2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
سلام عزیزم هستم میخونمتون ولی راستش حالم خیلی خوب نیس تنگی نفسم شدید شده سرما هم خوردم سرفه هم میکنم ...

الهیییی🥺 ان شاالله زودی خوب بشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نگار مبارکه ان شاالله ۹ماه به سلامتی طی کنی خیلی خوشحال شدم .مببببببببببارک    

فدااات عزیزدلم ❤️❤️❤️دعا کن برام 🤲🥺

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
مررررررسی قشنگم😍 نه پریود نیستم ، تقریباً یک ماه دیگه انتقالمه

گلم من رفتم طب سنتی گفتم یه راهکارایی بگو که رحم تقویت بشه

گفت حلیم تامیتونی بخوراماسعی کن خودت درست کنی که سالم باشه

من ازماه رمضون بلغورگندم گرفتم باگوشت گوسفندی درست کردم چندسری همچنان درست می کنم خیلی راحته

گفت چیزی که برای رحم عالیه آش ارزن پوست کندست که من همچنان دنبال ارزن پوست کنده ام پیدانکردم گفت اپلیکشین تروب داره بازاین موردوتحقیق کن خودت

موردبعدی گفت اصلا روغن مایع وجامدنخورمن قطع کردم روغن کندوارده کنجدمیخورم

موردبعدی سمنو روزی ۳قاشق میخورم

ماهی دوتااواکادو

کنجدوگرمیجات که خودت میدونی چیاست به جزایام پریودی میخورم

فقط کاچی وحلوایی که توش میتونی یکم تخم گشنیزبزنی حالات پودرشده دوران پریودی هم مانعی نداره

گوشت به صورت کباب کردِناج تواینترنت بزنی دستورش میاد

گوشت گوساله روگفت قطع کن فقط هرکدوموتونستی تهیه کن(شتریاشترمرغیابلدرچین یابوقلمون یاگوسفند)

صبح ناشتاهم قدنخودرویال ژلی میزارم زیرزبونم تااب بشه

چای ونسکافه قطع به جاش به رنده وخشک کردم باپونه یانعنایا هرچیزی میلم بکشه حالت دمنوش میخورم

عسل وسیاه دونه یه قاشق مرباخوری صبح ها

پودرقرص کمروروغن زیتون چندقطره وزرده تخم مرغ محلی گفت چندباربستم کمرم

روغن مالی روغن سیاه دونه وبستن کمر شب تاصبح وبعضی اوقات روزها

من قسمت پهلووبالای ران راهم میزنم

یه عطری بهم داد فکرکنم عطرگل نرگس هست خواستی ازش میمرسم گفت برای طبع بدن عالیه وارامش بخشه

پیاده روی روشروع کردم

۱۰جلسه هم به توصیه سحرجان فیزیوتراپی شکم ولگن رفتم

چون من خودم سردی رحموحس میکردم وکمردردداشتم رفتم ایناروبهم گفت طب سنتی

من نمیگم شماانجام بده یانده ولی من حس می کنم رحمم گرم شده وکمردردم خوب شده وخیلی اشتباهات مثل خوردن گرمیجات دردوران پریودی و...رامتوجه شدم

البته توپری نبایدم سردی خود،معتدل باید خورد

اول واخرهمه چیزدست خداست

موفق باشی🌺🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺
نگار جان چقد خوشحال شدم، پیامتو خوندم 😇 بسلامتی و دل خوش انشااله این دوران و طی کنی 🌱🌹 

فداتشم قشنگم مرسی از دعای قشنگت مهربونم 🥺🥺❤️❤️❤️خدانینیاتو حفظ کنه سالم و وصالح بغل بگیریشون ❤️🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم هستم میخونمتون ولی راستش حالم خیلی خوب نیس تنگی نفسم شدید شده سرما هم خوردم سرفه هم میکنم ...

عزیزم ان شاء الله زودخوب بشی خیلی مواظب خودت باش ❤️