2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
دکتر انوری اذر تو قزوین سقط سومم باهاش داشتم بعد از سقط دیگه نکفت بیا پیش من بهم نامه داد  گفت ...

علت سقطات چی بودخواهری؟؟بعدرفتی مام ادامه دادی؟؟انتقالتم همون تهران انجام دادی؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
گرید جنین رو نگفت بهم ولی مال منم ۱۰ تا گرید آ داشتم دوتا گرید ب ولی نمیدونم بعد اینکه خواستن بلاست ...

انشا ال... دو‌هفته دیگه باخبر خوش مثبت شما دوباره گروه شاد میشه 🥰 . 

شکلش چطور بود ؟ منظورم شکل کلی ؟ شبیه جنین بود ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علت سقطات چی بودخواهری؟؟بعدرفتی مام ادامه دادی؟؟انتقالتم همون تهران انجام دادی؟؟

سلام جانان عزیز،شما برای رفت و آمد به تهران مشکل دارین؟؟؟؟من وظیفم دونستم یه چیزی بگم بهتون شاید به دردتون بخوره

یه ماما میشناسم تو اینستاگرام چندبارم باهاش مشاوره گرفتم یه پیشنهادی میده برای شهرستانی ها،امثال ماها میتونیم تو شهر خودمون همه کارهامون رو بکنیم فقط برای روز تخمک کشی و انتقال بریم تهران حالا چجوری،ایشون مامای دکتر زارع هستن و همه آزمایشاتتون رو میفرستین میبرن پیش دکتر زارع،ایشون لازم باشه سونو بدین تجویز میکنه شما میرین شهر خودتون انجام میدین و جوابای سونو و آزمایشات تجویز شده رو برا ماما میفرستین و اینطوری تا روز تخمک کشی باهم درارتباطین انگار رفتین و برگشتین تهران،اگر میخوای برات پیجشو بفرستم باهاش صحبت کن،منم برای انتقالم باهاش مشاوره ویژه یکماهه میگیرم که همیشه در دسترسه و اگر مشکلی داشتم باهاش درمیون بذارم خیلیا تونستن با مشاوره ایندوره رو خوب بگذرونن و جواب بگیرن،راستی یه هزینه ای بابت واسطه بودنش ازتون میگیره 

یعنی شما مریض دکتر رارع میشین از دور و زیر نظر ایشون میرید و تو بیمارستان پارسیان عملهاتون انجام میشه فقط این ماما واسطس بین شما و دکترتون،البته که هم به نفع شهرستانیه هم اون دکتر هم اون ماما

عزیزم صفحه ی قبل جوابتودادم هرچی ریپلای میردم خطامیزد

ممنون گلم من آنتن ندارم دیر دیر میام

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شاید گفته کامپکت یا هم مورولا یا هم ارلی بلاست دیگه جز اینا نیست

گفته کامپکت😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شاید گفته کامپکت یا هم مورولا یا هم ارلی بلاست دیگه جز اینا نیست

ببخشید تو یه تاپیک دیگه دیدم برای داروهای تخمک کشی تحقیق میکردید لطفا اگه به نتیجه رسیدی به منم بگوالبته اونجا‌ هم براتون پیام دادم فکر کنم‌ندیدی ممنون

اخییی عزیزم،خیلیام هستناباخونریزی جنین سالمه همینجاکم نبودن خواهری،میگفتن هماتوم دارن،خداروشکرکه نتی ...

خون ریزی با ادن شدت قبل از تشکیل قلب منجر به سقط اغلب

وکرنه بله خون زیزی وهماتون خیلی شایع اشت تو بارذاری ها.

شادی صدام کنید
چطورشدرفتی قزوین عزیزم؟؟اخرم توقزوین موفق شدی؟؟منطورم اینه دکترای قزوینم مهارت تهرانودارن؟؟الان ک بق ...

نه قزوین نتیجه نکرفتم خودشون گفتند اینجا نمون برو تهران

بعد اینکه من تو اون سقط هماتوم نداشتم

اره مطبش همون ساختمون کنلر پارس

شادی صدام کنید

مشخص نشد همه چیز سالم بود

اخر گفتند کیفیت پایین تخمک.

اره تهران مام انتقال دادم

قبلا همه جیز برات توضیح دادم.

شادی صدام کنید

انشا.....تو رشت نتیجه بگیری که دردسر رفت وامد به تهران نداشته باشی در نهلیت اول واخر خواست خدااست

اگه اراده کنه جنان طبیعی باردار میشی که باورت نشه

تو تلاش ات بکن واز خدا بخواه‌

بهترین دکتر وبهترین مرکز هم که باشه باید اراده خدا توش دخیل باشه تا اتفاق بیافته بدون اذن خدا برگی از درخت نمی افته

شادی صدام کنید
کامپکت یعنی بین ۱۶تا۳۲ سلول بلاست یعنی ۱۰۰ سلول اگه گریدش هم بهت میگفت بهتر بود اما خب به هر حال رشد ...

اها حالا انشالله بگیره مهم نیست چی بوده و چی شده

مرسی عزیزم💜💋

از صبح دارم به این فکر میکنم نکنه اون دوتا که نابود شدن همون دوتا جنین گرید ب ام بودن

ممکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام جانان عزیز،شما برای رفت و آمد به تهران مشکل دارین؟؟؟؟من وظیفم دونستم یه چیزی بگم بهتون شاید به ...

ممنون ازمحبتت عزیزم،اخه من تخمک اهدایی میگیرم خودم کنسرتخمدان داشتم تخمدانموبرداشتن،دکترزارع دکترکذوم موسسه هست خواهر؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود