2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

دوستای قشنگم

گوشی روگرفتم دستم صفحات راچک کردم تک تک اسامی رونیت کردم وهم زدم وامام حسن(ع) رابه مادرشون قسم دادم که حاجت تک تکتونوبدن

وهمچنین کسایی که لایک کرده بودن یادکردم

گفتم خدایاتوروبه احترام این روزکه بادادن امام حسن(ع)دل مادرش روشادکردی به دوستای منم نی نیای سالم وخوشگل بده ودلشونوشادکن

البته اگرلایق باشم🙏

براتون عکس گرفتم ولی میترسم بفرستم باردارا دلشون آش بخواد🤔

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخییییی 😍😍😍 چه تحملی داری دختر من دوست دارم تندی معلوم بشه جنسیت چیه برام فرق نداره چه دختر چه پس ...

سحرجونم قول بده اولین لباسی که میخری عکسشوبرامون بفرستی😍😍😍😍😍🤩😘☺️

خدایابه امیدخودت🌺
من خودم مشکلی ندارم همسرم اسپرمشون خیلی ضعیفه ان شاالله دفعه بعد حتما مثبت میشید عزیزم 

انشالا ایندفعه حتما مثبتین 😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آره عزیز. خدا لطف کرد دوقلو دارم در حد ۳ روز با هم فرق دارند. اندازه هاشونم طبق ان تی تفاوت کمی داش ...

مممنونم عزیزم که پاسخ دادی..خدا برات حفظشون کنه دوقلوهاتو...اها برامنم یکی قل ها کوچیکه ترسیدم بخاطر همون پرسیدم..

آره عزیز. خدا لطف کرد دوقلو دارم در حد ۳ روز با هم فرق دارند. اندازه هاشونم طبق ان تی تفاوت کمی داش ...

ان شاالله انومالی بچه هات هم عالی میشه عزیزم..منم دعاکن خوب پیش بره..خونریزی پدرمو دراورده..میگه ازهماتوم هست..ولی درد خیلی دارم 

ممنون عزیزم فدای محبتت خداحفظتون کنه🌺🌺🌺

سلام نذرتون قبول 

چقدر اسم کاربری تون اشناست 

تو تایپیک لوبیا نبودیذ؟

شما برای تعیین جنسیت ای وی اف میخواهید بکنید؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
مممنونم عزیزم که پاسخ دادی..خدا برات حفظشون کنه دوقلوهاتو...اها برامنم یکی قل ها کوچیکه ترسیدم بخاطر ...

شما با ای وی اف دوقلو باردارید؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
اخییییی 😍😍😍 چه تحملی داری دختر من دوست دارم تندی معلوم بشه جنسیت چیه برام فرق نداره چه دختر چه پس ...

الهی عزززیزم 😘انشاالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح و خوشکل بده هر چی هم دوست داری براش بخری😍😍😍

بچه هاااا نی نی من پسره 😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤

جشن تعیین جنسیت گرفتیم 😍😍😍

ولی یه ضد حال خوردم کسی که داشت فیلم میگرفت حواسش نبود فیلم نگرفته بووووود ،😔الان از اون لحظه فیلم ندارم 😕