2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم الان خونه نیستم میترسم اشتباه بگم رفتم خونه برات می‌فرستم پیش انصاری رفتم منظور سوال آخرت رو ...

سیکل بلند دوفاستون بهم داده و۲۰ سیکلم یه امپپول باید بزنم و اول تا سوم سیکل بعد برم این میشه سیکل بلند کوتاه همون ماه برات انتقال میده پس احتمالا برایه شمام بلنده منم انصاری پورم انتقاللم وسط پریود بعدیمه شاید باهم باشیم با فاصله ی کم هیچ کار اضافه ای نگفتی برات انجام بده من گفتم ولی کو گوش شنوا

سیکل بلند دوفاستون بهم داده و۲۰ سیکلم یه امپپول باید بزنم و اول تا سوم سیکل بعد برم این میشه سیکل بل ...

سلام منم دیروز رفتم پیش دکترم واسه انتقال

روز سوم پریودیمم بود سنو کرد گفت ک سیکل انتقالو شروع میکنم واست گف ۱۴روز دیگه بیا 

دارو هم اینارو داد

ب کمپلکس

D3

بایوفم 

روفولیک

ال دی 

بهشم گفتم ک آزمایش کاریوتایپ و ایمنی انعقادی بنویس انجام بدم 

ی جوری نگام می‌کرد انگار حرف اشتباهی زدم بعدش گف نیاز نیس 

شما چکار کردین ب کجا رسیدین ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین دیروز مرکز بودم ، سونو نکرد یکم دارو داد  آزمایش عفونی برام نوشت ، گفت یه سال گذش ...

سلام عزیزم بسلامتی 

منم تازه شروع کردم 

ایشالا این سری هممون نتیجه بگیریم 

باران جان شرایطت بهتر شد بیا بگو الان چه حسی داری؟ 🥰 من خیلی وقتا به روز تولد بچه ها که فکر میکنم ...

سلام بهاره جون. خدا شکر بهترم، ولی هنوز گاهی راه میرم سرم گیج میره. هنوز بیمارستانیم. قرار بود امروز مرخص بشم که صبح باز حالم کمی بد شد، نگه داشتند تا فردا. ان شااله به خواست خدا فردا میریم خونه. هر روز بیاد همتون هستم و براتون دعا میکنم. حس خوبیه وقتی بعد کلی سختی بلاخره بچه ام آمد بغلمون، خدا رو هزار مرتبه شکر، با هر گریه اش لبخند میزنم که خدا رو شکر هست. وقتی بعد عمل بهم نشونش دادند، فقط گریه میکردم که بلاخره انتظار تموم شد.

دخترم خیلی کوچیکه الان ۲۴۰۰ گرم شده. بعد تولد بچه ها چند صد گرم وزنشون کم میشه. من هنوز میترسم لباسش رو عوض کنم و همه کارها رو همسرم انجام میده. ولی من تا صبح نمیتونم بخوابم و صدبار چک میکنم که نفس بکشه و حالش خوب باشه.

سلام بهاره جون. خدا شکر بهترم، ولی هنوز گاهی راه میرم سرم گیج میره. هنوز بیمارستانیم. قرار بود امروز ...

عزیزم تبریک میگم

انشالا قدمش پر از خیر برکت باشه واستون

زیر سایه پدر مادر بزرگ شه

سلام بهاره جون. خدا شکر بهترم، ولی هنوز گاهی راه میرم سرم گیج میره. هنوز بیمارستانیم. قرار بود امروز ...

تبریک میگم باران جون انشاءالله زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه و موفقیتاشو ببینید.

موقع شیردادن برام خیلی دعا کن تا خدا معجزشو بهم نشون بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام منم دیروز رفتم پیش دکترم واسه انتقال روز سوم پریودیمم بود سنو کرد گفت ک سیکل انتقالو شروع میکن ...

سلام عزیزم سیکل شمام بلنده منم سیکلم بلنده برایه انتقال ولی به من ال دی نداد دوفاستون داد روز بیستمم امپول بزنم اول تا سوم پریود بعدی برم برایه شمام مینویسه حتما دکتر شما کیه؟ من بهم فولیک اسید اسپرین پرندزولون متفورمین داد تقویتی هیچی نداد خودم ال ارژنین گرفتم دوز ۱۰۰۰روزی سه تا بخورم

ای عزیزم. خدا حفظش کنه🥰

مایعات زیاد بخور باران جان. میگن برای کاهش عوارض سزارین خوبه.

الهی که زودتر مرخص بشی و تو خونه با عشق به کوچولوت رسیدگی کنی😍

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان طول سرویکس چند باشه خوبه؟ برای من ۳۵ بود دکتر گفت کمه🤔

وا! تا ۳۰ خوبه. من از ان تی ۳۲ بودم. چند روز پیشم رفتم گفت ۳۲.

حالا ۶ اردیبهشت میرم برای آنومالی ببینم اون موقع چنده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنونم عزیزدلم  برا شما هم آزمایش و اینا ننوشت ؟

نه. اخه من مرکز قبلی بعد انتقال اولم ک منفی شد آزمایشارو نوشت برام که مشخص شد ژن غلظت خون دارم و آپکام پایین بود. برا غلظت خون که آ. اس آ دادن همیشه و آنوکساپارین با شروع انتقال. برا آپکا هم ک مرکز قبلی لنفوسیت تراپی کردم ک نشد به انتقال برسم. این مرکز جدید هم ک دکترش کلا ااعتقاد ب لنفوسیت نداره و فقط همون پردنیزولون رو داده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱