2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام همشهری منم رشتم ؛مشکل ناباروری یه مدت داشتم خداروشکر طبیعی باردار شدم الان دارم میرم مهر برای ت ...

سلام عزیزم خداروشکر که طبیعی باردار شدین ، پس برای بچه دوم دارید اقدام میکنید❤️❤️ بله به منم همینو گفت ، با تعیین جنسیت گفت ۴۷تومن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نداشته باش عزیزم. اره اونروز شروع می کنن. تایم تخمک کشی هم بستگی ب رشد فولیکولاتون داره. من ۳ ...

سعی میکنم عزیزم، چه کنم که نمیشه ، بویژه که تجربه خیلی تلخی هم داشتم ، ممنون از توضیحاتت🙏❤️❤️

سلام بچه ها 

من دیشب راس ساعت ۱۲ شب آمپول آزاد سازی رو زدم و فردا به امید خدا ۱۰.۳۰ صبح باید ابن سینا باشم برای پانکچر

یکم استرس دارم 

میشه برام دعا کنید که همه چیز خوب پیش بره؟

ممنونم

و اینکه امروز یکم گلوم میسوزه 

میتونم قرص یا دمنوش بخورم؟

سلام بچه ها  من دیشب راس ساعت ۱۲ شب آمپول آزاد سازی رو زدم و فردا به امید خدا ۱۰.۳۰ صبح باید ا ...

بسلامتی عزیزم ، اصلا قرص نخور بنظرم ، آب ولرم با عسل و آبایموترش تازه بخور و آبنمک قرقره کن 

بسلامتی عزیزم ، اصلا قرص نخور بنظرم ، آب ولرم با عسل و آبایموترش تازه بخور و آبنمک قرقره کن 

مرسی عزیزم از راهنماییت 

من دختر قوی هستم و همیشه سعی کردم تو مشکلات مثبت فکر کنم اما از دیروز خیلی استرس دارم و همش گریه میکنم برای خودم واقعا جا سواله این رفتارم 

چون معمولا من اصلا گریه نمیکنم

سلام خانوما ،یه چیزی بگم من کلا تو زندگی آدمی هستم چشمم سیر خداییش تا حالا پیش نیومده زندگی کسی از اطرافیان به چشمم بیاد چون خداروشکر خودم از همه نوع وسایل دارم از اول زندگی هم مستاجر نبودم و خونه از خودمون بود خودمو و شوهرم شاغلیم و خداروشکر در حد خودمون هستیم من همیشه تو درس و خواستگار و هر مرحله ای که واسه یه دختر معظله موفق بودم ولی این بچه سیستمم رو به هم ریخته حالم از این حالت خودم به هم میخوره چطور میتونم عوضش کنم به نظرتون مثلا الان یک سالی میشه خبر بارداری اطرافیان رو میشنوم یکم دپرس میشم هی به خودم میگم بچه اونا به تو چه میدونید حالتی نیس حسودی باشه و براشون خیلی خوشحالی نمیکنم از این حالتی که برام پیش اومده متفرم و به خودم گاهی میگم چقدر نفرت انگیز شدی ولی چکار کنم اینطور نباشم منی که هیچوقت هیچ چیز زندگی بقیه برام اهمیتی نداشته چرا این مورد این طورم کرده از خودم بدم میاد او این زمینه 🙁

به شوهرم گفتم چرا من اینجور شدم میگه حساس شدی چیزی نیس میگم نمیخوام اینطور آدمی باشم ولی نمی‌دونم چطور دورش کنم از خودم این حس رو😖گاهی مثلا خبر بچه سوم کسی رو میشنوم به خدا میگم خب به اون دوتا میدادی یکی هم میدادی به من که انقدر دارو نخوردم میدونم مسخره ست ولی جایی بجز اینجا نمیتونم مطرح کنم وگرنه اطرافیان خیلی بهم بد نگاه میکنن بعدش 😢

خوبی عزیزم منم تو بارداری ۲ بار تا حالا مریض شدم ولی من مجبور به خوردن دارو و سرم شدم . ایشالا خوب م ...

ممنون آتی جون، اینجا دارو نمیدند، اگه حالم اونقدر بد بشه که برم بیمارستان شاید بهم دارو بدند. ولی مطمئنم توی ایران الان دکتر برام انتی بیوتیک تجویز میکرد چون گوش درد و گلو درد شدید دارم و بینی هم کاملا کیپ شده. گوش درد خیلی بده، انگار کر شدم، از موقعی که کرونا گرفتم این گوش درد لعنتی رو تجربه کردم

مرسی عزیزم از راهنماییت  من دختر قوی هستم و همیشه سعی کردم تو مشکلات مثبت فکر کنم اما از دیروز ...

طبیعیه ، بهرحال همه ما قبول کردیم کار سختی را انجام بدیم به بهای مادر شدن ، اگر با گریه خالی میشید هیچ اشکالی نداره ، البته بخشی ازین استرس برمیگرده به اینکه نکنه خدای نکرده نشه ، چون کنترلش از دست ما خارجه استرسی میشیم 

توکل به خدا باید به چیزای خوبش فکر کنید 

ممنون آتی جون، اینجا دارو نمیدند، اگه حالم اونقدر بد بشه که برم بیمارستان شاید بهم دارو بدند. ولی مط ...

آره اینجا معمولا دارو میدن. ساروگیتم یه بار شدید سرما خورد دکتر بهش سرم داده بود. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
به شوهرم گفتم چرا من اینجور شدم میگه حساس شدی چیزی نیس میگم نمیخوام اینطور آدمی باشم ولی نمی‌دونم چط ...

عزیزم منم مثل شما بودم همه جا موفق، با اقدام اول هم باردارشدم دوسال پیش ، ولی وقتی بچه ام بدنیا اومد زیر زایمان فهمیدم مشکل داره و دو ماه بیشتر برام‌نموند ، اونجا با خودم گفتم هرگز به خودم مغرور نشم ، الانم ۶ماهه اقدامم کارم به ivf کشید چون شوهرم اسپرمش خیلی ضعیف شد بعد اون ماجرا هر دو عصبی و خسته ، یعنی به جایی رسیدم مه وقتی بچه کوچیک جاریم را میبینم حالم بهم میخوره ازش ، قبلا اصلا اینجوری نبودم 

میخوام بگم دنیا پر از رنج و ناکامی و باید عادت کرد ، انشالله با باردار سدنمون بزودی دوباره حس های خوب بر میگرده به همگی 

عزیزم من بعد از منفی شدن ای وی اف، رفتم پیش یه ماما بنام مهرنوش مطیعی مطبش اصفهان هست. یک دوره اوریک ...

انشالله که  نی نی تو سالم بغل میگیری خداروشکر واقعا تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته اینا همش وسیله ن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنونم گلم  اگه بگن امکان داره مشکلی پیش بیاد واسه جنین‌هام نمیبرم

انشالله که هرچی خیره برات رقم بخوره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍