2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
ممنونم عزیزم❤️❤️ عه تو برگه ای ک قبلش داده بودن نوشته یک روز قبل تا ۳ روز بعد حموم نرم. منم موندم ک ...

منکه سه بار پی ار پی کردم هر سه تا دکترم گفتن فرداش میتونی حمام بری فقط دوش واژینال نگیر الاجان کاشکی امپول چسب جنین هم قبل انتقال بزنی 

منکه سه بار پی ار پی کردم هر سه تا دکترم گفتن فرداش میتونی حمام بری فقط دوش واژینال نگیر الاجان کاشک ...

ممنونم گلم خوب شد یادم انداختی فراموشش کرده بودم. خودم میتونم از داروخونه بگیرم یا باید دکتر بده؟ و اینکه چقد قبل انتقال باید تزریق بشه؟ اسمش gcsf بود؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل انتقال اگه امپول پروژسترون داری بزن بعد انتقال هم سریع شیاف پروژسترون داری بزار چون پروژسترون توی گرفتن جنین خیلی نقش داره منکه این دفعه دکتر تا انتقال داد یه نصف امپول hcg هم برام گفت زدن

بله اسمش gcsf هست بدون نسخه نمیدن من نیم ساعت قبل انتقال به بازو زدم 

پس باید بمونه فردا ب دکتر بگم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبل انتقال اگه امپول پروژسترون داری بزن بعد انتقال هم سریع شیاف پروژسترون داری بزار چون پروژسترون تو ...

امپول پروژسترون هم باید همیشه سر ی ساعت خاصی زده بشه؟ آخه امپولمو شبا میزدم 

سلام دوستان

امروز رفتم دکتر

۸ هفته و ۴ روز بودم

سونو کرد 

گفت متاسفانه رشدی نکرده و صدای قلب هم نشنید‌

گفت داروها رو قطع کن تا به خونریزی بیفتی و سقط بشه

ب قول یکی از دوستان کاش اگر قراره نشه از اول نشه

کاش بی بی چک و آزمایش منفی بود. 

خیلی پشیمونم  خیلی

کاش این کار رو نکرده بودم اونم نزدیک عید 

فقط خودم رو داغون کردم داغون تر از قبل 

ممنونم گلم خوب شد یادم انداختی فراموشش کرده بودم. خودم میتونم از داروخونه بگیرم یا باید دکتر بده؟ و ...

عزیزم این آمپولی که خانوم میگه چی هست...برای ماهایی که اولین باره ivfمیکنیم هم دکتر تجویز میکنه؟؟دکتر من فقط آمپول پروژسترون و شیاف پروژسترون داده روزی یکی تا روز انتقال دیگه چیزی نگفت

امپول پروژسترون هم باید همیشه سر ی ساعت خاصی زده بشه؟ آخه امپولمو شبا میزدم 

امپول پروژسترون بهتره صبح تزریق بشه ولی روتین دکتر من اینطوری بود کاری به ساعت امپولت نداشت گفت قبل انتقال امپول بعد انتقال هم سریع شیاف بزارید

سلام دوستان امروز رفتم دکتر ۸ هفته و ۴ روز بودم سونو کرد  گفت متاسفانه رشدی نکرده و صدای قل ...

سلام عزیزم. خیییلی ناراحت شدم . دلم بدجور گرفت

ینی نمیشه زمان داد باز؟🥺

الهی خدا آرامش بده به دلت