2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم رحمم سرده میخواستم برم برا انتقال اول گفتم یکم درمان کنم میشه تو یکی دوماه درمان کرد سنم ب ...

یک ماه تاچهل روزم خوبه برای گرم کردن رحم

بادکش گرم هم عالیه

به من گفت اگه لخته بیاد یعنی رحم سوداش بالاست

وباید کاهو وخیاروبادمجان اصلا نخورد

روغن مالی وخوردن سیاه دونه وپسته وگرمیجات گفت اصلا توایام پری نخور

هورمونای بدنتونو بهم میریزه

گفت قبل وبعدپری ایناروانجام بده

روزی یه دونه سیب وچندتازیتون هم حتما بخورید

ویه سری کارها که توپیام های قبل گفتم

به من گفت اصلا ایام پری اب به بدنت نزن وحمام نرو من تاجایی که تونستم رعایت کردم

قبلا حمام نیرفتم وزیادپاهامو اب میگرفتم🥴

ماساژرحم درجهت عقربه های ساعت باروعن سیاه دونه گفت خوبه

منم خونریزیم شده ۳و۴ روز

گفت همین که پری میشی بازخوبه

برای خلط پشت گلو هم ازشون میپرسم بهتون میگم

کباب کِردناج وحلیم عالیه استفاده کنید

فست فوداصلا نخورید نوشنیدنی های مضرروحذف کنید

دمنوش بخورید

خدایابه امیدخودت🌺
طبیعی باردارشدین؟

خداروشکر بله ، بعد پانکچر هایپر شدم و شکمم شدیدا اب آورد . چون عمل کردن و آبکشو کشیدم دکتر گفت ۳،۴ ماه باید استراحت کنه بدنت تا بعدش انتقال بدیم . منم توی اون فاصله رفتم دکتر طب سنتی خداروشکر ۳ ماه بعدش باردار شدم وقتی که اصلا منتظر نبودم و اقدام منظم هم نداشتم رابطه طبیعی همیشگی رو داشتیم بدون جلوگیری حتی بعدش دراز هم نکشیدم و کارای اسباب کشیمو می کردم . آرامش خیلی مهمه واقعا راست میگن استرس سمه 

اگه خدا بخواد یکشنبه و سه شنبه منم انتقال دارم🤩

عزیززم 😍ان شاء الله بهترین انتقالو داشته باشی واین 14 روز ب سرعت و سلامتی برات بگذره باخبر خوشت خوشحالمون کنی 🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
[QUOTE=288046974] نگار جون خدا خیرتون بده عزیزم  هر چی میخوای خدا بهت بده که گفتی 😍😍 ایشالا ...

فدات بشم قشنگم مرسی از دعای قشنگت مهربونم ❤️❤️❤️ان شاء الله نی نی ها محکم بچسبن ب دلت خوش خبر باشی 🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بسلامتی جونم  اگه هم خدا بخواد منم هیسترو دارم هفته آینده  یکم استرس دارم پریودیم چند ما ...

بسلامتی عزیزم اصلا نگران نباش منم انجام دادم راحته من سپتوم داشتم خداروشکر دکتر چیدش وبعدش خونریزی پریودی گرفتم بااینکه روز 9 دوره بودم اما همچی ب بعدش اوکی شد دکتر گفت یکماه بعد میشه انتقال داد

اولین روز پریودی روزیه ک خون جاری بشه لکه بینی حساب نمیشه 

ممنونم عزیزم😘😘😘 نه دیگه نداشتم ، لک هم همین طور‌ . ولی همین نیم ساعت پیش رو دستمال توالت لک دیدم ...

نگران نباش منم همینجور شدم دقیقا😍😍😍 لک دکتر گفت بخاطر انتقاله دهانه رحم تحریک میشه 

من صبح روز 3 انقد دل دردم شدید شد زمین گاز میگرفتم 😂ولی چون قبلا هم تجربه انتقال مثبت داشتم از این علائم کلی تودلم عروسی بود🤣🤣🤣

وای خدایا شکرت.الهی شکر عزیز دلم خیلی خیلی مبارکه خواهرم 

مرسی فداتشم عزیز دلم ❤️❤️❤️❤️

انتقالت براکیه آترین 

یک ماه تاچهل روزم خوبه برای گرم کردن رحم بادکش گرم هم عالیه به من گفت اگه لخته بیاد یعنی رحم سوداش ...

یه دنیا ممنون میشم اگه حتما بپرسی برا زبون سفید و خلط پشت گلو ن ایام پریودی نمیرم حموم فقط اگه لک ببینم زود موهامو فقط میشورم چون چرب میشه اونم فقط سرمو 

بعد حلیمو چطو میپزی یادم میدی 

پیام میتونی بدین تو خصوصی ممنون میشم خواهری

فست فود و نوشابه و هله هوله رو کلا حذف کردم قند هم همینطور دیگه توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من یکشنبه انتقال دارم . یه بار فرش منفی بود الان فریز میذارم . چه کارایی انجام دادی یا ندادی؟ استراح ...

تا 3 روز استراحت کردم فقط برا سرویس و غذا بلند میشدم بقیه روزا کم و بیش کارمیکردم البته جارو زدن وگردگیری ممنوعه وسیله بیشتراز 700 یا800 گرم بلند نمیکردم پله سعی کن اصلا نری من بخاطر پله دیگه مجبور شدیم گفتیم ی نفر هرروز بیاد داخل خونه امپولامو بزنه نشاسته هرروز بخور ی قاشق غذاخوری داخل ی لیوان آب یا میتونی بجاش روزی ی کاسه فالوده شیرازی بخوری صبحانه هم لبنیات کامل حذف فقط تخم مرغ آبپز یامربابه میخوردم روزای اول اجیلم خوردم من روزی ی آیة الکرسی برای هرجنینم میخوندم سوره حجرات یس محمد