2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم ...

عزیزم چه خبر خوبی به سلامتی انشاالله من دلم برات روشنه توکل به خدا کن و دو هفته ی قشنگ و پر از آرامش رو سپری کن تا روز آزمایش بتا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مرسی خوبم شکر خدا .آره یه مدتی خواستم از فضای انتقال و پانکچر و ... دور باشم از اینجا فاصله گرفتم ول ...

استرسو نگو منم درگیرشم ولی ان شاالله اوضاع جور شد حتمت زودتر شروع کن برای سن ما زمان خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان بی نهاااااایت از محبتتون ممنونم. این چند وقته خیییییلی لطف کردید بهم . حق خواهری رو تموم ...

جونم به سلامتی ان شاالله دو تا نی نی شیطون بلا بشن برای مامان و باباش 😍😍😍😚

سلام دوستان من یه دختر دارم دلم میخواد پسرم داشته باشم برای تعیین جنسیت با آی وی اف رفتم پیش دکتر مه ...

ا گه طبیعی باردار میشی، بخاطر تعیین جنسیت آی وی اف نکن، کیت تخمک گذاری بگیر فقط همان روز نزدیکی داشته باشین، ان شاءالله پسر میشه 

دوستای گلم علت رشد نکردن جنین چی می تونه باشه ؟  شماها چی در این مورد شنیدید ؟  خب اگر ...

برو اصفهان، خیابان آیت الله شمس آبادی ، آزمایشگاه دکتر رضایی، فقط همونجا/ آزمایش آپکا بده، احتمالا زیاد شما آپکات پایینه، آپکات بره بالا اگه لوله ات باز باشه بدون آی وی اف ظرف چند ماه باردار میشی ان شاءالله 

سلام دوستان امروز رفتم دکتر ۸ هفته و ۴ روز بودم سونو کرد  گفت متاسفانه رشدی نکرده و صدای قل ...

ای وای خیلی متاسفم عزیزم.واقعا ناراحت شدم انگار یکبار دیگه جریان خودم تکرار شد. خیلی بده.کلی تلاش تا بگیره باز کلی تلاش تا بیافته و تازه از افتادنشم خدا را شکر کنی کهراحت شدی.‌امیدوارم سری بعد خدا بدون دردسر فرزند سالم و صالح بهتون بده

ای جووووونم مباررررکه مامان خانمی😍😍

انشالله بعد ۲ هفته خوش خبر باشی عزیزدلم🧿🤲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم حتما سلامتو میرسونم انشااله به زودی زود با خبرهای خوش بیای پیش آقامون

😍😘😘

ممنون مهربونم 🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️