2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
به خداد دیگه کلافه شدیم خداکنه زود زووود نتیجه بگیریم ازاین بلاتکلیفی در بیاییم

الهی امین یا رب العالمین 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی که ناراحت نیستم میگم دردامون خوشحالی هامون دلواپسی هامون مشترکه درکت میکنیم انشاالله گریه شو ...

😍 من یکی انتقال دادم ولی گفتی فسقلی هات

حتی خودمم دو سه بار هواسم نبود جمع بستم

وای خدا اگه دوقلو بشه 😍

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

روز چند انتقالی؟

روز ۴ انتقال 

۱۳ دی انتقال دادم

۲۷ دی باید آزمایش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍🥰 من چطوری بگم نسبی ام ولی شوهرم نمیزاره زیاد تکون بخورم دعوام میکنه😂 فرض کن کلا مطلق هستم

خوب براش بگو که باید راه بری چون داروهامونم عوارض داره رو بدن که  لختگی خون زیاد داره قشنگ براش توضیح بده که همونقدر که داروها رو سر وقت باید بزنی همینقدر هم مهمه که یخورده تحرک آروم داشته باشی

خوب براش بگو که باید راه بری چون داروهامونم عوارض داره رو بدن که  لختگی خون زیاد داره قشنگ براش ...

تا جایی که بتونم دارم تحرک 

وقتایی که همسرم نیست

میگم دقیقا کدوم دارو باعث غلظت میشه؟

من آب پرتقال طبیعی هم زیاد میخورم نمیدونم خوبه یا نه

تقریبا روزی ۲ لیوان

آب سیب هم روزی یک لیوان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا جایی که بتونم دارم تحرک  وقتایی که همسرم نیست میگم دقیقا کدوم دارو باعث غلظت میشه؟ من ...

عزیزم پروژسترون غلظت خون و بالا میبره، 

پیامتونو دیدم گفتم در مورد ابمیوه یه توضیح بدم، توی روز ما میتونیم بین ۴ تا ۵ واحد میوه بخوریم و اینو باید در نظر داشته باشیم که تمام میوه ها قند دارن و هر نصف لیوان یک واحد میوه هست، 

عزیزم گفتم اگه که در کنارش میوه هم میل می کنین میزان قند و در نظر داشته باشین 🌿🍁 

برای تنظیم قند خون میتونین در کنار هر میوه یه خیار یا چند تا پر کاهو میل کنین، 

😍 من یکی انتقال دادم ولی گفتی فسقلی هات حتی خودمم دو سه بار هواسم نبود جمع بستم وای خدا اگه دو ...

🤩🤩🤩😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام فاطمه ،عزیزم خوبی  فاطمه بهتره همون روز سوم بری چون منم قبلا اون روز رفتم انشاالله برا تو ...

ممنونم قربووونت برم❤️❤️

نه لیسانس بودم. الان مجازی ارشد میخونم. سر پیری و ...😂😂 ولی خیلی خوبه وقتم پر میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان کسی آی وی اف تعیین جنسیت که همون پی جی دی هست دیده یا سراغ داره که موفق بوده باشه؟

بله ی نفر تو همین گروه تعیین جنسیت کرده بود بار اول گفت فکرنم که مثبت شده بود

عزیزم پروژسترون غلظت خون و بالا میبره،  پیامتونو دیدم گفتم در مورد ابمیوه یه توضیح بدم، توی رو ...

مرسی عزیزم 

راستش خود میوه رو دوست ندارم

ولی خب چیز شیرین زیاد میخورم

این ۴ روز روزی یه شیرینی ام خوردم🥲😬

شیرینی جات رو خیلی دوست دارم در عوض اصلا نمیتونم چیزی که حتی یه کوچولو ترش باشه بخورم

ولی درسته از این به بعد باید مواظب باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40