2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
جنینات گرید چی بودن؟؟ من خودم ب دکترم پیشنهاد پی ار پی دادم ک برام انجام داد دو روز قبل از کاشت دومر ...

گرید بی بودن ی دوروزه دوتا بلاست

من پی ار پی نکردم دفعه چندمه انتقال میدید؟

ان شاالله باردار بشی

ما رو دوساعت نگه داشتن بعد اومدیم خونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم ،میشه  بگین انتقال دو مرحله ای یعنی چی ؟

یعنی مثلا ی جنین دو روزه انتقال میدن سه روز بعد دوتا بلاست

یا دوتا دوروزه سه روز بعد ی بلاست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چهار تا جنین که میشه چهار قلو خطر نداره ؟!

چهار تا انتقال نمیدن سه تا انتقال میدن

بعد عزیزم من سه تا انتقال دادم یکیش گرفت 

@هانیلsآریل     سلام عزیزم امشب به نیت سلامتی و فرج امام زمان ۷۰ حمد و دعای توسل خون ...

سلام بروی ماهت عزیز دلمممم⁦❤️⁩

دورت بگردم مهربون، همیشه توی قلب و ذهنم هستی و میمونی تا آخر عمرم. تمام بچه های اینجا رو تک تک دعا کردی خدا خیرت بده، الهی که خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشی زیر سایه امام زمان (عج) و در کنار خانواده و عزیزانت 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزيزم با دعاي شما ، دو تا جنين سه روزه انتقال دادم روز قبلش همprp كردم و سه تا هم آمپول ...

سه تا جی سی اس اف؟ 

چه روزایی؟ 

جالبه! 

هاش سی جی یا جی سی اس اف؟ 

ممنون میشم توضیح بدی! 

دوست دارم بدونم چون خیلی وقته از اینجا دور بودم از پروتکلهای جدید خیلی دورم! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یک سوال،من شنبه وقت خراش رحم گرفتم روز ۲۲ سیکل قاعدگیمه،الان دوتا سوال دارم ،اول اینکه ۲۲ سیک ...

عزیزم 22 سیکل رو از روز اول پریودی حساب میکنن.... 

متوجه نشدم از اینکه گفتی ۶ روز پریودی رو حساب کرذی یعنی چی؟ 

والا خراش روز دقیق نداره معمولا ترجیحا نیمه دوم سیکل هست اما مثلا برا خود من ۸ سیکلم افتاد.... 

خراش تو مطب اثرش کمتره اما لااقل یه ماه هست.... 

با هیسترو سه ماهی میمونه اثرش.... 

من خودم سه چهار ماه بعد خراش انتقال دادم.... 

البته برا من با هیسترو بود.... 

عملا با هر دفعه ریزش دیواره رحم اثرش کمتر میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه مامانا و مامانای آینده.امیدوارم همه باردارا بسلامتی نی نیاشونو بغل کنن و همه منتظرا بزود ...

سلام عزیزم.... 

خوبی؟

اگه اشتباه نکنم مامان شده بودی دیگه؟ 

تعیین جنسیت بودی درسته؟ 

ببخش اگه اطلاعاتم ته کشیده ولی اسمت رو قشنگ یادمه.... 

سلام عزیزم منم با انتقال دومرحله ای باردار شدم رحم منقبض میشه و همون خیلی واسه لانه گزینی ضرر داره ...

آهان پس تا یه جایی درست یادم مونده چون باردار شدنت رو یادم بود.... 

به سلامتی فرشتت رو بغل کردی خدا حفظش کنه.... 

دخترا خوابین من سرم درد می‌کنه افتضاح بچه های طبقه بالا دارن بدو بدو بازی میکنن کلافه شدم چند بار گف ...

ای جانننننممممم.... 

انشالله به زودی همسایه طبقه پایینت سرت غر بزنه مامانی..... 

عزیزم برا سردرد اولا آب زیاد بخور.... 

احتمالا از عوارض داروهاتم باشه..... 

من خودم تو بارداری سردردهای وحشتناک داشتم.... 

مسکنم که نمیشد خورد.... 

برا من خنک کردن شقیقه و پس گردن خیلی کمک میکرد.... 

برا بعضیا برعکس گرم کردن خوب بود.... 

حالا امتحان کن شاید کمک کرد..... 

بعضیا رو پیشونی خیس زنجفیل میمالیدن خوب میشد.... 

چک کن ببین کدوم جواب میده.... 

عزیرم ،میشه  بگین انتقال دو مرحله ای یعنی چی ؟

عزیزم اول یکی دو تا جنین معمولا سه روزه انتقال میدن.... 

دو روز بعد مجدد یه جنین بلاست معمولا اگه اشتباه نکنم انتقال میدن.... 

چهار تا جنین که میشه چهار قلو خطر نداره ؟!

عزیزم معمولا دو مرحله ای رو برا کسی که شانسش کمتر بوده. انجام میدن.... 

البته اگه اشتباه نکنم.... 

یعنی تعداد جنینی که انتقال میدن به شرایط مادر و پذیرشش و سوابقشم بستگی داره.... 

بعدشم اگه بگیره همه شون گزینه ریداکت جنین هست.... 

سلام عزیزم 😍 آره آب زیاد میخورم اتفاقا،دلیلش چیه که اینقدر دستشویی میریم از روز اول انتقال؟🤔

عزیزم خوب عوارض داروها.... 

دستکاریایی که میشیم.... 

تغییرات هورمونی متاثر از داروها و.... 

خیلی چیزا.... 

همین زیاد آب خوردنا.... 

خوب داروها اکثرشون غلظت خونو بالا میبرن و آب خوردن زیاد خیلی لازمه که عوارض داروها رو کمتر کنه.... 

عزیزم نگران نباش.... 

سلام بروی ماهت عزیز دلمممم⁦❤️⁩ دورت بگردم مهربون، همیشه توی قلب و ذهنم هستی و میمونی تا آخر عمرم. ت ...

سلام عزیزمممممم.... 

به به مامانامون اینجان.... 

خوبی عزیزم؟

دردونت چطوره؟ 

سلام عزیزم....  خوبی؟ اگه اشتباه نکنم مامان شده بودی دیگه؟  تعیین جنسیت بودی درسته؟&nbs ...

قربونت آره عزیزم دخترم ۹ ماهشه

نه تعیین جنسیت نبودم 

آره درکت میکنم خودم اسما میشناسم بقیه رو ولی یادم نیست زیاد