2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جان من انتقال قبلیم دکترم برا ضخامت آندومتر فرتیل سی ام داده بود که از داروخانه هلال احمر گرفت ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی❤️عزیزم چند بود ضخامتتون و بعد prp چند شد؟ و اینکه روز چند سیکل تون prp کردین؟ 

آره منم فرتیل سی ام رو تقریبا از ۵ ماه پیش می خوردم😔 البته روزی دو تا. ولی بعد ک اسفند ب خاطر دندونم کارای انتقالم کنسل شد و موند اینور عید ،دکتر گف دیگه قطع کن . ۲۰ روز مونده ب موعد اون پریودی ک قراره بیای دوباره شروع کن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من هیچی نگفت بهم  خودمم گفتم گف نیاز نیس  نمیدونم چکار کنم دودلم ادامه بدم

اکثرا میگن بعد دو سه بار منفی مینویسن . ولی واقعا آدم اذیت میشه. میخواین این دفعه رفتنی تاکید کنید که مثلا من چون شاید دیگه نتونم انجام بدم آی وی اف میخوام همه مسائل بررسی بشه و... منظورم اینه ک پافشاری کنین یکم . یا آزمایش مینویسه یا هم ک نهایتش آسپرین و آنوکسا و پردنیزولون و... رو میدن بهتون ک اگه مشکلی بود مثلا حداقل با اینا کنترل بشه.

نمیدونم والا هر دکتری ی نظری داره. و برا خودش مبانی و اصولی داره ک با اون یکی متفاوته برا همین آدم بعضی وقتا گیج میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکترم هر دوبار به فاصله یک هفته تو مطبش سونو کرد فوق تخصص های نازایی هم که تو مطبشون سونو می کنن بر ...

آهان .آخه دکتر من سونو واژینال که انجام داد بهم برگه داد سایز ساک توش نوشته شده بود.گفتم شاید سایزو بهت گفته باشه. آخه اگر اشتباه نکنم تا ۲۲ یا ۲۳ میل شدن ساک وقت هست برای تشکیل فتال پل

ممنونم نوشابه جوون 😘😘

قربونت عزیزم. انشاالله اگر خیر هست برات میمونه. اگر نشد هم از خدا میخوام به حق این شبهای عزیز قدر به زودی زود دامنتو سبز کنه اونجور راحت که خودت هم تعجب کنی

سلام خانومای گل 

نماز روزه هاتون قبول التماس دعا دارم ازتووون خیلییییی 

بعد از هشت سال تصمیم گرفتیم بریم برای آی وی اف تو کلینیک نیکان زیر نظر خانوم دکتر مهرنوش امیری تو تهران 

کسی بوده زیر نظر ایشون باشه و یا تو نیکان آی وی اف کرده باشه مثبت بوده 

ممنون میشم از تجربیاتتون بگین و تو این شب عزیز منم دعا کنین🥺🙏🏻

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

خانومایی که جدید انتقال جنین انجام دادین هزینش چقدر شد دکتر ب من گفته 25میلیون

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سیکل بلند دوفاستون بهم داده و۲۰ سیکلم یه امپپول باید بزنم و اول تا سوم سیکل بعد برم این میشه سیکل بل ...

ارتباط خوبی با انصاری پور ندارم ، به هرحال کار خودشو می‌کنه

منم هیچی بهش نگفتم 

فقط به این جمله دل بستم که اصل کاری خداست اینا وسیله هستن...

دارو هایی که داده اگه نشون نداد بهم بگو چون سایت خراب شده انگاری

همراه با قرص متفورمین و تیروئید 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون گلم این مدل برا کسایی که مثلا هر 45 روز ی بار پریود میشن برا اونا انجام میدن؟

نه ربطی نداره بر اساس اون سیکلو در نظر نمیگیرن ولی مثلا برایه پلی کیستیکا بهتره که بلند باشه ولی اکثرا با کوتاهم نتیجه گرفتن بسته به جواب بدن به داروها داره

سیکل بلند دوفاستون بهم داده و۲۰ سیکلم یه امپپول باید بزنم و اول تا سوم سیکل بعد برم این میشه سیکل بل ...

به من آمپول نداده یعنی یادش. رفته؟؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️