2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
Ati جان خدادخترت حفظ کنه بلا بدورباشه ازدخترت دیدم گفتی آزمایش دیابت داده گلم خداحواسش بهش هست بالاخ ...

خیلی سخته خیلی سخت دارم میمیرم از غصه  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون که پرسیدی عزیزم.پروسه چی رو گفت دادگاه؟یا انتظار برای اینکه نوبتشون بشه؟

براي جنين اول بايد دکتر نامه‌ بده برايه دادگاه بعد بری دادگاه نامه‌ پزشکی قانونی بگیری ديگه مراحل‌ قانونیش ۴۰ روز طول می‌کشه  بعد با نامه‌ دادگاه میری جنين میگیری 

اینطور گفت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گابرگولین ۷،۸ ساله استفاده میکنم ،چون پرولاکتینم بالا بود ،دیگه دکترای بیشعور بررسی نمیکردن ببینن ...

خداروشکر الان ام آر آی دادی،برا من دکتر همون اول تشخیص داد

در هرصورت عزیزم داروش مشخصه

ان شاءالله رفع میشه

من هفته پیش دادم زده بود نرمال خداروشکر

عزیزم خیلیامون داشتیم.....  به خودت استرس نده....  به هر حال هر دارویی عوارض داره حتی یه ...

خیلی ممنون از توصیه وراهنماییتون 

چقدر خوشحال شدم که تونستم با‌مدیر گروه هم صحبت بشم 

خیییلی اطلاعات خوبی از اینجا گرفتم‌و‌میگیرم 

خدا عوض خیرتون بده که این تاپیک را زدید.

خداروشکر الان ام آر آی دادی،برا من دکتر همون اول تشخیص داد در هرصورت عزیزم داروش مشخصه ان شاءالله ...

خدا رو شکر عزیزم 

بله الان ام ار ای دادم 

توکل به خدا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم راستش رو بخوای من چون مام نرفتم اطلاع زیادی ندارم  ولی یادمه زمانی که دکتر نصر بودن خیلی ...

نه دیگه متاسفانه ، من رشت هستم ☹️ بخاطر همین میخوام یکبار اینجا امتحان کنم اگر نشد دیگه بیام اونجا ، خداروشکر تایم هم دارم چون مدرس هستم ۳روز در هفته فقط تدریس دارم و بقیه روزها آزادم میتونم بیام مام ، حیف که همسرم تنبلیش میاد بیاد تهران. 

ممنون عزیزم الحمدالله  شما خوبی؟  فردا میرم سونو گرافی، ان شاءالله همه چی خوب باشه. ممن ...

خواهش میکنم عزیزدلم، خب خداروشکر ❤️❤️❤️ ووییییییی😍😍😍الهیییییی، پس امروز میبینیش ژوژه خانوم و 🫣🫣 به زبونم اومد خانوم 😂😂 پسر دختر فرقی نداره واقعا ولی دخترا نمی‌دونم چرا اینقدر بیشلف و شیرینند❤️❤️❤️ بسلامتی عزیزم 

خودتون پریود میشید اخه من پلی کیتیکم میگم اگه بخورم باعث پریودی میشه

بله من پریود ۳۰ روزه هست ولی دوسالیه که سه روز لک‌میبینم بعد پریود میشم 

آلان از دیروز دارم لک‌میبینم و تا۱۴پریود میشم که خیییییلی 

پریود سنگین‌و‌حشتناکه که گفت بخاطر تنبلی تخمدان راستم هست قبل از کرونا ۶۳ کیلو بودم الان۷۰ شدم قدم۱۶۳ 

اگه وزنم کم بشه همه چیز خوب میشه 

البته فکر کنم این تنبلی برای پانکچر خوب باشه چون تخم زیاد میده 

البته من هر ماه تخمک‌گذاری دارم این ماه ۱۶سیکل کیت تخمکگذاریم مثبت شد که رفتم دکتر سونو کرد دوتا فولی ۲۰و۱۸ تخمدان راستم داشتمفقط میترسم استرادیول کیست بده و سیکل پانکچر عقب بیفته

امیدوارم این حس قشنگت بعد ۱۴ روزهم ادامه داشته باشه  و طعم شیرین مادرشدنو بچشی

مرررررررسی قشنگم 

همچنین برای هرکسی که این لحظه ی ناب رو میخواد🧿💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلم خب مگه بسلامتی ۱۳ام انتقال نداری؟؟ روز ۳ و ۶. میشه همون ۱۵ و ۱۹ عزیزم 

یعنی فردا امپول نزنم؟

آخه اگه فردا رو امپول بزنم ۳ روز بعدش میشه ۱۶ دی

نمیدونم پاک کیج شدم 

بین ۱۵ تا ۱۹ خب ۴ روز فرقه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیز دلم انشالله به سلامتی زایمان کنی کدوم بیمارستان انجام دادی ای وی اف را ؟

سلام گلم مرسی بیمارستان میلاد مشهد قبلا آخوند خراسانی بود الان رفته تو بیمارستان امام رضا 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️