2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
نه. اخه من مرکز قبلی بعد انتقال اولم ک منفی شد آزمایشارو نوشت برام که مشخص شد ژن غلظت خون دارم و آپک ...

فاطمه جان من انتقال قبلیم دکترم برا ضخامت آندومتر فرتیل سی ام داده بود که از داروخانه هلال احمر گرفتم روزی ۳تا می‌خوردم ۲روز قبل انتقال هم رفتم بیمارستان بهبود پی آر پی شدم.ضخامتم خوب شده بود

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

اي دوست

یک دانه ز تسبیح نماز سحرت را

یک بار به نام من محتاج بینداز

شاید که همان دانه‌ی تسبیح دعایت

یک باره بیفتد به درون دل دریای اجابت

التماااااس دعا دارم از همتون 

انشاالله حاجت روا بشین همگی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان میشه بگی سیکل بلند یعنی چی ؟

عزیزم سیکل بلند حدودا ۴۵ روز طول میکشه اول تا سوم پریدودی میری سنو میشی برات ال دی یا دوفاستون میده و از ۱۵ تا ۲۰همون سیکلت امپول بهت میدن برایه خاموش شدن تخمدان سیکلو دکتر بهتر دست میگیره اونجوری بعداول تا سوم پریود بعدی میری استرادیولو شروع میکنه وزخامتت بالا بره برات انتقال میده 

اي دوست یک دانه ز تسبیح نماز سحرت را یک بار به نام من محتاج بینداز شاید که همان دانه‌ی تسبیح دعای ...

سلام عزیزم انشالله خدا به دلت نگاه کنه واین بار دست پر بیایو برامون پیام بزاری عزیزم

اي دوست یک دانه ز تسبیح نماز سحرت را یک بار به نام من محتاج بینداز شاید که همان دانه‌ی تسبیح دعای ...

ان شالله به حق این شب های عزیز خدا به زودی چراغ خونت رو روشن کنه و سختی هات تموم شه

عزیزم سیکل بلند حدودا ۴۵ روز طول میکشه اول تا سوم پریدودی میری سنو میشی برات ال دی یا دوفاستون میده ...

ممنون گلم این مدل برا کسایی که مثلا هر 45 روز ی بار پریود میشن برا اونا انجام میدن؟

سلام عزیزم سیکل شمام بلنده منم سیکلم بلنده برایه انتقال ولی به من ال دی نداد دوفاستون داد روز بیستمم ...

حالا منم باید ۴م دوباره بیام ببینم چی میگه 

خدا کنه نتیجه بگیریم راحت شیم 

نه. اخه من مرکز قبلی بعد انتقال اولم ک منفی شد آزمایشارو نوشت برام که مشخص شد ژن غلظت خون دارم و آپک ...

من هیچی نگفت بهم 

خودمم گفتم گف نیاز نیس 

نمیدونم چکار کنم دودلم ادامه بدم 

سلام سحر جون بله رفتم دکترم هم سونو شکمی و هم واژینال کرد ۶ هفته و ۳ روزم بود  دوباره گفت رش ...

عزیزم خودت با سونو قبلی مقایسه کن ببین چقدر تفاوت داره و به تعدادروزهای فاصله بین دو سونو رشد کرده یا نه. بعد قطر ساک چنده که هنوز فتال پل نیست. ربطی به علامت نداره. من معده درد و تهوع هم داشتم اما فتال پل نبود.‌این بستگی به حساسبت بدنت به هورمون داره. هورمونم که جفت تولید میکنه نه جنین

ممنونم مهتاب جون دیگه هر چی می خواد بشه مهم نیس.  من هیچ علايمی ندارم خودم می دونم خبری نیست ...

توکل به خدا کن عزیزم. تو پست قبل گفتم ربطی به علامت نداره. البتهمن تنها علامتم که میگفتم مشکل داره این بود که سینه دردم یهو خوب شد.اما تهوع و اینها تا روز کورتاز هم همراهم بود.‌پس نگو که علامت ندارم و دبطی به علامت نداره. انشاالله این دفعه بری سونو همه چی اوکی هست

عزیزم خودت با سونو قبلی مقایسه کن ببین چقدر تفاوت داره و به تعدادروزهای فاصله بین دو سونو رشد کرده ی ...

دکترم هر دوبار به فاصله یک هفته تو مطبش سونو کرد

فوق تخصص های نازایی هم که تو مطبشون سونو می کنن برگه ای نمیدن. 

سونوگرافی های بیرون گزارش میدن.