2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم استرس نداشته باش. مطمئنا اینقد خطرناک باشه ک نمیدن . البته خب همه داروها عوارض دارن ولی این اس ...

ممنون عزیزدلم ، چی بگم سعی میکنم استرسم کم بشه ، خدا هیچکس و محتاج دکترا نکنه ، الهی که همگی بزودی نتیجه بگیریم و راحت بشیم ❤️❤️

سلام من نتونستم همه صفحاتو بخونم،

فردایی روشن 

دیروز دیدم پیام گذاشتید انتقال داشتید براتون دعا کردم ان شاءالله همان یک جنین بچسبه به رحمت و بعد از ۹ ماه تو بغلت یک نی نی خوشگل و سالم و صالح ببینی. آمین.

مثل اینکه یک نفر دیگه هم انتقال داشته، ان شاالله همه انتقالی ها جواب آزمایش بتاشون عالی باشه. 

سوره حجرات صبح به نیت سلامتی امام زمان و سپس جنین تو شکمتون و حفظ از سقط و خطرات بخونید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک سوال

من بعد از اینکه اومدم خونه از درمانگاه که آمپول زدم، گلاب بروتون خون شفاف قرمز رنگ روی دستمال موقع خشک کردن دیدم و سه تا دستمال تعویض کردم، کمرم هم به شدتتتت درد داره.

الان هم که تونستم بیام اینجا، چون شوهرم رفت اپلیکاتور بگیره برای شیاف، 

دیروز پیاده روی داشتم 

پریروز هم خسته شده بودم.

خطر سقط هست یا طبیعی هست 

صبح دلمم یکم درد گرفته بود، الان کمرم خیییییییلی شدید درد داره.

ممنون عزیزدلم ، چی بگم سعی میکنم استرسم کم بشه ، خدا هیچکس و محتاج دکترا نکنه ، الهی که همگی بزودی ن ...

الهی آمین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشا ال... دو‌هفته دیگه باخبر خوش مثبت شما دوباره گروه شاد میشه 🥰 .  شکلش چطور بود ؟ منظ ...

عزیزم یه همچین شکلی رو بهم نشون دادن گفت این بچته😂

ولی دایره هاش از این بیشتر بود

مرسی قشنگم خدا از زبونت بشنوه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میگن نمیشع فهمیدکدوم بوده،چون ازنطرشکل ظاهری  تقسیم بندی میکنن ب آ وب وسی واینا ممکنه جنین ازنط ...

اها🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ما یاد گرفتیم که تو این راه البته فقط این راه نه واس همچی همینه که اول و آخر خدا خیلیا با ضعفی ...

ممنون قشنگم 

حیلی محتاج دعاهاتونم🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک سوال من بعد از اینکه اومدم خونه از درمانگاه که آمپول زدم، گلاب بروتون خون شفاف قرمز رنگ روی د ...

من هفته بارذاری شما فراموش کرذم ولی عزیزم تا سونوی ان تی مراقبت کن ترجیحا از خونه بیرون نرو پله نرو نزدیکی نکن.شیاف چی می ذاری چرا با اپیکاتور عادی با دست بذار.

حموم دیر به دیر وکوتاه با اب ولرم برو.پیاده روی نکن‌

استراحت مطلق نباش ولی سعی کن بیشتر استراحت کنی تا به اصلاح جای بچه سفت شه چون فکر کنم هنوز سونوی قلب نرفتی‌

شادی صدام کنید
سلام من نتونستم همه صفحاتو بخونم، فردایی روشن  دیروز دیدم پیام گذاشتید انتقال داشتید براتون د ...

ممنون عزیزم 

تا پیامتو  دیدم خوندم 😍

امیدوارم مثل سوره طلاق اثر گذاریش زیاد باشه😍🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی عززززیزم مبارک باشه  ایشالا به سلامتی بغلش کنی

ممنون عزیزم 🫂💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هفته بارذاری شما فراموش کرذم ولی عزیزم تا سونوی ان تی مراقبت کن ترجیحا از خونه بیرون نرو پله نرو ...

دوشنبه رفتم سونو 

گفتند ساک حاملگی با کیسه زرده دیده شد. 

یک نفر گفت هفته ۶ هستی 

یک نفر گفت از روز اول آخرین پریودیت حساب کن اما نمیشه و هر کسی یک چیزی میگی 

ممنون عزیزم راهنمایی کردی، حتما از امروز دیگه تصمیم گرفتم جایی نرم یا هفته ای یکبار برم بیرون پیاده روی در حد کم 

حتما حرف هاتو گوش میکنم 

عزیزم الان من هفته چندم هستم ؟ 

روز ۱۸ آبان اولین روز پریودم بوده 

۱۳ آذر که میشده ۲۶ سیکلم انتقال جنین داشتم 

الان با امروز ۳۲ روز از انتقالم میگذره 

یک سوال من بعد از اینکه اومدم خونه از درمانگاه که آمپول زدم، گلاب بروتون خون شفاف قرمز رنگ روی د ...

پانیذ جان انشالله چیزی نیست ولی چیزی یادم اومد ، من از دکتر پرسیده بودم و شیاف مقعدی میزاشتم خطرش کمتره ، اپلیکاتور را گاهی اوقات نمی‌دونم چقدر داخله یا نه ، از دکترت بپرس و مقعذی استفاده کن عزیزم و بیشتر استراحت کن