2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
آهان پس تا یه جایی درست یادم مونده چون باردار شدنت رو یادم بود....  به سلامتی فرشتت رو بغل کرد ...

مرسی عزیزم❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت آره عزیزم دخترم ۹ ماهشه نه تعیین جنسیت نبودم  آره درکت میکنم خودم اسما میشناسم بقیه رو ...

خدا حفظش کنه.... 

پس چیزی تا تولدش نمونده.... 

فکرش رو بکن.... 

یه زمانی کجا بودی الان داری برا تولد یکسالگیش روزشماری میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه....  پس چیزی تا تولدش نمونده....  فکرش رو بکن....  یه زمانی کجا بودی ...

آره عزیزم واقعا بعضی وقتا میشینم به قبل فکر میکنم گریه میکنم😢😢😢

ان شاالله همه منتظرا دامنشون سبز شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم واقعا بعضی وقتا میشینم به قبل فکر میکنم گریه میکنم😢😢😢 ان شاالله همه منتظرا دامنشون سبز ...

دقیقا منم گاها فکر میکنم خواب میبینم.... 

نگاشون میکنم میگم یعنی اینا فرشته های مننن؟!!

آمییییییینننننن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبم، امیدوارم حال همگی خوب باشه. پیام ها خیلی زیاد بود که نخوندم و مستقیم آمدم پایین. ا ...

ان شاالله که فندوق کوچلوتون رو  که به موقع و صحیح و سلامت بغلش میکنین و همه سکنوهای بعدی هم عالی باشن🙏🙏🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دقیقا منم گاها فکر میکنم خواب میبینم....  نگاشون میکنم میگم یعنی اینا فرشته های مننن؟!! آم ...

سلام عزیزم الهی  خداحفظشون کنه عاقبت بخیریشون رو ببینین  .....عزیزم من دیگه تصمیم قطعی گرفتم برم ای وی اف چون سنم بالای چهل هست تهران هستم شما چه مرکزی رو بهم پیش میدین دیگه‌توی این سن وقت ازمون و خطا ندارم خودم اول میخواستم برم بیمارستان بعثت پیش مسروره حسینی یه ویزیت رفتم پیشش ارامش داشت  ولی فک کردم شاید بیمارستان و ازمایشگاهش به مجهزی مراکز ناباوری نباشه میشه لطفا راهنماییم کنید من ذخیره تخمکم کمه و سنم بالاس همسرم مشکلی ندارن ، راستش در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم  همش مقاومت کردم  برم ای وی اف تا اینکه سنم رفت بالا حالا باید عجله کنم 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
ای جانننننممممم....  انشالله به زودی همسایه طبقه پایینت سرت غر بزنه مامانی.....  عزیزم ب ...

سلام عزیزم صبح قشنگت بخیر ساعت دو و خورده ای پایان بازیشون بود یه بار هفته قبل دیگه خیلی بود رفتم تذکر دادم اومدم پایین بعد گفتم مادرشون ناراحت شده حتما یه ظرف پر شکلات دادم بردم گفتم یوقت دلخور نشین اونم فکر کنم ناراحت بود یه کلمه بدی گفت گفت ما که دور از حضور جمع خررر نیستیم که میفهمیم بچه هامون خیلی شیطنت میکنن درحالیکه من فقط گفته بودم میشه باهاشون نقاشی کار کنین یا کارتون براشون بازکنین یا چیزی که علاقه دارن انجام بدین ،اما این چیزی که گفتن به من برخورد گفتم می‌دونم بچه ان نیاز دارن انرژی خودشون و تخلیه کنن اینجا آپارتمانه دست شما بسته هستش ولی میشه مدیریت کنین

اما خوب جواب خوبی نگرفتم اومدم پایین بدتر شد همسرم به همسرشون گفت اما ایشون خیلی با اخلاق گفتن شرمنده حتما رعایت میکنیم 

برا همین آنا دیشب دیگه چیزی نگفتم گفتم ماجرای هفته بعد میشه بدتر جواب میگیرم 

ساعت دو و خورده ای تموم شد دیگههه من خوابم نبرد که دیگه بیخوابی زد به سرم😅😅😅ساعت چهارم نیم خوابیدم الان خط پشت گلوم ۱۰۰درصد شده ۱۰۰درصدا🤕🤕🤕

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جانننننممممم....  انشالله به زودی همسایه طبقه پایینت سرت غر بزنه مامانی.....  عزیزم ب ...

ممنون از دعای قشنگت قشنگم 🤗🤗🤗 انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شوهرم همش خواب بچه میبینه میگه دیگه بابامامان شدیم دلم میشکنه اگه جواب نگیریم😭

عزیزم انشاالله خواب شوهرت تعبیر پیدا می‌کنه انشاالله فردا با بتای تپل مپل اصلا نگران نباش جونم 

الهی آمین عزیزم.دیگه کاری ازدست ماساخته نیست همه چیز دست خودشه

بله صد در صد انشاالله اشکای شوق رو صورتت بیاد عزیزم الهی آمین

اره اونجا رفتم ۲۸نوشته تا ۲۸وقت دارم آقایی نذاشت شرایط آزمایش و بهم ریخت😅😅😅😅

چرا ۲۸ ام ؟ اون‌که راحت وقت میداد مطبش خلوت بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش