2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها یه سوال  من دیروز انتقال جنین فریز داشتم امروز همش احساس ترشح میکنم پروژسترونم هم ...

بله طبیعیه عزیزم.بعد گذاشتن شیاف یک ساعت تا یک ساعت و نیم بلندشو تا خوب جذب شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم خدا بخواد حتی جنین سی دو روزه میگیره چه برسه به تو که بالاتره جنینت گاهی سه تا میذارن نمیگ ...

مرسی پری جونم

اره دقیقا سوال منم همین بود ولی از کسی نپرسیدم

حتی شوهرمم همینو گفت...

پری جان من امروز دوتا امپول زیر جلدی زدم🥺 باید یکی میزدم چیکار کنم؟؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی پری جونم اره دقیقا سوال منم همین بود ولی از کسی نپرسیدم حتی شوهرمم همینو گفت... پری جان من ا ...

نگران نباش اشکال نداره تازه کاری که تموم شده آمپول انوکسا به خاطراینکه خون جریان داشته باشه

من بعد شیاف یک ساعت ونیم تادوساعت دراز میکشم و بلند نمیشم تاخوب جذب شه بقیه مواد که میادبیرون طبیعیه

منم بلند نمیشم اتفاقا 

ولی من قبل انتقالم با امپول پروژسترون همینجوری میشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اها حالا انشالله بگیره مهم نیست چی بوده و چی شده مرسی عزیزم💜💋 از صبح دارم به این فکر میکنم نکنه ...

اره ممکنه اما اینم بگم وقتی جنینی بلاست نمیشه و عقب تر میمونه کم پیش میاد آ باشه چون آ بهترین جنینه ولی غیر ممکن نیس که آ باشه به این چیزا فکر نکن خوابت تعبیر میشه و مامان میشی به زودی😍😍😍😍

مرسی پری جونم اره دقیقا سوال منم همین بود ولی از کسی نپرسیدم حتی شوهرمم همینو گفت... پری جان من ا ...

انوکساهست برای رقیق شدن خونه،اسپرینم میخوری؟زنگ بزن حتما مرکزسوال کن عزیزم شایدبگه اسپرینونخوری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

اگه اسپرین داری اونو نخور یا مثلا فردا آنوکسا رو نزن چون زیادش لکه ایجاد میکنه 

عزیزم یه همچین شکلی رو بهم نشون دادن گفت این بچته😂 ولی دایره هاش از این بیشتر بود مرسی قشنگم خدا ...

عزیزم این عکس زیر میکروسکوپ اینجور میشه تو شکم حتی وقتی هشت هفته می‌رن ریزه شاید کیفیت دستگاهش خوب بوده که شما اینجور دیدی 

عزیزدلم انشااله که به زودی بیاین خبرای خوب بهمون بدین، حتما عزیزم، هر روز که خداروشکر می کنم بخاطر ن ...

گلم میشه اسم آمپولای تخمک کشی تون رو بگی منم مام نوبت گرفتم واسه ۲۴دی

اره ممکنه اما اینم بگم وقتی جنینی بلاست نمیشه و عقب تر میمونه کم پیش میاد آ باشه چون آ بهترین جنینه ...

😍💋

انشالله عزیزم 

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40