2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
وای چه شوهر خوبی داری  حساس نیست شوهرم پوست منو میکنه اصلا نباید دستش اتو بدم😂 امروز صبح یه ...

خوب این که خوبه هواتو داره میگه شاید تو از سر خستگی استراحت مطلق یه چیزایی یادت بره اما من خودم قبل انتقال براش گفتم که همه میگن رعایت کن ولی دیگه خودتو زمینگیر نکن  بخواد بگیره میگیره نخوادم بگیره نمیگیره دیگه اونم همون تو مغزش مونده

منم جونش در میره واسه بچه یه وقتایی با یه لبخند میره تو هپروت بعد واسه من میگه بچه مون بنظرت چیه

همش هم میگه زوری نیست که باید خدا بخواد ولی اگه خدایی نکرده  منفی باشم خودم میدونم مریض میشه

من روز انتقال از دکترم سوال کردم ک کابرگلین رو قطع کنم گفت نه..گفت هروقت ازمایشت مثبت بود بعد قطع کن ...

یعنی بعد انتقال گابرلین مضر نیست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم یعنی کیفیت بی بی چک مهم؟ فقط منتظرم فردازوتربرسه و باخبرخوش بیام 😍

انشاالله عزیزم که خوش خبری

بله که مهمه 🥰 درصدشون خیلی پایینه انقد باید بتا بالا باشه که مثبت نشون بده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوب این که خوبه هواتو داره میگه شاید تو از سر خستگی استراحت مطلق یه چیزایی یادت بره اما من خودم قبل ...

وای اره خدایی نکرده منفی بشم دق میکنه

از من بیشتر بچه دوست داره 

اره قربونش برم زبونی خیلی هوامو داره 😂

متاسفانه شوهر من میخواد زوری بگیره 😔 واسه همونم حالش بد میشه الانم فقط به مثبت شدن فکر میکنه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای اره خدایی نکرده منفی بشم دق میکنه از من بیشتر بچه دوست داره  اره قربونش برم زبونی خیلی هو ...

خوب توهم به مثبت شدن فکر کن وبس 

راستی یه چیزی یادم نبود بقیه هم اگه دیدن  اونایی که میگن مطلقا تو تخت خوابیم من سه شنبه صب انتقالم  بود تا دیروز تهران تو هتل نزدیک بیمارستان بودم هر روز صب بعد صبحونه میرفتم پیش ماما و سوالام رو میپرسیدم وقتی گفتم میخوام برم گفتن حالا یه شب دیگه هم اگه برات مقدوره بمون 

موندم و روز بعدش بازم رفتم برای تعین تکلیف که چکار کنم برگردم شهر خودم یا نه آها راستی یادم نبود من فوبیای هواپیما دارم تا بلند میشه و میشینه من یه دل دردی میگیرم که تا شب باهامه  بعد ماما گفت برو خدابهمرات ولی توی راه هر یه ساعت پیاده شو و پنج دقیقه راه برو چون خون لخته میشه دیگه خونرسانی به رحمت مختل میشه مخصوصا بعد لانه گزینی خونرسانی خیلی مهمه نی نی هاتون از خون شما تغذیه  و رشد میکنن 

پس تنبلا پاشن بخوده راه برن😉😉😉

فدات مامانی....  عزیزم والا اطلاعات من نسبت به دکترا بروز نیست....  یه مدت طولانیم نتونس ...

ی دنیا ممنونم آنا عزیزم چشم حتما ،راستش دکترم رو به واسطه نزدیکی راه و این که ارومه و استرس نمیده انتخاب کردم اما با تاپیک شما که اشنا شدم فک کردم بهتره سختی بکشم تا برم و منفی بشه احتمالا برم ابن سینا ،سال گذشته به اصرار خودم دکتر یک سری ازمایش ایمنی انعقادی برام نوشت چک کنم ولی اسم اینا برام اشنا نیست احتمالا بعد اون همه اصرار باز ناقص نوشته ممنونم از تاپیک مفیدتو زنده باشی عزیزم .....شاهد موفقیت های گلهای زندگیت خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
منم برا پرولاکتین و کلسیم و تیروئید آزمایشش و نوشته بود که داروهامو دو روز برا خاطر پرولاکتین قطع کر ...

ان شاالله همه چی عالی پیش میره عزیزم. 

منم آزمایش پرولاکتین و ویتامین دی دارم. از دکتر پرسیدم ک مهمه روزای اول پریودی برم یا نه. گف نه خیلی تفاوت انچنانی نمی کنه تو جواب. منم درگیر امتحانام مجببور شدم عقبش بندازم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشیدششمابی بی چک گذاشتی یا فقط آزمایش خون دادی؟ 

نه عزیزم من مستقیم آزمایش دادم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیدونم عزیزم یعنی کیفیت بی بی چک مهم؟ فقط منتظرم فردازوتربرسه و باخبرخوش بیام 😍

سلام

منم امروز روز ۱۳ آی یو آی بود بی بی چک گذاشتم منفی بود 

خیلی ناراحتم، آزمایش هم نمی دم. نتیجش همینه. 

ان شاالله که شما فردا با خبرای خوب بیایی