2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
نهال جون دورت بگردم ببخشید اذیتت میکنم بخدا شرمنده ام ولی دستم جایی بند نیس عکس سه تاش رو میفرستی ای ...

الان میفرستم عزیزم. عکس رنگی هم از قبل داشتم که دکتر دید و میخواست.

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نداشته اضافه وزن بزرگترها بارژیم خوب میشن این دیابت کودکان است .یکی دوروزه دل درد و به شدت بی حال ...

Ati جان خدادخترت حفظ کنه بلا بدورباشه ازدخترت دیدم گفتی آزمایش دیابت داده گلم خداحواسش بهش هست بالاخره اگه دردی هست درمانشم هست می‌دونم سخته هم براخودت هم اون طفلی ولی باغصه خوردن کاری از پیش نمیره فدات بشم

مرسی عزیزم خوبم بدنیستم خیلی منتظرم خبر مثبت شدنتو بدیا😘

قربونت عزیزم .توکل بر خدا

چرا میگی بد نیستم؟نی نی خوبه؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من بیستم میرم. یعنی سه شنبه هفته بعد

نهال جان یه لطفی در حق من میکنی عزیزم؟؟

من جنین اهدایی هستم .تمام مراحل قانونیش هم طی شده .منتهی نامه دادگاه به اسم مرکز دیگه ای صادر شده 

درواقع داخل نامه دادگاه یه خواهان هست که من و همسرم هستیم

ویه خوانده که اسم اون مرکز نوشته شده

الان من قصدم اینه که برای ادامه درمان به مام مراجعه کنم 

به کلینیک اهدا پیام دادم .گفتن که وکیل حقوقی مرکز باید این مطلب رو تایید کنه 

من نمیتونم به وکیلشون دسترسی پیدا کنم .ممنون میشم اگر شما این موضوع رو پیگیری کنی و یا اینکه بتونی یه راه ارتباط با وکیلشون برام پیدا کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واییییییی سحر جونم نمیدونی چه انرژیی از پستت گرفتم😍😍 درحدی که تنم مور مور شد چشام پر از ذوق😃 مم ...

امیدوارم این حس قشنگت بعد ۱۴ روزهم ادامه داشته باشه 

و طعم شیرین مادرشدنو بچشی 

کاملا درکت میکنم .منم سیکل قبل از پانکچرم دکتر شیوا سونو کرد .هنوز پریود نشده بودم .بهم گفت که برو ۶ ...

اره واقعا درک میکنم چه حسیه.. 

ایشالا عزیزم درست میشه 

من از یکی که اهدایی گرفته بودم پرسیدم گفت پروسش ۱ ماه تا ۴۰ روز زمان برد براشون 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..