2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام مجدد به همگی  الهی که همه به آرزوی زیباتون برسید  میشه لطفا مراحل میکرو را برام بگی ...

استرس نداشته باش عزیزم.

اره اونروز شروع می کنن. تایم تخمک کشی هم بستگی ب رشد فولیکولاتون داره. من ۳ بار تا حالا پانکچر شدم ک روزهای ۱۱،۱۲،۱۳ بوده هر کدوم. ممکنه دیرتر هم باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی حالت بهتره والا من باید دوماه قبل میرفتم اما جور نمیشه شرایط الان هم مشکل مسکن اینجو ...

قربونت برم عزیزم. شکر خدا منم بهترم. یکم استرس فردا رو دارم. 

ان شاالله همه چی عالی پیش میره و دی عمل می کنی بعدم انتقال و مامان نی نی های گل میشی۰😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاطی جان بعد از چند سال برای بچه دوم اقدام کردین؟ انتقال چندم مثبت شدی؟ دوباره پانکچر کردی یا از قب ...

بعد ۳ سال و خورده ای . انتقال دوم . نه من فقط یه بارپانکچر شدم جنین زیاد داشتم همرو فریز کردم . من شوهرم کاملا سالم بود از اول منم تنبلی تخمدان خفیف داشتم طبیعی خارج از رحم باردار شدم لوله راستم رو برداشتن بخاطر همین ای وی اف انجام دادم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بله گلم الان 25 هفته هستم من خریدامو کردم 

😍😍😍 به سلامتی مبارک باشه دوقلو هستن ؟ هفتع چندم خرید کردی عزیزم شما هم سرکلاژ شدی ؟ استراحت مطلقی ببخش زیاد سوال میپرسم الان داروهاتون چی هست

😍😍😍 به سلامتی مبارک باشه دوقلو هستن ؟ هفتع چندم خرید کردی عزیزم شما هم سرکلاژ شدی ؟ استراحت مطلقی ...

سلامت باشی گلم هفته 19 شوهرم اصرار کرد رفتم خرید ک هفته 21 ب دلیل زایمان زودرس بستری شدم و متاسفانه دکتر گفت نمیشه سرکلاژ کرد الانم استراحت مطلقم آمپول تشکیل ریه هم زدم داروهام ویتامین دی.امگا.کلسیم.ایزی آیرون.مترونیدازول.سفکسیم.شیاف.کرم واژینال.آمپول انوکسا.آمپول پرولوتون.کپسول مولتی پریناتال.

سلامت باشی گلم هفته 19 شوهرم اصرار کرد رفتم خرید ک هفته 21 ب دلیل زایمان زودرس بستری شدم و متاسفانه ...

ایشالا این چند هفته رو به خوبی بگذرونی عزیزم این همه چرک خشک کن واسه چیه عفونت داری؟ تا قبل هفته ۲۱ مشکلی نداشتی استراحت مطلق نبودی . بستری شدی طول دهانه رحمت چند بود 

سلامت باشی گلم هفته 19 شوهرم اصرار کرد رفتم خرید ک هفته 21 ب دلیل زایمان زودرس بستری شدم و متاسفانه ...

عزیزم فقط تا میتونی استراحت کن امپول ریه هم زدی نگران نباش ایشالا سروقت دنیا میان 

ایشالا این چند هفته رو به خوبی بگذرونی عزیزم این همه چرک خشک کن واسه چیه عفونت داری؟ تا قبل هفته ۲۱ ...

قربونت آره عفونت داشتم قبلش هیچ مشکلی نبود استراحتم نبودم اون موقع اینقدر حالم بد بود نپرسیدم چند بوده

دفعه قبل دوتا bc و یک c داشتم که انتقال دادم فرش منفی شدم که البته گفتم قبلا که یه ذره خودم دوران بع ...

اها میخواستم ببینم میگن رویان جنین شناسش خوبه بهتر از دفعه قبل جنین هاتون شده یا نه انشالله موفق گلم😘😍☺️