2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
عزیزم نگران نباش میتونه بخاطر پی آر پی ات باشه ان شالله که همه چی برات به بهترین شکل اتفاق میوفته&nb ...

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا❤️❤️

راستی چ خبر وضعیت شما چطوریه؟ دیگه کم مونده ب اومدن نی نی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی شده من دیر به دیر میام ، چکار کردی برای انتقال؟

عزیزم ضخامتم شکر خدا بالا رفت. دیروز prpداشتم فردام انتقال. ولی لک بینی دارم الان و دل درد پریودی. ان شاالله که خیره . توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیزم دوازده روز دیگه وقت سزارین دارم 

ان شاالله ب سلامتی و راحتی😍😍😍 

خیییییلی هممونو دعا کن عزیزم❤️😘

عزیزم ضخامتم شکر خدا بالا رفت. دیروز prpداشتم فردام انتقال. ولی لک بینی دارم الان و دل درد پریودی. ا ...

ان شاءالله که خیر باشه ، توکل به خدا ، حتما دکترت بررسی میکنه علت لکه بینیتو بعد اگر مشکلی نباشه انتقال میده نگران نباش عزیزم ، ان شاءالله هرچی خیره همون بشه برات

ان شاءالله که خیر باشه ، توکل به خدا ، حتما دکترت بررسی میکنه علت لکه بینیتو بعد اگر مشکلی نباشه انت ...

ممنونم گلم❤️❤️

عزیزم خوبه آزمایششون . مخصوصا که a ۳۰ درصد دارن. برا همسر من صفر بود. مورفولوژی هم که ۴ هست. ان شاال ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال شوهر من آ صفره بی هم ۲۵ درصده مورفوژیشم ۲ حالا سوالم اینه مورفوژی با دارو قطعا درمان داره مثلا سه ماه بخوره کلا مشکلش برطرف بشه یا نه فقط موقت بهتر میشه میخوام بدونم کسی که مورفوژی داره میشه مثلا سه سال بعد اصلا نداشته باشه 

سلام دوستان من یه دختر دارم دلم میخواد پسرم داشته باشم برای تعیین جنسیت با آی وی اف رفتم پیش دکتر مهشید کریمی گفت هزینش ۶۰ میلیون میشه تا الانم حدودا ۵تومن برای آزمایشات انجام دادم نمیدونم چیکار کنم وسط گیر کردم میترسم نشه آخه گفت احتمال گیراییش ۳۵ درصده بخوام هزینه کنم اینهمه حالا ب کنار اگر نشه آدم اذیت میشه کلا روح و روان نمونده برام سر این موضوع همسرم میگه یدونه بچه بسمونه چون عاشق دختره🙂 خواهر نداره ولی من دوست دارم دوتاشو داشته باشم بگید چیکار کنم خیلی داغونم😔😔😔

سلام عزیزم ببخشید یه سوال شوهر من آ صفره بی هم ۲۵ درصده مورفوژیشم ۲ حالا سوالم اینه مورفوژی با دارو ...

سلام پروانه جون خوبی؟ اره آزمایش همسر من تغییر داشت مورفولوژیش.

قبلا ۴ بود . بعد نمیدونم چند سال شد ۲ دوباره با دارو اینا شد ۵ .

سلام عزیزم ببخشید یه سوال شوهر من آ صفره بی هم ۲۵ درصده مورفوژیشم ۲ حالا سوالم اینه مورفوژی با دارو ...

فک کنم درمان ها موقته . از رو آز همسرم میگم البته. نمیدونم اگه کسی مداوم دارو مصرف کنه ثابت بمونه براش یا نه. همسر من مداوم مصرف نمی کرد فقط تا پانکچر

مبارکه عزیزم بله که مثبته 😍😍برای ما منتظرا هم دعا کن  داروهاتون چی بود عزیزم

ممنونم فعلا كه قطعي نشده تا ازمايش ندم خيالم راحت نميشه.استراديول و انوكسپارين.داروهاي ايمني و يه سري ويتامين مثل فرتيل سي ام لاكتوفم اهن و اسپرين البته

عزیزم قطعا مثبته مبارکت باشه از استراحتت برام میگی دکترت کیه

ممنونم انشاله.دكترم شهلا دانايي تبريز.سركار نرفتم سه روز استراحت كردم فقط امپول رفتم زدم بعداز اون هرروز پياده روي نيم ساعت وبقيش خونه بودم.دعا كنيد قطعي مثبت بشه و رشد كنن.سري قبلي هم مثبت شدم شش هفته رشدش متوقف شد