز ديگه دوياره بياي الان بي بي هم زدم مثبت شد بدون اين كه اين سيكل به فكر روز تخمك گذاري و اين چيزا باشم هرچيزي هم خوردم اصلا رژيمي رهاين نكردم

فقط مامانا توروخدا نااميد نشين و بيخيال باشين هنوزم باورم نميشه صبح كه بيدار شدم با حسرت بچه بيدار شدم يه هو يادم اومد كه من ازمايشم ديشب مثبت شده

سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم من دوسال ...

خوشا به سعادتت که خدا همچین لطف بزرگی بهت کرده عزیزم❤️انشاءالله تا آخر به خوبی برات پیش بره برای ما منتظرانم دعا کن❤️😗

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانم هاي عزيز احساس  ميكنم الان كه خدا دلمو شاد كرده ديني دارم كه بايد بجا بيارم من دوسال ...

مبارکت باشه عزیزم 

معجزه خدا مبارکت باشه ❤️❤️❤️ چه حس قشنگیه طبیعی باردار بشی 

انشالله ۹ ماه دیگه صحیح و سالم بغلش بگیری

ای جااااانم🤩😘 فاطمه جون ان شاءالله هیستروسکوپی تو با سلامتی انجام میدی و بعدش جوجه هاتو میزارن تو ...

ممنون عزیزم از دعا و حس قشنگی که دادی بهم

فکر کنم استرس زیاد دارم این چند ماه هی روزا رو شمردم پریودیم اینجوری شده ممنون که یه دنیا 

دعا کن برام خیلی آخرین بسته جنینم هستش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏