2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

سلام ب همگی خانوما من انتقال دارم میخوام خراش اندومتر انجام بدم خوبه؟ کسی مثبت شده بعد خراش؟؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قد تون چنده ؟ 

من چاق شدنش برام مهم نیست اینکه دکتر میگه تو یک ماه بده انقد چاق شدی مسمومیت بارداری نگیری ترسیدم برام دعا کن دیگه اضاف نکنم اگه کمم نشد نشد فقط اضاف نشه 😔

من چاق شدنش برام مهم نیست اینکه دکتر میگه تو یک ماه بده انقد چاق شدی مسمومیت بارداری نگیری ترسیدم بر ...

مواد غذایی نشاسته دار و شیرینیجات کمتر بخور عزیز. من که دوماه اول ۳ کیلو کم کردم ولی دکترم تاکید کرد سعی کنم مواد نشاسته دار کمتر بخورم که دچار مشکل اصافه وزن زیادی نشم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
به سلامتی عزیزم خداروشکر؛چون من و شما تقریبا باهم هستیم به من۱۰مهر گفتن ولی خب این تاریخ برای زایمان ...

سلامت باشی عزیزم❤ ،انشالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم🤲

مواد غذایی نشاسته دار و شیرینیجات کمتر بخور عزیز. من که دوماه اول ۳ کیلو کم کردم ولی دکترم تاکید کرد ...

اره گلم دکتر گفت سیب زمینی مواد غذایی نشاسته داربرنج ماکارونی و نون نخورم نمیدونم چی بخورم ناهار برنج داشتم 6تا قاشق فقط خوردم بعد نون ماست خوردم واقعا نمیدونم چی بخورم اصلا 

به من دکتر ۴ مدل ویتامین داده احساس میکنم زیاده چون آزمایشم ندادم همینجوری داد!حالا شاید دکترمو عوض ...

من الان فقط ویتامین دی ۲۰۰۰ روزی یکی و مکمل فموبرا میخورم ،چکاپ کامل دادم جوابش رو  یکشنبه میگیرم و دو شنبه میبرم پیش دکتر طبق اون بگه چی کار کنم

باشه گلم ممنونم اخه از سبزی هم بدم میاد 😥من قبلا کار میرفتم باردارک شدم نرفتم بهداشتم الکی گفت جفتم ...

گز و آجیل هر دو خیلی چاق کننده ان، 

گز که خیلی هم قندش بالاس، 

حالا با یه دکتر تغذیه بتونین ویزیت بشین، بهتون با توجه به وزن و شرایطتون، برنامه غذایی میده، برای من واقعا موثر بود، با اینکه نمیتونستم کامل برنامه غذایی رو که بهم داده بودن اجرا کنم ولی خداروشکر قندم کنترل شد، 

من با خانم دکتر تهرانی تو مرکز مام ویزیت انلاین شدم، 

من خودم میخوام بزارم لیام  اسم یونا رو هم دوست دارم  من کلا دوست دارم اسم ساده و کوتاه ب ...

دو تاش قشنگه😍 یونا من جدید شنیدم یکی از اشناها گذاشته برای پسرش ، لقب حضرت یونس هستش درسته؟

من چاق شدنش برام مهم نیست اینکه دکتر میگه تو یک ماه بده انقد چاق شدی مسمومیت بارداری نگیری ترسیدم بر ...

نگران نباش عزیزم سعی کن وعده های غذایی کم غذا بخور قبل غذا سالاد بخور معدت پر بشه اشتهات کم بشه اولش سخته چون معدت عادت به غذا داشته کم کم معدت عادت میکنی کم غذا میخوری 

برای خونتون ترازو بگیر هر روز صبح ناشتا خودتو وزن کن

سلام ب همگی خانوما من انتقال دارم میخوام خراش اندومتر انجام بدم خوبه؟ کسی مثبت شده بعد خراش؟؟

سلام عزیزدل، انشااله به زودی بهمون خبرای خوب بدین، 

قبل انتقال من پولیپ داشتم که عمل کردم و دکتر بهم گفت چون ۱ سانته و مثل خراش عمل میکنه، بعد که پریود شدم وارد سیکل شدم و خداروشکر نتیجه گرفتم 🌿🌱🌿 

به نظرم تاثیرگذاره ،

انشااله به زودی همه دوستان منتظرم با خبرای خوب خوشحالمون کنن 💎💎💎

گز و آجیل هر دو خیلی چاق کننده ان،  گز که خیلی هم قندش بالاس،  حالا با یه دکتر تغذیه بتو ...

راست میگیا حواسم ب دکتر تغذیه نبود حتما باید یکی پیدا کنم برم مرسی عزیزم انلاین چطوری ویزیت شدی؟