2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
به به به این کلام ادم ازصحبت بعضیااینجادلش میشکنه اما ازصحبت شماچقدرانرژی گرفتم😍😍😍😍

دلت نشکنه عزیز دلم، ممکنه لحن گفتار کسی بد باشه اما نیتش خیر باشه، شما همیشه قسمت خوب ماجرا رو ببین، زندگیت سرشار از انرژی های ناب الهی 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خدا دخترت رو برات سلامت و زیر سایه پدر و مادرش حفظ کنه. من با تمام شرایط سختی که توی بارداری ت ...

سلامت باشی گلم همچنین دختر شما رو، آره یادمه، هممون خیلی استرست رو داشتیم، واقعا معجزه ای بود، الهی که خوشبختی و عاقبت بخیریش رو ببینی زیر سایه امام زمان عج 🤲❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان درحال پخت آش نذری امام حسن مجتبی (ع) هستیم ان شاءالله اولین امامزاده ی شیعه حاجت تک تکتونو ب ...

ای جانممم عزیز دلممم، نذرتون قبول، حاجت روا بشید ان شاالله، ممنون که یاد ما هم هستی 😍🤲

بهاره جان شما دوقلو داری؟میخاستم بپرسم دوقلو هات هم اندازه هستن از نظر هفته و سایز؟

آره عزیز. خدا لطف کرد دوقلو دارم

در حد ۳ روز با هم فرق دارند. اندازه هاشونم طبق ان تی تفاوت کمی داشت حالا باید ۳ هفته دیگه برم آنومالی ببینم شرایطشون چطوره.

بابت حرفی هم که سونوگراف بهت گفته حرفیه که به همه دوقلودارها میزنند. بارداری دوقلویی رو کلا بارداری پر خطر حساب میکنند. باید خیلی بیشتر رعایت کنی، تا جایی که میشه خم و راست نشو، زیاد ایستاده و نشسته نباش، حتما سرویس فرنگی استفاده کن، پله نرو و حواست به طول سرویکست باشه که یهو کم نشه. باقیشم بسپار به خدا❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه ها کرم واژینال استفاده کردنی زیر دلتون درد میگرفت؟ من امشب اولین باره استفاده کردم زیر دلم درد ...

اپلیکاتور رو کامل پر کن و تا انتها ببر داخل . این دستور دکتر منه . 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
حتما هست عزیزم روز زایمانت منم یاد کنی ان شالله پسرم به موقع بدنیا بیاد

حتما عزیزم، قابل باشم به یاد همه دوستان این جمع هستم. ان شااله که تو هم سر وقت و به سلامتی زایمان خوبی داشتی باشی.

به من دوفاستون داد از روز ۱۵ سیکل روزی دو تا  اسپرین و پرو پرانول و زینکم داد  ای و امگا ...

برای انتقال؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
خبببب بقیه دختراااا چه خبر؟؟ باران جان و بهارک جان چیزی به زایمانتون نمونده 😍 واقعا چه روزایی ...

سلاااااااااام عزیزدلم😍😍😍 خوبی؟ منور کردی سایتو😍🤩

چقد عاااالی توصیف کردی😍😍 الهی همیشه صحیح و سالم زیر سایه عشق تون بزرگ بشه جوجه مون😍🤩❤️

منم شکر خدا بالاخره وارد سیکل انتقال شدم. منتظرم شنبه برم ببینم وضعیت چطوره و ضخامت بازم قراره ادا دربیاره یا سر براه شده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خبببب بقیه دختراااا چه خبر؟؟ باران جان و بهارک جان چیزی به زایمانتون نمونده 😍 واقعا چه روزایی ...

عزیزم چقد خوب توصیف کردی واقعا یه لحظه رفتم تو هپروت 😍😍😄

خدا حفظش کنه دختر نارتو عزیزم 

اسمشو چی گذاشتی هانیل جان (اگه دوست داشتی بگو😘)

اپلیکاتور رو کامل پر کن و تا انتها ببر داخل . این دستور دکتر منه .  

ممنونم عزیزم. امشبم هر کاری کردم همون ی بنددانگشت موند بیرون کامل نرفت.

ینی کامل کامل باید پر بشه؟ شب اول یک چهارم پر کردم. امشب حواسم نبود نصف پر کردم😂دارم اروم اروم پیشرفت می کنم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان  امیدوارم خوب باشید. من یک سال و‌ چند ماه پیش ی بارداری پوچ داشتم و سقط شد الان یک ...

سلام عزیزم اگه سنتون کمه میتونید صبر کنید تا ان شاالله طبیعی باردار بشید ولی اگه واقعا دکتر گفته ای وی اف و سنتون کم نیست بهتره وقتو تلف نکنید بالاخره شما بچه میخوایید دیگه دست دست کردن ممکنه اصلا اوضاع رو بدترم بکنه اون فامیلاتونم که چاق شدن شاید اگه ای وی افم نمیکردن چاق میشدن  حالا من برعکس  داروهایی ای وی اف  باعث لاغریمم شده   همه میگن چیکار میکنی انقد لاغر کردی میگم کلی خرج کردم لاغر شدم 🤣

از طرفی پروسه ای وی اف زمانبره من از سال ۹۹ شروع کردم هنوزم جواب نگرفتم 

حالا شما هم خودت تصمیم بگیر اگه عجله ندارید ۱ سالم صبر کنید ان شاالله طبیعی باردار بشید 

سلام عزیزم اگه سنتون کمه میتونید صبر کنید تا ان شاالله طبیعی باردار بشید ولی اگه واقعا دکتر گفته ای ...

مرسی عزیزم ... نه کم نیست سی و هشت سالم ولی از عوارض میترسم ... دیابت کلا شیره جون من رو کشیده از بچگی انسولین میزنم دیگه گفتم مشکلات جدید برام ایجاد نشه ... برای شما طول کشیده یعنی انجام دادین نتیجه نگرفتین؟

مرسی عزیزم ... نه کم نیست سی و هشت سالم ولی از عوارض میترسم ... دیابت کلا شیره جون من رو کشیده از بچ ...

دیگه هر دارویی یه عوارضی داره ان شاالله که برای ما نداشته باشه یا حداقل کم باشه 

بله چهار بار پانکچر شدم دو بارم انتقال دادم نشده😕