2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
دو روز از من جلوتری. ان شاالله بیای خبرای خوب بدی❤️

مرسی عزیز دلم♥️😍

همچنین شما خانمی

چندتا جنین گذاشتین و چند روزه 🥰💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام ی سوال داشتم دکتر استرادیول ایرانی نوشته برام الان خارجیش هم گیرم اومده میخوام خارجیش بخورم میگ ...

سلام صد در صد که خارجی بهتره .فکر نکنم اشکال داشته باشه بخوری 

امااااااا اول مطمئن باش که اصله ،چون الان خیلی از داروها قاچاق وارد میشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما بعد انتقال جنین باید شیر سویا بخوریم؟؟ چقدر؟ چند روز؟ چجوری؟ شیر سویا رو از کجا باید تهیه کرد؟

عزیزم بایدی نداره.... 

فقط اگه کم کاری تیروئید داری اصلا نخور.... 

من خودم نخوردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درد دلمو تازه کردی هفته قبل رفتیم بازار ،شش سال دیگه بازار تولیدشو جمع کرده ورشکسته شد الان تو کارخو ...

این مردایی که خیلی خیلی دلشون بچه می خواد آدم نمی دونه باید چی بهشون بگه ،باهاشون چه کار کنه، شوهر من که همش می گه هم سن های من دو تا بچه بزرگ دارن. هر ماه که خبری نمیشه کلی مرثیه می خونه. دپرس شدم. خوشبحال زنهایی که شوهرشون خیلی تو نخ بچه نیستن.  

سلام منم امروز روز ۱۳ آی یو آی بود بی بی چک گذاشتم منفی بود  خیلی ناراحتم، آزمایش هم نمی دم. ...

عزیزم برا آی یو آی زود گذاشتی.... 

خیلیم زود بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جانمهربانم خیلی ممنون ازتون که وقت گذاشتی عزیزم🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️ خیلی جالب و مفید بود.  آنا ج ...

فدات گلم.... 

نه عزیزم ربطی نداره.... 

بودن دوستانی که برا بچه اول طبیعی و بدون دردسر باردار شدن برا دومی مشکل ایمنی انعقادی داشتن..... 

سلام ی سوال داشتم دکتر استرادیول ایرانی نوشته برام الان خارجیش هم گیرم اومده میخوام خارجیش بخورم میگ ...

من هر دو رو استفاده کردم و تفاوت چندانی برا من نداشتن. البته غیر از بار اول ک ایرانی استفاده کردم و ضخامتمم خیلی خوب بود. ولی بار دوم و سوم هر کدوم ی بار ایرانی داشتم ی بار خارجی ک تو هر دوتا،  سیکلم کنسل شد.

فکر می کنم بستگی ب واکنش بدن ها  هم داره نمیشه قطعی گفت خارجی خوبه یا ایرانی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم برا آی یو آی زود گذاشتی....  خیلیم زود بوده....

سلام گلم

دکتر برای پس فردا یکشنبه آزمایش نوشته 

من امروز صبح بی بی استفاده کردم که منفی بود 😞

امروز یا پس فردا چه فرقی داره!

مرسی عزیزم  راستش خود میوه رو دوست ندارم ولی خب چیز شیرین زیاد میخورم این ۴ روز روزی یه شیری ...

انشااله که مامان شدی و اوایل بارداری ازمایش قند و انجام میدی عزیزم، من با اینکه اصلا میل به شیرینی نداشتم قند خونم لب مرز بود برای همین با متخصص تغذیه ویزیت شدم و بهم دستور غذایی داد، 🌿 

انشااله که مامان شدی و اوایل بارداری ازمایش قند و انجام میدی عزیزم، من با اینکه اصلا میل به شیرینی ن ...

ای جانم ممنون قشنگم😍

انشالله به امید خدا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️