2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
@baharak2017     بهارک عزیزم من اینجا برات از آقامون میخوام به راحتی و سلامتی زایمان کن ...

فدای مهربونی ات برم دوست خوبم حتما حتما یاد همتون هستم لحظه ای که پسرم رو بغل بگیرم تک تک تون رو یاد میکنم ان شالله تو هم زیارت بعدی ات با ی هدیه از اقا بری پابوسش

سلام خانمها  تو بیمارستان ابن سینا برای میکرو پیش کدوم دکتر برم؟ دوبار پانکچر کردم خوب نبوده. ...

من شنیدم معترف و شه بخش خوبن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیییلی ممنونم عزیزم. خدا خیرت بده و ان شاالله ماه بعد شما خممونو خوشحال کنی😍😘

آلا جون سلام خوبی عزیزم به سلامتی انتقال دادی؟یادم بود امروز انتقالتون هست امدم اینجا تا خبر بگیرم ازتون 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@poweroflove     خیلی خوشحالم رسیدی به مرحله انتقال  انشااله خبرهای خوبی بهمون مید ...

زیارت قبول باشه عزیزم .وای منم مدتهاست دوست دارم بتونم برم مشهد ولی هنوز طلبیده نشدم متاسفانه .ممنون میشم من رو هم دعا بفرمایید سمیه هستم 

آلا جون سلام خوبی عزیزم به سلامتی انتقال دادی؟یادم بود امروز انتقالتون هست امدم اینجا تا خبر بگیرم ا ...

سلام عزیزم قربونت برم😘الان مرکزم منتطرم دکتر ببینه ازمایشو وسونو کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه هایی که پچ استرادیول داشتید بعد انتقال تا کی ادامه دادید؟ میخوام ببینم در هر صورت چ انتقال بدم چ ...

عزیزم من نداشتم پچ 

سوال خودمم هست میخواستم بدونم که واسه انتقال بعدی بگیرم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام .به سلامتی شما هم تو سیکل انتقال رفتین؟ ان شاالله برای شما هم همه چیز عالی پیش بره 🤲🤲

سلام عزیز دلم خوبی کم پیدایی اره عزیزم ان شاالله ممنونم دعا کن برام  

خودت در چ حالی چیکار کردی

دقیقا منم تا روز هشتم لتروزول خوردم ی دونه آمپول hmg زدم و از فرداش برام استرادیول رو شروع کرد شما ...

عزیزم چرا لترزول تجویز میکنن؟؟برا انتقال؟؟

بعد فیزیوتراپی رحم که رفتین چند جلسه بود 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@poweroflove     خیلی خوشحالم رسیدی به مرحله انتقال  انشااله خبرهای خوبی بهمون مید ...

بهبه مشهدی پس همه مون و دعا کن یه دل سیر انشاالله که سال دیگه بچه بغل حرم امام رضا باشبم و اشکامون از روی شوق باشه🙏🙏🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم قربونت برم😘الان مرکزم منتطرم دکتر ببینه ازمایشو وسونو کنه

به سلامتی ان شاالله همه چیز بخوبی پیش میره 🤲

سلام عزیز دلم خوبی کم پیدایی اره عزیزم ان شاالله ممنونم دعا کن برام   خودت در چ حالی چیکار کرد ...

مرسی خوبم شکر خدا .آره یه مدتی خواستم از فضای انتقال و پانکچر و ... دور باشم از اینجا فاصله گرفتم ولی به یاد همه بودم .من چون یکسری کارهای مربوط به دندونپزشکی دارم اول اونها رو بلید انجام بدم بعد .کلا همین که حس کنم باید برم شروع سیکل انتقال استرس میگیرم و بیخیال میشم حالا چقدر طول بکشه بتونم برم خدا میدونه پارسال از اردیبهشت استارت زدم شهریور رفتم 🤪

سلام عزیز دلم خوبی کم پیدایی اره عزیزم ان شاالله ممنونم دعا کن برام   خودت در چ حالی چیکار کرد ...

قابل باشم که حتما 🤲❤️

بهبه مشهدی پس همه مون و دعا کن یه دل سیر انشاالله که سال دیگه بچه بغل حرم امام رضا باشبم و اشکامون ا ...

سلام فاطمه جان .خوبی عزیزم .در چه حالی هستی؟

سلام فاطمه جان .خوبی عزیزم .در چه حالی هستی؟

سلام گل من خوبی جونم چه خبرا من کم پیدام یا شما 

جانیمسان منم میگذرونم چه خبرا 

منم هنوز دلم نمیاد یا استرس دارم نرفتم برا انتقال و اینا فعلا هیسترو می‌خوام برم اما یکم درگیری ذهنی داشتم زنعموم فوت کرد بعدش چهلمش دختر عموم تازه دیروز چهلمش بود😔😔

خودمم رفلاکسم باز عود کرد سردی بدنم باز زیاد شده زبونم سفید شده و خلط پشت حلقم زیاد 

چاره چیه اگه تا ماه بعد خوب نشم میرم انتقال 

راستی یه سوال میشه بعد از هیسترو رو شکم روغن سیاهدونه زد من اینقد درگیر بودم نزدم بخاطر سردی رحمم میگم