2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم منم مثل شما بودم همه جا موفق، با اقدام اول هم باردارشدم دوسال پیش ، ولی وقتی بچه ام بدنیا اومد ...

دقیقا همینطوره.من اینجا خیلی خوش حال میشم کسی خبر بارداریش رو بده اصلا کلا سر دعاهام میگم خدا هرکسی مثل من گرفتار ناباروری شده کمکش کن زودتر جواب بگیره هر موقع اینجا میبینم کسی موفق شده خیلی انگیزه میگیرم و میگم خدایا شکرت.اما اطرافیان فرق دارن نمی‌دونم فکر کنم چون با یه نگاه کمبود به آدم نگاه میکنن و چون تکه هم میندازن این حس رو به اطرافیان دارم وگرنه در مورد مجازی اصلا این حس برام پیش نمیاد.هرچی که هست خدا دورش کنه ازم دوست ندارم دلم سیاه بشه و آدم بدی باشم فکره آدم همه جور میچرخه خدایا خودت کمک مون کن تا بدتر از این نشدیم زودتر جواب بگیریم وگرنه غیرقابل تحمل میشیم🙁

قربونت برم عزیزم. شکر خدا منم بهترم. یکم استرس فردا رو دارم.  ان شاالله همه چی عالی پیش میره و ...

انشاالله عزیزم خوش خبر باشی ممنون از دعای قشنگت 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی میکنم عزیزم، چه کنم که نمیشه ، بویژه که تجربه خیلی تلخی هم داشتم ، ممنون از توضیحاتت🙏❤️❤️

میفهممت عزیزم . ولی هیچ کدوم از تجربه های تلخ قرار نیس دایم اتفاق بیفتن. ان شاالله این دفعه تجربه شیرین میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من قبلا هم گفتم اون هایی که تو سیکل درمان وانتقالید برای هر مرحله یه نذری بکنید باردارها هم هر هفته برای نی نی صدقه بذارید.

مهتاب جون وبارانک جون بعد معنوی وتوسل به ائمه وخداوند تو این صفحه شما دارید هدایت می کنید خیر دعاهاتون برگرده به زندگی خودتون وعزیزانتون

شادی صدام کنید
دقیقا همینطوره.من اینجا خیلی خوش حال میشم کسی خبر بارداریش رو بده اصلا کلا سر دعاهام میگم خدا هرکسی ...

بله همینطوره واقعا، اینجا من با هر خبر بارداری نیرو گرفتم و ادامه دادم ، الان تو سیکل میکرو هستم تازه ، فکر کنم تخمک کشی بشه برای ماه بعدی ، انشالله که غصه هامون بزودی تبدیل به شادی بشه ، به اطرافیان فامیلهایی که الان بهشون غبطه میخوریم انشالله بزودی بتونیم باهاشون یکدل بشیم ، زود میاد اون روزها ، مطمئن باش 

میفهممت عزیزم . ولی هیچ کدوم از تجربه های تلخ قرار نیس دایم اتفاق بیفتن. ان شاالله این دفعه تجربه شی ...

الهی آمین، ممنون عزیزدلم 🙏🙏❤️❤️ الهی که شما هم همیشه بخندی و شاد باشی و بهترینها براتون رقم بخوره 

دقیقا همینطوره.من اینجا خیلی خوش حال میشم کسی خبر بارداریش رو بده اصلا کلا سر دعاهام میگم خدا هرکسی ...

از طرفی عزیزم اگه درست متوجه شده باشم و متولد ۷۳ باشی یعنی تازه ۲۸سالته ، سنی ندارید که. منه ۳۷ ساله اگه استرس داشته باشم طبیعیه ، نه شما. انشالله بزودی خبر بارداری‌تون و بزارید همینجا ❤️❤️❤️

بعد ۳ سال و خورده ای . انتقال دوم . نه من فقط یه بارپانکچر شدم جنین زیاد داشتم همرو فریز کردم . من ش ...

خداروشکر عزیزم 

تازه فهمیدم دوقلو ان انشالله ک به موقع و سالم دنیا میان

بله منم باردارم الان

دخترت رو با انتقال چندم باردار شدی؟ چندتا جنین انتقال داده بودی هربار؟

اینکه گفتی انتقال دوم خیلی خوب متوجه نشدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر عزیزم  تازه فهمیدم دوقلو ان انشالله ک به موقع و سالم دنیا میان بله منم باردارم الان ...

ای جونم انشاالله که بسلامتی بیان بغلت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا گاها شک میافته تو دلم که دکترمو عوض کنم اما تشر میزنم اینهمه سال دکتر عوض کردم چی شد همش فکر اینکه بارداری طبیعی برام اتفاق می‌افته🥺🥺بعد تازگیا اطرافیانم دکتر پریسا موسی پور و بهم پیشنهاد میدن موندم 

دوست عزیزم، برنامه دکتر مصطفایی رو پرسیدم

چهارشنبه ها کلا مرخصی هستن

شنبه و سه شنبه بعداز ظهرها

بقیه روزها صبح هستن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️