2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان نسیم

☀️☀️☀️بارداری طبیعی ☀️☀️☀️

👈سن زن: ۳۸

👈مشکل  زن؛ pco . تخمدان پلی کیستیک. ناباروری  ثانویه

👈مشکل مرد: بدون مشکل

👈سابقه قبلی درمان: دو نوبت آی وی اف انجام دادم. هر دو ناموفق

جنین گرید a  بود اما انتقال هر ۴ جنین ناموفق بود

👈مدت ناباروری: ۵سال

👈 توضیحات لازم: 

مشکل من ناباروری ثانویه بود، وقتی فرزند اولم ۷ ساله بود تصمیم به بارداری مجدد گرفتیم که با گذشت حدود یک سال و عدم موفقیت، کم کم وارد فازهای بررسی شدم.

کلی درمان کردیم ای یو آی کردم . ای وی اف دوبار کردم که هر بار دوجنین انتقال زدن اما ناموفق بود .  بین آی وی اف ها یه بارداری طبیعی داشتم اما سقط شد.😔

چند دوره دارو گرفتم و مرتبا کنترل میشدم حتی تخمدان ها خوب بود اما بارداری اتفاق  نمی افتاد همدان کلی هزینه کردم. هم فشار مالی زیاد تحمل کردم هم فشار روانی دیگه افسردگی گرفته بودم. چون دخترم تنها بود. 

درست زمانی که کلا نا امید شدم و به همسرم گفتم من دیگه نمیرم برای  درمان   در  کمال ناباوری تستم مثبت شد.🤰 فقط میتونم بگم یه معجزه اتفاق افتاد. اما اینو میدونم استرس که داشتم نمی گذاشت باردار بشم. زمانی که روحیه خوب داشتم  باردار شدم. سعی کنید ارامش داشته باشید.

نی نی من انشالله دی ۱۴۰۱ دنیا میاد.

خواهش میکنم برای فسقلی من دعا کنید که وقتی در عین ناباوری پیشم اومده، صحیح و سالم هم به دنیا بیاد.

امیدوارم خدا دل همه خانمهای چشم انتظار رو در زمان مناسب شاد کند.

برای همه از صمیم قلبم اشک شوق آرزو  میکنم.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان آزاده: 

👈بیمارستان یا مرکز درمانی:مرکز رویان امید اراک

👈دکتر معالج:خانم دکتر نازیلا نجدی

👈سن زن: 40سال

👈مشکل زن:  تنبلی تخمدان خیلی خیلی شدید

👈مشکل مرد: سالم

👈سابقه قبلی درمان:

👈مدت ناباروری: 5سال

👈داروهای مصرفی جهت پانکچر :آمپول سینال اف. یه آمپول دیگه ام بود که بازو میزدم که فکر کنم hcjبود. قرصهای اسیدفولیک و ویتامین د هم میخوردم

👈ذخیره تخمدان:ذخیره تخمدانم خیلی خوب بود

👈پانکچر روز چندم پریودی: روز 15پریودی

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: 4ماه

👈تعداد فولیکول: ۸

👈تعداد تخمک: ۶

👈تعداد جنین: ۴

👈تعداد جنین انتقال داده شده:2تا جنین بلاست

👈 گرید جنین ها:ab

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: 3روز قبل از انتقال 9بود

👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:استرادیول. آمپول آنوکساپارین. آمپول و شیاف پرژسترون. اسیدفولیک.

👈تعداد دفعات آی وی اف :بار اول که خداروشکر معجزشو نشونم داد

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟هیستروسکوپی کردم که پولیپ داشتم برداشتش خانم دکتر

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز 15 آزمایش اول دادم که مثبت بود

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز 17دادم که 1000بود

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :دست و پام سرد بود. سوزش و خارش واژن داشتم. سر درد که موقت بود

👈مراقبت های بعد از انتقال:من خیلی حساس بودم بخاطر همین خیلی مراقبت کردم. حمام نرفتم. کار اصلا نکردم یه جورایی استراحت مطلق بودم فقط واسه غذا خوردن بلند میشدم و روزی ده دقیقه تو خونه آروم راه میرفتم که خانم دکتر نازنینم میگفتن آماده کردن قبل از انتقال مهمتره از نظر جسمی و تغذیه

👈تغذیه قبل از انتقال: خوراک لوبیا سبز. ژله. کله پاچه. آواکادو.شیرسویا

👈تغذیه بعد از انتقال: همه اینارو تا روز آزمایش ادامه دادم

نشاسته اصلا نخورید فقط باعث دیابت میشه شیر سویا عالیه. ماکارونی هم میخوردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: یه دونه شاه پسر👦

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:20روز بعد از انتقال که خداروشکر ساک حامگی دیده شد

👈داروهای مکمل و تقویتی:قرص پرگنازون

👈 هزینه ها : راستش حساب نکردم اما چون بار اول به لطف خدا نتیجه گرفتم حدودا 20تومن شد

👈 توضیحات لازم:همیشه دوست داشتم یه روزی بیام و تجربمو بزارم و الان خداروشکر این اتفاق افتاد اینو به همه کسانی میگم که مثل من با حسرت تجربیات دیگرانو میخونه و فکر میکنه برای خودش پیش نمیاد. من تو سن 34سالگی ازدواج کردم و دو سال بعدش یه بارداری پوچ طبیعی داشتم بعد از اون چون سنم کم نبود بفکر راههای دیگه افتادم که همسرم هم استقبال کرد و فروردین سال 1400به مرکز رفتیم و بعد از انجام آزمایشها متوجه شدیم من تنبلی تخمدان دارم که خانم دکتر نجدی بهم پیشنهاد دادن آی وی اف کنم و فرصتو از دست ندم اول بخاطر خونریزی زیاد هیستروسکوپی شدم و دو ماه بعد پانچکر و سه ماه بعد هم انتقال

تو تمام این مدت به معجزه ی خدا ایمان داشتم یکماه قبل از انتقال به پابوس امام رضا رفتم و با دل شکسته از ته دل خواستم مثل جوادشو بهم بده.روز انتقال رسید با همسرم با کلی استرس رفتیم مرکز و خانم دکتر نازنینم بعد از انتقال همونجا بهم گفتن برو مبارکت باشه انشالله مثبت شدی. دو هفته بعدش رفتم آزمایش و وقتی همسرم با دسته گل جوابو بهم داد معجزه ی خدارو دیدم و اینکه چقدر ما از لطف خدا غافلیم. الان که دارم برای شما مینویسم پسر نازنینم رو پام هست و دارم خوابش میکنم از خدا میخوام همتون این لحظه رو تجربه کنید. ❤️❤️

کسآیی که نا امید هستن بدونن که از عظمت پروردگار چیزی غیرممکن نیست

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: تیر ماه 1401گل پسرم بدنیا ا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبم، امیدوارم حال همگی خوب باشه. پیام ها خیلی زیاد بود که نخوندم و مستقیم آمدم پایین. اونهایی که توی این مدت مثبت شدید، مبارک و سلامتی باشه و ان شااله بارداری خوبی رو سپری کنید. دوستانی که منفی شدید، میدونم که خیلی سخته ولی لطفا ناامید نباشید ان شااله خدا به زودی جواب صبرتون رو با نینی (های) سالم و صالح بده.

دوستانی که باردارید، امیدوارم همگی خوب باشید.

گونشم، بهارک جون، شادی جون و بقیه دوستانی که تقریبا با اختلاف یکی دو هفته با هم بارداریم، امیدوارم  حالتون خوب باشه.

من امروز مجدد رفتم سونو داپلر به خاطر خونرسانی جفت. دکتر گفته از امروز باید هر دو هفته برم سونو و اگه خدای نکرده رشد کم یا متوقف بشه، فندق کوچولو رو زودتر در میارند. خدا رو شکر امروز همه چی خوب بود، هفته ۲۴ و سه روز فندق خانم ۶۰۰ گرم بود. ان شااله که تا آخر بارداری هم برای شما و هم برای من به خوبی سپری میشه

سلام دوستان خوبم، امیدوارم حال همگی خوب باشه. پیام ها خیلی زیاد بود که نخوندم و مستقیم آمدم پایین. ا ...

سلام باران جان ان شالله تا اخرش برات به خوبی پیش بره و فندق خانم سر وقتش بیاد بغلت عزیزم

سلام دوستان خوبم، امیدوارم حال همگی خوب باشه. پیام ها خیلی زیاد بود که نخوندم و مستقیم آمدم پایین. ا ...

خداروشکر😍 ان شاالله تا اخر همه چی خوب پیش میره و گل دخترتو با شادی بغل می کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دعا کنید برام لطفااا♥️♥️♥️

ان شاالله با جواب مثبت میای صدف جان😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  من نمیدونم دو مرحله ای چطوره اما تا جواب آزمایش بهتر هست نزدیکی نکنید.  ان شاءالل ...

اصلا نزدیکی نکردم.فقط اومد پیشم خوابید و و مقدمه چینی کرد..منم اون ترشح ازم اومد..گاشت دومرحله ای یعنی ب فاصله دو روز دوبار انتقال جنین انجام میدن..ی جنین روز یکشنبه انتقال دادن دوتا روز سه شنبه..قبل از انتقالام پی ار پی کردم

سلام عزیزم خوب خوبم  خداروشکر ک تو و نی نی هم خوبین من هفته ۳۴ام بزار یه بار دیگه پروندمو چ ...

خداروشکر عزیزم پس دیگه چیزی نمونده 😍😍 

ایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری 😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره عزیزم ۳۳و دو روزم شمارش تیکر بهم استرس میده دیگه نذاشتم سونوی رشد جنین رفتی؟ من دو هفته پیش ر ...

من ۲۸ هفته رفتم الان ۳۰ هفتم 

میخوام ۳۱ هفته یا ۳۲ هفته برم دوباره 

تو چن هفته رفتی سونو رشد ؟ وزنش خوب بود ؟ 

برا نوع زایمان ینی اگه بگن طبیعی اوکیه طبیعی رو انتخاب میکنی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
🥺 خانمای گل من یه اشتباهی کردم امپول زیر جلدی هر ۲۴ ساعت یه بار بود من ۱۲ ساعت یه بار تزریق کردم ...

عزیزم ببین الان زدی الکی خودتو نگران نکن..... 

فقط یه کم استراحتت رو بیشتر کن.... 

از فردت سعی کن تو ساعتی که دومیو زدی بزن.... 

یعنی دیگه سه تا پشت هم بشه.... 

حالا باز خواستی با دکترتم مطرح کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا نزدیکی نکردم.فقط اومد پیشم خوابید و و مقدمه چینی کرد..منم اون ترشح ازم اومد..گاشت دومرحله ای یع ...

نگران نباش عزیزم هیچ اتفاقی نمیفته. ان شالله مثبت میشی😍

اره اسپرینم دارم امروز ظهر خوردم من ۸ صبح و ۸ شب امروز انوکسا زدم دیروزم ۸ شب انوکسا زدم :/ من فک ...

ایرادی نداره من بعد یکی بزن.... 

دیگه شب بزن فقط.... 

هپارین دو تاست.... 

انوکسان یکیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com