2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
یعنی فردا امپول نزنم؟ آخه اگه فردا رو امپول بزنم ۳ روز بعدش میشه ۱۶ دی نمیدونم پاک کیج شدم  ...

الان شیاف پروژسترون استفاده میکنی همون اندومترین 

هر سه روز امپول پروژسترون 

انتقال که دادی یه امپول Bhcg تاریخ زده که توی اون تاریخ میزنی 

شیاف اندمترین فکرکنم نوشته از بعد انتقال هر هشت ساعت 

ولی من قبل انتقال تا اخر هر هشت ساعت استفاده میکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی فردا امپول نزنم؟ آخه اگه فردا رو امپول بزنم ۳ روز بعدش میشه ۱۶ دی نمیدونم پاک کیج شدم  ...

اون امپول hcg هم که میزنی تا پنج روز بعدش چک بی بی و مثبت میکنه که کاذبه بعد از این امپول حواست باشه تا پنج روز چک بی بی نزنی 

عزیزم توی مصرف داروهات خیلی دقت کن که بخاطر یه اشتباه زحمتات به باد نره پس امپول پروژسترون هر سه روز میزنی شیاف هم روزی یکی الان و بعد انتقال هر هشت ساعت میزاری ولی من شیاف از قبل انتقال هر هشت ساعت میزاشتم 

شیاف اندومترین از کجا پیدا کردی ،؟

دوستان من سه روز اول پریود لکه بینی دارم آیا باید نماز بخونم یانه؟

اگه اون سه روز مداوم خون هس حتی مثلا ببخشید بیرون نمیاد ولی هر وقت بررسی کنی داخل واژن خون هس جوری مطمئن بشی تو این س روز همیشه خون بوده اونوخ اون سه روزم پریوده و نماز نباید بخونی. ولی اگه قطع وصلی داشت ینی ی موقع بررسی کردی داخل خون نبود اون جوری میشه استحاضه ک چون خونش کمه فقط موقع نمار لباس زیرت باید تمیز باشه و برا هر نماز ی وضو بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره خیلی بوش بده 😖 نه فکر نکنم از اونا باشه ممکنه این دوره به بدنت نمیسازه یه مدت ادامه بدی احتمالا ...

ممنونم عزیزم ک توضیح دادی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آناجون،چرادیگه شماولاله جون وثمین جون نمیاین تاپیک،واقعابه راهنماییاوقوت قلبتون نیازداریم،من بر ...

ببخشید عزیزم تو انتقال دو مرحله ای هم پول دو تا انتقال رو میگبرن؟

براي جنين اول بايد دکتر نامه‌ بده برايه دادگاه بعد بری دادگاه نامه‌ پزشکی قانونی بگیری ديگه مراحل‌ ق ...

درست گفت مراحلش همینه .فکر کردم .بعد از این ۴۰ روز منتظر بود تا انتقال بده

آخه مام به من گفت بعد از طی کردن مراحل قانونی ۶ ماه تا یک سال زمان میبره تا انتقال صورت بگیره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه دیگه متاسفانه ، من رشت هستم ☹️ بخاطر همین میخوام یکبار اینجا امتحان کنم اگر نشد دیگه بیام اونجا ، ...

ماها که شهر دیگه هستیم باید خوب بررسی کنیم بعد بریم

همسرت حق داره رفت و آمد سخته ،ولی خوب باز رشت نزدیکه ،فکر کنم بتونی روزانه برگردی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه دیگه متاسفانه ، من رشت هستم ☹️ بخاطر همین میخوام یکبار اینجا امتحان کنم اگر نشد دیگه بیام اونجا ، ...

انشاالله که همونجا نتیجه میگیری و اصلا کارت به تهران نمیکشه

سلام من رویان رفتم. نه هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادم. فقط سن سی سال به بالا ویزیت اول پاپ اسمیر م ...

عزیزم من هفته پیش سونوی سه بعدی دادم همون هیسترو سونوگرافی است؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍