2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
باران جان انشالله بزودی گل دخترت صحیح و سالم بغل میکنی 😍😍  چرا زودتر زایمانت نمیکنن اخه الان ...

ممنون سحر جون. از جمعه اینجا عید پاکه و تعطیله تا سه شنبه هفته آینده.  اولین وقتی که خالی داشتند واسه چهارشنبه دیگه بود که ما هم اوکی کردیم. اگه تا اون موقع خدای نکرده اتفاقی بیوفته اورژانسی عمل میکنند ولی در غیر اینصورت وقتم برای چهارشنبه است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اتفاقا منم از صبح بچه زیاد تکون نمیخوره مثل قبل و مدام خودش رو سفت میکنه حالا فردا صبح وق ...

نگران نباش، اینها طبیعیه. بچه من کلا زیاد تکون نمیخوره ولی یه مدته که بیشتر و دردناکتر خودش رو سفت میکنه. مامای من که امروز میگفت بدن با بدن فرق داره و اینا طبیعیه

ممنون سحر جون. از جمعه اینجا عید پاکه و تعطیله تا سه شنبه هفته آینده.  اولین وقتی که خالی داشتن ...

اخی عزیزم چهارشنبه هفته دیگه کوچولوت بغلته انشالله😍😍😍 

توروخدا موقع زایمان یادمنم باش برام دعا کن

نگران نباش، اینها طبیعیه. بچه من کلا زیاد تکون نمیخوره ولی یه مدته که بیشتر و دردناکتر خودش رو سفت م ...

باران جان

ان شاالله طی روزهای اینده نی نی نازت رو بغل بگیری و زایمان راحتی داشته باشی

میشه بگین تغذیت قبل بارداری چیا بود که طبیعی باردار شدی؟ 

چه قرصایی خوردی؟ چه دمنوش ها یا داروی گیاهی خوردی؟ 

نگران نباش، اینها طبیعیه. بچه من کلا زیاد تکون نمیخوره ولی یه مدته که بیشتر و دردناکتر خودش رو سفت م ...

وای چقدر خوب که این ۹ماه رو به سلامتی سپری کردید🥰

قدمش پر خیر و برکت باشه😘

من هر شب خواب میبینم بچه هام یه طوریشون شده🥴 ۵شنبه میرم سونو سرویکس اون موقع میفهمم خوبن یا نه.

واقعا این ۹ماه پیر میشه مادر😩

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چرا عدد رو براش فرستادم نوشت خوب رشد نکرده دوباره شنبه آز بدم. 

فطرس جان الهی هفته بعد بیای خبر خوب بدی. داروها رو قطع نکن تا مطمئن نشدی. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربوووونت برم عزیزم😘😘 واقعا اومدنتون دلگرمیم هس برا ما😍😍

عزیزم کی میری تو سیکل؟من باز باید برم آزمایش پرولاکتین بدم دارو هم نخوردم راستش میترسم برم بدم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه من خیلی تکون میخورد یعنی مدام در حال حرکت بود برا همین امروز نگران شدم دیگه دیدم فردا ۸صبح وقت بیمارستان و ماما دارم زنگ نزدم گفتم بزنم هم میگن فردا صبح بیا برا سونو دیگه منم که فردا خودم وقت دارم 

چرا عدد رو براش فرستادم نوشت خوب رشد نکرده دوباره شنبه آز بدم. 

من به خاطر مشکلی که برام‌پیشاومد خیلی سرچ کردم همینجا تو نی نی سایت دیدم خانمهایی بودن که یک بازه زمانی رشد خوب نداشت جنینشون اما بعد باز خوب شد. انشاالله خیر و صلاحت مطابق میل قلبی خودت باشه عزیزم

دوستان من جواب آز رو گرفتم  عددش ۲۹۳۶/۴ شده دیگه فایده نداره داروها رو قطع کنم چند وقت بعد ...

اخه چرا داروهاتو قطع کنی؟ ب نظر من اصلا این کارو نکن. بتا که بالاست خب. شاید ارومه رشدش. حتما بذار دکتر هم بررسی کنه بعد. سونو واژینال بشی و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون سحر جون. از جمعه اینجا عید پاکه و تعطیله تا سه شنبه هفته آینده.  اولین وقتی که خالی داشتن ...

ان شاالله همه چی عااالی میگذره و دختر گلتو با لب خندون بغل می کنی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم کی میری تو سیکل؟من باز باید برم آزمایش پرولاکتین بدم دارو هم نخوردم راستش میترسم برم بدم 

نیاز جان چند روز هست که وارد سیکل شدم. چرا میترسی چیزی نیس که نهایتش بالا رفته باشه دارو میخوری پایین میاد. عقب ننداز برو زود آزمایش بده تکلیفت مشخص بشه