2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
اگه بمونین ک خیالت راحته ولی نموندینم نگران نباش. خیلی از بچه ها بودن اینجا که مسیرای طولانی تر داشت ...

جدا؟ینی نگران نباشم

عزیزم واقعا دلم آروم گرفت هر چی از خدا میخوای با مصلحت خودش بهت بده 😘..مامانم همیشه میگه بچه اگه روزی خوره دنیا باشه هیچیش نمیشه  فقط باید اون بالایی بخواد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم به دلت اصلن بد راه نده من خودم مرکز تا خونم نزدیک دوساعت راه بود اروم البته که بعدش راه ا ...

سلام عزیزم خدا خیرتون بده چقد با حرفاتون دلم آروم شد 😭

نی نی نازتو خدا حفظش کنه الهی تنش از بلا دور باشه 😍😘😘

ممنون که جواب دادی عزیزدلم❤❤

دکترا که میگن چیزی نمیشه ولی منم نگران همین موضوع ام  البته من زیاد دور نیستم ولی باید با اسن ...

بچه ها میگن اشکالی نداره عزیزم من دلم آروم گرفت 

شمام دیگه نگران نباش هر چی خدا صلاح بدونه برامون 

حتما حتما اسنپی رو بگو من بچه دارم  و تو خطره که خیلی خیلی آروم بره و مراقب باشه 

سارای جووون  عزیزم دقیقااا شوهر منم میگه خیلی خیلی آروم میام ولی کمتر ۸۰ تا نمیشه اومد اتوبانه 😁

با حرفای دوستان من دلم آروم گرفت الهی خدا نگامون کنه 

شمام انتقال داری؟؟

@favali       سلام عزیزم بهت تسلیت میگم الهی غم آخرتون باشه خدا صبرتون بده ...

سلام مهتاب 

عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه جونم 

ممنون که همه پیامارو میخونی جونم 

ممنون که باز بفکر همه هستین تو شادی و غم کنارمونی🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا سلام خوبین من انشاالله ایندفعه که پری بشم میرم برا هیسترو دعا کنین ایندفعه همه چی جور بشه و بتونم راهمو ادامه بدم با توکل بخدا 

انشاالله که همه مون به نتیجه مطلوب برسیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم ان شاالله که اینسری نتیجه تلاشهاتون رو میبینن و جواب این گریه رو خدا بزودی زود بده و ماما ...

قربونت برم ان شاءالله خدا هممون رو حاجت روا کنه. آمین

من پول ویزیت دادم ب ی متخصص زنان گفتم فقط برام ده جلسه فیزیوتراپی کف لگن بنویسه، اصلا نیازی نیست دکترت تایید کنه

حالا دوست داشتی این کار و انجام بده دوستم😊

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
چه حس خوبی گرفتم از نوشته اتون🥰 .الهی آمین بزودی زودی رویای ما هم محقق میشه🤲🤲 .خیلی دوست دارم و ت ...

ای جووووونه دلم🥰😘 باور کن همه چی اونجوری میشه ک تو می خوای این انرژی همش ب خودت بده، هر روز صدقه بزار کنار و اگه تونستی روزتو با دعای عهد شروع کن ب من خیلی آرامش میده اگه دوست داشتی با صدای استاد فرهمند دانلود کن و امتحان کن و اینکه برای خوابت اگه این امکان و داری برو کلاس یوگا، چند جلسه امتحانش کن اگه دیدی حاله دلت باهاش خوبه و بهت آرامش میده و میتونه برای خوابت کمک کننده باشه، ادامش بده دوستم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
اگه خدا بخواد یکشنبه و سه شنبه منم انتقال دارم🤩

بسلامتی جونم 

اگه هم خدا بخواد منم هیسترو دارم هفته آینده 

یکم استرس دارم پریودیم چند ماهه سیکلش کوتاه شده و کم شده میزانش توکل بخدا الان لک دیدم روز اول حساب نمیشه که نه؟؟

باید کلا خونریزی اتفاق بیافته؟؟

عزیزم من از مرکزم تا خ‌ونه دو ساعتی راه بود خودم بعد انتقالم رانندگی کردم اومدم خونه اصلا فکرت رو مش ...

چه پر دل و جرعت به به😍😍ما فک میکنم اصلا نباید تکون بخوریم ولی شما رانندگی کردی ...اره عزیزم خدا بخواد میشه 

ممنون ک گفتی و دلمو قرص کردی فداتشم  خدا بهترین ها رو براتون فراهم کنه😍

جدا؟ینی نگران نباشم عزیزم واقعا دلم آروم گرفت هر چی از خدا میخوای با مصلحت خودش بهت بده 😘..مامانم ...

اصلا نگران نباش منم سه ساعت  تو راه بودم جنین شناس گفت کلا جنین سه دقیقه داخل رحم میتونه زنده بمونه اگه توی این سه دقیقه گرفت که دیگه گرفته اگه هم نگیره جنین بیشنر از سه دقیقه‌ زنده نمی مونه