2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
اوهوم  پس میوفته واسه روز ۱۲ . ۱۳ انتقال چون دوتا hcg دارم مرسی عزیزم

پنج روز بعد از هاش سی جی میتونی بزنی اگه هاله داشت روز بعدش امتحان کن اگه پررنگ تر شد بارداری اگه اور امپول باشه کمرنگ تر میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم منم زیرشکمم هم درد داره اما درد سینه ندارم  برای خوابم منم همون سر شب ساعت 9و ده به ب ...

اها 

خداروشکر خوابم تنظیم شده 😂 وگرنه خیلی بد خوابم من

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره والا دکتر زنان گفت پرولاکتینت خیلی اومده پایین دیگه دارو قطع کن منم اعتماد کردم قطع کردم ☹️

من روز انتقال از دکترم سوال کردم ک کابرگلین رو قطع کنم گفت نه..گفت هروقت ازمایشت مثبت بود بعد قطع کن...منم دارومو ادامه دادم..منتظرم تا ۱۰ روز دیگه برم آز بدم ببینم جپاب وی هست

اره عزیزم منم واقعا به برکت بچه تو زندگی معتقدم با اینکه اصلا ادم خیلی معتقدی نیستم از نظر خودم ولی ...

😍😍

ای جووونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم بخدا اصلا استراحت مهم نیس من سر هر دوتا انتقالم درست سی ثانیه بعد از انتقال از رو تخت اومدم ...

😘😘😘😘😘😘😘وااااای عزیزم ممنون که اومدی برا م گفتی امروز تازه یادم افتاده. بود که برم تو رختخواب همش به شوهرم میگم من اصلا رعایت نکردم زیادنخوابیدم تو هم هیچی بهم نگفتی خدا رو شکر شما هر دو دوتا انتقالت گرفت؟

پنج روز بعد از هاش سی جی میتونی بزنی اگه هاله داشت روز بعدش امتحان کن اگه پررنگ تر شد بارداری اگه او ...

عزیزجان من دوتا hcg دارم یکی امروز یکی ۱۹ دی

همون ۵ روز رو هم حساب کنم یا میوفته ۱۲ انتقال یا ۱۳

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من روز انتقال از دکترم سوال کردم ک کابرگلین رو قطع کنم گفت نه..گفت هروقت ازمایشت مثبت بود بعد قطع کن ...

عه چه جالب هم زمانیم :)

منم ۱۰ روز دیگه میرم واسه آزمایش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزجان من دوتا hcg دارم یکی امروز یکی ۱۹ دی همون ۵ روز رو هم حساب کنم یا میوفته ۱۲ انتقال یا ۱۳

خوب دیگه چاره ای نداری جز صبر 

ان شاله که مامان شدی و میای با ی بتای تپل خوشحالمون میکنی 

😘😘😘😘😘😘😘وااااای عزیزم ممنون که اومدی برا م گفتی امروز تازه یادم افتاده. بود که برم تو رختخواب ...

وای چه شوهر خوبی داری 

حساس نیست

شوهرم پوست منو میکنه اصلا نباید دستش اتو بدم😂

امروز صبح یه سرفه آروم کردم 

میگه صرفه نکن دیگه:/

میگم ببخشید چطوری کنترلش کنم اون وقت 🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب دیگه چاره ای نداری جز صبر  ان شاله که مامان شدی و میای با ی بتای تپل خوشحالمون میکنی

قربّونت مهربون💜🌻

1
5
10
15
20
25
30
35
40