2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم ایشالا بسلامتی فارغ بشی  بعد انتقال واسه چکاب و سنو ماهیانه همون اهواز میرفتی دکتر یا می ...

ممنون عزیرم ایشالا شما هم نتیجه بگیرین هرچی زودتر 😍🤲

بارداری همین اهواز میرم دکتر رفت و آمد تهران خیلی سخته 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره واقعا درک میکنم چه حسیه..  ایشالا عزیزم درست میشه  من از یکی که اهدایی گرفته بودم پر ...

ممنون که پرسیدی عزیزم.پروسه چی رو گفت دادگاه؟یا انتظار برای اینکه نوبتشون بشه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

99lili@

@99lili 

@99lili 

@۹۹lili

@99lili 

@٩٩lili

سلام عزیزم

امشب به نیت حاجت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم

الهی طعم شیرین مادر شدن رو بچشی و حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
✔️۱۷_ asemaneabii
18_باران۳۱✔️
۱۹_ پشمالووو✔️
✔️20_ Ati7966
✔️21_baharak2017
22_ترسو ۶۸✔️
✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan
✔️۲۴_  houra۱۴۰۰
✔️۲۵_elahe_الهه
 ۲۶_زینب ف✔️
۲۷_لیمولیمولیمو✔️
✔️۲۸_mehremah
۲۹_گونشمم✔️
✔️۳۰__sharareh_
✔️۳۱_raha16
۳۲_هدیه۹۹✔️
۳۳_فرزان3228✔️
۳۴_پاپیون_سفید✔️
۳۵_نگار80✔️
✔️۳۶_sssefat
✔️۳۷_ favali
۳۸_ گیسوگلابتونم✔️
✔️۳۹_ farzi99
۴۰_ بررا۹۶✔️

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

️۴۱_ داداشممم✔️
42_sarvesahi✔️

۴۳_rose_710✔️

44_haniiijoooon✔️
45_نیره✔️
۴۶_جی۲✔️

۴۷_محلا20✔️
۴۸_صدف_۶۹✔️
۴۹_آسمانیترینم✔️

✔️۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱
۶۹_شطرنجی
۷۰_جی۲
۷۱_سروصنوبر
۷۲_blueskys
۷۳_آناشید۹۹
۷۴_نیاز6973
۷۵_هیلا۱۴۰۱
۷۶_7zooozi۸
۷۷_مهساااااام
۷۸_نرگس1393
79_aatrisa5128
80_miragg
81_آرام000
82_atrin_arsen_atrina
۸۳_نازدخت۲
۸۴_saadat
85_zhiyan74
۸۶_Elina53
۸۷_behigoli
۸۸_سمانه_۷۲
۸۹_teyeb
۹۰_گندمک۱۱
۹۱_طلاخانومm
۹۲_مهکام_جان
۹۳_rose_sam
۹۴_فردایی_روشن
۹۵_فطررس
۹۶_لیلوا

دوستان دکتر به من استرادیول داده روزی۲تا از۲۰ سیکل بخورم تا زمانی که پریود میشم و بعد برم برای سونو ...

عزیزم خیلیامون داشتیم..... 

به خودت استرس نده.... 

به هر حال هر دارویی عوارض داره حتی یه استامینوفن ساده.... 

این داروها برای کنترل مشکلاتمون و پروسه درمانمون لازمه حالا برا یکی کمتر یکی بیشتر.... 

پس برا اینکه با کمترین استرس بریم جلو دیگه ذهنتون رو درگیر این چیزا نکنین فقط حواستون باشه تو پروسه تکرارهای الکی نیفیتین و با بیشتری برررسی و کمترین تکرار به هدفتون برسین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم کسی دکتر گرگین رو داخل ابن سینا میشناسه؟ میتوام‌باهاش لاپاراسکومی انجام بدم،میترسم ...

عزیزم برا من جراح سوم بودن اون زمان اما خوب اون زمان که من تو پروسه درمان بودم اولای راه بودن...

خوب الان دیگه کلی سابقه دارن.... 

باز از بیماراشون آمار بگیر انشالله که بهترین نتیجه رو بگیری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نهال جان یه لطفی در حق من میکنی عزیزم؟؟ من جنین اهدایی هستم .تمام مراحل قانونیش هم طی شده .منتهی نا ...

عزیزم خصوصی پیام بده تا برات بفرستم شمارشو

تو مدارک هایی که دادن شمارش هست

تنونستم بهت خصوصی پیام بدم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
عزیزم برا من جراح سوم بودن اون زمان اما خوب اون زمان که من تو پروسه درمان بودم اولای راه بودن... خ ...

سلام آناجون،چرادیگه شماولاله جون وثمین جون نمیاین تاپیک،واقعابه راهنماییاوقوت قلبتون نیازداریم،من برای 7مینبارانتقالم منفی شد،واقعانمیتونم هضم کنم اینبارو،هرچی زمان میگذره انگارنه انگارکم نمیشه ازدردم،فک نمیکنم منویادتون باشه،تخمک اهدایی میگرفتم کنسرتخمدان داشتم،مشکل ایمنی انعقادیم دوسال پیش دکتررزاقی تشخیص دادن،اینبار6تاسرمم گرفتم پردنیزولون وهپارینو،امپول جی سی اس اف تزریق داخل رحمی شدم،انتقال دومرحله ای داشتم،یه آ ویه ب وبعددوروزیه کامپکت ب

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم برا من جراح سوم بودن اون زمان اما خوب اون زمان که من تو پروسه درمان بودم اولای راه بودن... خ ...

اناجون یه آویه ب روگذاشتن ک بلاست شه یکیش حذف شدیکیشم کامپکت بی شد،بنطرتون این نشون میده کیفیت جنینم پایین بوده؟؟اولین انتقالم 14ابان بودجنین سه روزه  دومبش16ابان،یعنی 5روزشدوبلاست نشذکامگت بی شد،یعنی این همون جنین آبوده ک کیفیتش افت کرده شده ب؟؟؟

نمیدونم دیگه چیکارکنم کدوم راه نرفته مونده که بایدبرم،ازطرفی این هورموناییکه میگیرم برای بیماری که داشتم خطرناکه،همسرممیگه دیگه ادامه نده سلامتیت به خطرمیفته من بچه نمیخوام،ولی دلم قرارنداره نمیتونم اززنذگیم لذت ببر،امشب دلم خیلی گرفته،کی این دردامون تموم میشه،چقددیگه بایدبدوییم خسته ایم ازتکراربیهوده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

ممنونم ازت مهربونم،من به دکتر فعلا دسترسی ندارم،اخه شنبه یعنی ۱۷ دی باید برم سونو مرکز ابن سینا،ایشون هم نیستن،چون از شهرستان میرم نمیتونم همش در رفت و آمد باشم،

عزیزم شما چه سالی عمل کردید؟ الان دیگه ابن سینا گروهی نیست و هر دکتری خودش جدا کاراشو انجام میده

عزیزم خصوصی پیام بده تا برات بفرستم شمارشو تو مدارک هایی که دادن شمارش هست تنونستم بهت خصوصی پیام ...

مرسی گلم چشم😘😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

نهال جون ممنون بابت لطف زیادت،بنظرت دکتر سونو و قلب باید این برگه ها رو که فرستادی مهر و امضا کنن .یا فقط جواب سونو سینه و قلب رو بگیرم ازشون و یه نامه جدا بنویسن که من مشکلی ندارم بیارم مام در این رابطه صحبتی نکردن با شما؟

عزیزم خصوصی پیام بده تا برات بفرستم شمارشو تو مدارک هایی که دادن شمارش هست تنونستم بهت خصوصی پیام ...

نهال جان بهت پیام دادم ولی کاربریت داخل لیست پیام هام نیست

پیامم رسید ؟