2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ادامه روند درمانی تورک آنا: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخیص مشکلات ...

آنا جانمهربانم خیلی ممنون ازتون که وقت گذاشتی عزیزم🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️ خیلی جالب و مفید بود. 

آنا جان میخوام بدونم کساییکه یکبار بارداری و زایمان داشتند یعنی مشکل ایمنی و انعقادی ندارن؟ یا نیاز هست چک بشه باز هم؟ 

عزیزم آمپول های تحریک تخمدان شروع شدن زیاد دولا راست نشین....  جارو برقی ممنوع....  کلا ...

چشم آنا جون ، واقعا ازت ممنونم خواهری جان 🙏🙏 نمیدونی چقدر کمک کردی ، من دیسک‌های ده کیلویی میزنم همیشه 😳 و اصلا فکر نمیکردم مهم باشه.  الهی که در کنار فرشته هات و همسرت همیشه دلت شااااد باشه و سلامت باشید 🙏🙏❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم امروز روز ۱۳ آی یو آی بود بی بی چک گذاشتم منفی بود  خیلی ناراحتم، آزمایش هم نمی دم. ...

سلام عزیزم.ازهرچی بی بی منفیه متنفرمم .آزمایش نمیدی ؟قربونت شماهم همینطور😍😘

سلام عزیزم.ازهرچی بی بی منفیه متنفرمم .آزمایش نمیدی ؟قربونت شماهم همینطور😍😘

اخه هر قت بی بی منفی بوده و ازمایش هم دادم ، آزمایش هم منفی بوده. چه کاریه الکی برم یه شیشه خون بدم. والا. 

امیدوارم فردا دلت شاد شاد بشه. 🌹❤️

ان شاالله همه چی عالی پیش میره عزیزم.  منم آزمایش پرولاکتین و ویتامین دی دارم. از دکتر پرسیدم ...

سلام فاطمه ،عزیزم خوبی 

فاطمه بهتره همون روز سوم بری چون منم قبلا اون روز رفتم انشاالله برا تو هم همه چی عالی پیش میره راستی فاطمه تو دیپلم داشتی بعده ازدواج ادامه دادی مجازی؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همون ، به این فکر کن کوچولوها شما تلافی می‌کنند و بعد دمار از روزگار همسایه ها در میارن😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اهان اگه زدی که هیچی من چون سری قبل که زدم ایران بودم و الان نزدیک ده ساله گذشته و به دکترم گفتم میخ ...

خوب ده سال گذشته پس حتما بزن. من فکر کردم سر دخترت زدی.  همون سه گانه رو میزنند برات یا فقط کزار؟ من هم بعد سقط اولم دیگه رفتم و زدم. آنفولانزا رو فکر کنم توی ایران میزنند. ولی من توی بارداری هم کرونا گرفتم و هم سرما بدی خوردم ☹

آنا جانمهربانم خیلی ممنون ازتون که وقت گذاشتی عزیزم🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️ خیلی جالب و مفید بود.  آنا ج ...

والله من که دوتا گل دختر دارم ولی دکتر برام نوشت انا جونم گفت بهتره بدی ربطی نداره

عزیزان شما همگی بعد انتقال یا هپارین داشتین یا انوکساپارین

من سری اول بهم انوکسا داده بود

این سری بهم نداد

پرسیدم برام نمینویسین گفتن احتیاج باشه میدیم

حالا سوالم اینه کلا برا چی هست؟

یعنی واقعا احتیاج نبوده؟

اخه انگار همه دارن🤔🤔🤔🤔🤔

به من فقط امپول پروژسترون داد با استرادیول و آ اس آ و فولیک اسید

همین🥺🥺

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنین منو.من میخام برا تعیین جنسیت برم ای وی اف مراحلش برامن چجوریه؟کلا تا ا ...

عزیزم خوب تعیین جنسیتم فرقی نداره.... 

میری ویزیت میشی نوع سیکلت بر اساس بدنت و سونوهات و آزمایشهات تعیین میشن بعد حالا بر اساس نوع سیکل بدنت آماده میشه بعدشم داروهای تحریک تخمدان میگیری.... 

پانکچر و بعدشم بر اساس تعداد جنینات حالا یا همونارو میفرستن تعیین جنسیت یا اگه تعداد کم بود و بصرفه نبود مجدد پانکچر میشی.... 

یعنی از الان نمیشه چیزی گفت همه ی به بدنت بستگی داره و تعداد جنینات.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزمممممم....  به به مامانامون اینجان....  خوبی عزیزم؟ دردونت چطوره؟

سلام بروی ماهت آنا جون، خوبیم شکر خدا شما چطوری؟ دردونه هات در چه حالتی بهتر شدن؟

دختر منم خوبه یکم کولیک داره که دکترش گفت تا چهار ماهگی بهتر میشه ان شاالله 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم