2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
دیگه هر دارویی یه عوارضی داره ان شاالله که برای ما نداشته باشه یا حداقل کم باشه  بله چهار بار ...

ممنونم عزیز 

امیدوارم هرچی خیر و صلاح برات پیش بیاد😍 درست میگی عوارض که داره ... من دارم به فرزندپذیری هم فکر میکنم واقعا فرصت ندارم باید تکلیفم رو با خودم مشخص کنم .... بهرحال لطف کردی جواب دادی

ممنونم عزیز  امیدوارم هرچی خیر و صلاح برات پیش بیاد😍 درست میگی عوارض که داره ... من دارم به ف ...

خواهش میکنم حالا شما انجام بده ان شاالله که همون بار اول میگیره  خیلیا با اولین انتقال باردار شدن  خاله خودم تو همیم سن شما با اولین انتقال باردار شد و الان دخترش ۶ سالشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه هر دارویی یه عوارضی داره ان شاالله که برای ما نداشته باشه یا حداقل کم باشه  بله چهار بار ...

عزیزم مشکل شما چیه ؟تنبلی دارین؟منم یکبار انتقال منفی داشتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نیاز جان چند روز هست که وارد شدم. چرا میترسی چیزی نیس که نهایتش بالا رفته باشه دارو میخوری پایی ...

عزیزدلم بسلامتی و دل خوش عزیزم!عزیزم من تصمیمشو عوض کردم میخام دوباره وارد سیکل بشم اینبار تو شهره خودم درسته جنین دارم تهران ولی واقعا توان رفت وامد ندارم و خیلی اذیتم واس همین میخام دوباره شروع کنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها جواب سلفری من امروز اماده شده همه رو زده low risk , خوبه دیگه درسته ؟؟؟؟ جنسیت هم زده ولی من ...

اخییییی 😍😍😍 چه تحملی داری دختر من دوست دارم تندی معلوم بشه جنسیت چیه برام فرق نداره چه دختر چه پسر ولی خیلی هیجانش دارم😍😍 دلم میخواد معلوم بشه برم براش لباس بخرم وااااای. خدا یعنی این روزا قسمت من هم شد😭😭😭

ممنونم .... دکتر خوب تهران سراغ دارین؟ ی جایی که آدم با خیال راحت بره 

واقعا نمیشه گفت فقط فلان دکتر خوبه  من چیزی که اینجا گفتن بچه هایی که مام رفتن خیلی تعریف میکنن از دکتر علیرضایی و تمیزی کوهساری 

من خودم ابن سینا میرم دکترمم شه بخشه فعلا باهاش انتقالی نداشتم ولی خیلی دوسش دارم احساس میکنم از جون و دل کار میکنه برای بیمارش 

خبببب بقیه دختراااا چه خبر؟؟ باران جان و بهارک جان چیزی به زایمانتون نمونده 😍 واقعا چه روزایی ...

سلام عزیزه دلم دروغ نگم وقتی اسم بردی منتظر بودم اسم منم بیاری خواهرم خوبی دخملمون خوبه والله منم تخمک کشی کردم یه دونه پسر دارم تو سیکل انتقالمم البته بلنده انتقالم برام دعا کن عزیزم

سلام عزیزم بله خانمی شما رو هم یادم هست ، من هم هستم ولی دیگه مثل قبل زیاد وقت نمیکنم بیام سایت چون ...

قربونت عزیزم،ثمینم مثل منه فعلاگذاشته کناردرمانو،الهیکه هرجاهستی دلت خوش وتنت سلامت باشه خواهری،خیلی خوشحال شدم اسمتودیدم،زنده باشی😘😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود