2777
2789
حنابندون فامیل دور دعوت نمیکنیمشما رو نمیدونم

یعنی خانواده عروس یا دامادتون و دعوت نمی کنید؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه تقصیر خودم بود نباید مامان بابام به شوهرم می گفتم دعوت کنه عروسی برادر شوهرم چون اصلا تو لیست وا ...

حقیقتا تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه اینکه اهمیت ندی و فردا حسابی خوش بگذرونی و قطعا تلافی پدر مادر شماهم بی محلی کنن قطعا موقعیت پیش میاد 

دو بار که جواب رفتارش بدی دیگ از این غلطا نمیکنه من مادرشوهر هربار که یکی ازدواج میکرد میگفت اخ بچم حیف شد اگر تک دختر فلانی گرفت بود بهترین جهاز و کوفت و کادو میدادن نمیخواست انقد زحمت بکشه منم بعد چن بار دیدم نه چن سال میگذر هنوزم ول کن نیست گفتم الان پای یک بچه وسط میخوای یک زندگی سرد بشه یک بچه این وسط قربونی صورتش سرخ شد گفت عه فک نمیکردم اینطور باش چشم دیگ نمیگم😒

ببین من چهار پنج ساله ازدواج کردم اوایل ازشون توقع داشتم توقع کارایی که باید برام میکردن احترامایی ک ...

کاملا میفهمم چی میگی و منم همین رویه رو پیش گرفتم 

عید رو تبریک میگه مامانم ب مادرشوهرم میگم حق نداری عید بعدی زنگ بزنی تا خودشون زنگ نزدن

عزیزم الان وقتش نیست 

الان هرکار کنی میگن از حسادته 

دوما پدر و مادرت آمدن به احترام شما 

با غرور و افتخار با پدر مادرت عروسی شرکت کن 

فعلا دور و بر خانواده خودت باش 

بعد از پاگشاها و .... توی فرصت مناسب به همسرت بگو 

و گله کن 

دیگه هر مراسمی داشتن پدر و مادرت نزار بیان 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
من رسم داریم دعوت میکنیم ولی اینا خاتواده منو وارد نکرده بودن یعنی مادرش به همه فامیل هاش زنگ زد به‌ ...

عجب آدمی هستن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

یعنی خانواده عروس یا دامادتون و دعوت نمی کنید؟

درجه دو

پسردایی پسرخاله پسر عمه پسر عمو

دختر دایی دختر خاله دختر عمه دختر عمو

اونا میشن درجه بعدی

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....