2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
ان شاالله همه چی عالی پیش میره فاطمه جون. کیه عملت؟

سلام عزیزم خوبی حالت بهتره والا من باید دوماه قبل میرفتم اما جور نمیشه شرایط الان هم مشکل مسکن اینجوری شده انشاالله فردا صاحب خونه جدید باهامون راه بیاد دی ماه میرم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شااالله با بهترین حالت تمدید کنید

ممنون جانیم خدا دلتو شاد کنه عزیزم 😘😘😘🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به سلام فاطمه جان .خوبی عزیزم .کم پیدایی خیلی وقته نیومده بودی ..رانندگی رو به کجا رسوندی ؟ نگران ...

تو که عزیزمی شماها نباشین من غصه م میگیره تنها دلخوشیم اینجاست منم شکر خدا بد نیستم آنفولانزا را هفته پیش رد کردم الان شکر خدا خوبم انشاالله همیشه خوب باشین همیشه خوش خبر جونم دلم من کتبی و قبول شدم شهری و رد فعلا خواستم برم عمل که فعلا شرایط جور نشده توکل بخدا 

عزیزم ممنون که هستین ممنون خدارو شکر میکنم بخاطر دوستان و رفیقای مهربونم 🙏🙏🙏

ممنون از همه دوستای گلم که یادم کردین انشاالله همیشه سایه خدا رو سرتون باشه و مهرش از زندگیتون کم نشه 

یه دنیا ممنون عزیز دلم که جواب دادی یکم استرس دارم منم سه تا میوم دارم در حد دو سه سانت نمی‌دونم برم ...

قربونت برم عزیزم،اصلا استرس نداشته باش یه عمل ساده س،اگه تشخیص دکترت اینه که هیسترو بشی حتما انجام بده برات خراشم میده،انشاالله که شما هم هرچه سریعتر نتیجه بگیری❤️

سلام مجدد به همگی  الهی که همه به آرزوی زیباتون برسید  میشه لطفا مراحل میکرو را برام بگی ...

سلام عزیزم معمولا برا شروع اگه بخوایین پانکچر کنین روز دوم و سوم پریودی مراجعه میکنن و سونو میشی و بعد داروهات شروع میشه بعد تخمک کشی اگه شرایط بدنت جور بود انتقال میدن وگرنه پریودی دومی باز روز دوم یا سوم میری سونو و برحسب ضخامت رحمت داروهاتو شروع می‌کنی و روز انتقال هم تو سونو های بعدی و باتوجه به ضخامت رحمت تعیین میشه موفق باشی گلم

قربونت برم عزیزم،اصلا استرس نداشته باش یه عمل ساده س،اگه تشخیص دکترت اینه که هیسترو بشی حتما انجام ب ...

توکه عزیزمی خواهری ممنون از دلگرمیت یه دنیا ممنون آره گفته حتما هیسترو باید بشی اما چند ماهه شرایطم جور نمیشه انشاالله شرایطم جور بشه دی میرم توکل بخدا انشاالله نتیجه ی بهتری بگیری جونم دلت شاد بشه انشاالله 

مرسی عزیزم ولی تو اون بیمارستان تعیین جنسیت انجام نمیدن  اگر بخوام انجام بدم باید جنین هارو بب ...

خب اینجوری ی مقدار ریسکش بالا میره ولی انشالله موفق بشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
❤️❤️😍 خدا قسمت همه منتظره بکنه 

الهی آمین، برا منم دعا کن ی معجزه نصیبم بشه، در ضمن راز موفقیتتم بگو کاره خاصی انجام دادی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام عزیزم دو بار قبل هم رویان بودید؟

نه گلم رویان تازه تشکیل پرونده دادم ،قبلا تهران برای درمان نیومدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام آتی خانم خوبی عزیزم دوقلوهات مبارکه یادش بخیر تاپیک ای وی اف 95 البته اگر خودت باشی .اونجا که ...

سلام عزیزم شما خوبی اره خودم هستم 😍😍 شما گفتی نداجون هستی تقریبا یادم میاد فک کنم ۳ قلو باردار شدی درسته ؟ الان چی میکنی بچه هات خوبن بازم قصد بارداری داری 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم پانکچر ناموفق یعنی چی؟؟ یعنی فولیکولتون آزاد نشده بود؟ 

😅منظورم اینه که پانکچرام نتیجه نداد ،فولیکولام پوچ ‌بودن ، بدنم به داروها جواب نداد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام آتی خانم خوبی عزیزم دوقلوهات مبارکه یادش بخیر تاپیک ای وی اف 95 البته اگر خودت باشی .اونجا که ...

عزیزم شما همون ندا جون هستی که کاربریش ۹۶ بود به هم پیام میدادیم 😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
مرسی عزیزم شما دوقلو داری ؟ عکس پتو رو میتونی بفرستی من ایشالا اردیبهشت زایمانم میشه به نظرت استین ک ...

سلام گلم دوقلوهای من ۳۴هفته دتیااومدن باوزن ۲۱۰۰من یه دست دوصفرگرفته بودم دودست یه صفرباقیش شماره یک به بالابودخیلی زودرشدکردن بعدبه نظرم چون اردیبهشتی هستن ازاین زیردکمه استین دارابگیری بهتره کمم بگیرچون زودرشدمیکنن درواقع توتابستون دیگه استین کوتاه میپوشونی درموردپتوبه نظرم نازک بگیری بهتره چون به کارت نمیادضخیم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹