2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم شما خوبی اره خودم هستم 😍😍 شما گفتی نداجون هستی تقریبا یادم میاد فک کنم ۳ قلو باردار شدی ...

قربونت برم.نه عزیزم من کاربریم امید بود که از سایت انداختم بیرون رمزشم فراموش کردم

نه خواهری هنوز ‌‌‌‌پشت در بسته م امروز 10روز انتقال م البته با روز انتقال 11

انتقال 4 . جنین 3روزه

که دیروز بی‌بی منفی بود

دعاکن با تو دلیات عزیزم.راستی بچه اولت چیه ؟دوقلوها چی معلوم شده ؟

عزیزم شما همون ندا جون هستی که کاربریش ۹۶ بود به هم پیام میدادیم 😍

نه جونم.ولی خیلی خوشحال شدم عشقم.

از بچه‌ها خبر داری ؟حلما تا 98من ازش خبر داشتم دیگه نیومده

مامان سبحان سه ماه پیش اینجا دیدمش 3تا جوجه داره بنظرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم دوقلوهای من ۳۴هفته دتیااومدن باوزن ۲۱۰۰من یه دست دوصفرگرفته بودم دودست یه صفرباقیش شماره یک ...

پس حتما دو صفر بگیرم صفر هم بگیرم ؟ زنده باشن 😍عزیزم شما سرکلاژ شدی دستگاه رفتن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نه جونم.ولی خیلی خوشحال شدم عشقم. از بچه‌ها خبر داری ؟حلما تا 98من ازش خبر داشتم دیگه نیومده مامان ...

با مامان سبحان در ارتباط هستم خداروشکر خوبه خودش و جوجه هاش 😍 شما چی دوقلو به دنیا اوردی الان تو چه مرحله ای هستی 

قربونت برم.نه عزیزم من کاربریم امید بود که از سایت انداختم بیرون رمزشم فراموش کردم نه خواهری هنوز ‌ ...

اخی عزیزم 😥 ایشالا اینسری نتیجه بگیری . انتقال چندمت هست ؟ من اونموقع ها که تو اون تاپیک ۹۵ باهم بودیم وارد این راه شدم خداروشکر با انتقال اولم دخترم رو به دنیا اوردم الان ۴ سالش هست بقیه جنین هام رو فریز کردم ۱ سال پیش هم یه جنین پسر انتقال دادم منفی شدم ۵ ماه پیش دوباره دوتا جنین پسر انتقال دادم خداروشکر مثبت شدم الان تازه ۴ ماهم تموم شده . تعیین جنسیت کردم دوقلوهارو . عزیزم از خدا میخوام هر چی زودتر دلت رو شاد کنه چون میدونم چند ساله منتظری و درگیر درمان 😘😘😘

الهی آمین، برا منم دعا کن ی معجزه نصیبم بشه، در ضمن راز موفقیتتم بگو کاره خاصی انجام دادی؟

عزیزم من بعد از منفی شدن ای وی اف، رفتم پیش یه ماما بنام مهرنوش مطیعی مطبش اصفهان هست. یک دوره اوریکلوتراپی انجام دادم هم خودم هم شوهرم و برنامه اصلاح سبک گرفتم و تا حدی رعایت کردیم برنامه غذایی رو. خودم روزانه دو عدد اووابوست و همسر هم فرتیل اید و ویتامین ای حدود سه ماه مصرف کردن. ایشون خیلی بهم روحیه و انرژی مثبت دادن. و گفتن شما میتونید طبیعی باردار بشین و من فعلا پیشنهاد ای وی اف نمیدم...  نمیخام اینجا تبلیغ کسی رو بکنم و واقعا هم نمیدونم دلیل این اتفاق قشنگ چی بود اما این موضوع به من کمک کرد که نا امید نباشم و با همون ذخیره کم و شرایط بد اسپرم بتونم طبیعی باردار بشم. دعا کنیید برام بمونه و سالم باشه 

آرزو میکنم شما و همه کسایی که منتظر این اتفاق زیبا هستین نصیبتون بشه. 

ممنون عزیزم. نه سرم نمیزنم، تا هفته ۱۳ زدم. دکترم هیچ دارویی نداده بهم بجز یه آبنبات واسه گلو درد. د ...

خوبی عزیزم منم تو بارداری ۲ بار تا حالا مریض شدم ولی من مجبور به خوردن دارو و سرم شدم . ایشالا خوب میشی نگران مباش حتما شلغم بپز بخور عالیه با لیپو شیرین 

توکه عزیزمی خواهری ممنون از دلگرمیت یه دنیا ممنون آره گفته حتما هیسترو باید بشی اما چند ماهه شرایطم ...

سلام عزیزمممم خوبی؟ چه خبرا؟ خیلییی یادت میکنم، در چه حالی؟ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وااای پس من فکر کنم دو صفرم واسشون بزرگ باشه چیا تو ساک بیمارستان گذاشتی گلم من همه چی رو آماده کردم ...

عزیزم شما هم دوقلو بارداری الان چند هفته هستی ؟ منم الان تو این مرحله خرید هستم 

عزیزم من بعد از منفی شدن ای وی اف، رفتم پیش یه ماما بنام مهرنوش مطیعی مطبش اصفهان هست. یک دوره اوریک ...

قربونت برم عزیزم الهی شکر الهی عروسک خاله با داداشاش سالم باشند.منم از سال 88استارت زدم که هنوزم دارم میدوعه م سه بار پانچکر و 4بار انتقال سه بار ای یو ای

الان در حول ولای انتقالم ببینم خدا چی برام مقدر کرده ؟

عروسک خاله ببوس 

کیفیت جنین های شما دفعه های قبل چی میشدن؟بنظر من دکتر هر داروی خارجی براتون نوشت قبول کنید درسته شای ...

دفعه قبل دوتا bc و یک c داشتم که انتقال دادم فرش منفی شدم که البته گفتم قبلا که یه ذره خودم دوران بعد انتقال بی احتیاطی کردم چون روز ۸ به خونریزی افتادم با اینکه پروژسترون مصرف میکردم

عزیزم اینجا درد ودل ات نکی کجا بگی  اگه بدونی ما دبشب با چه شرایطی رفتیم تهران دل سنگ اب میشه. ...

عزیزم شما باردار شدی درسته قرار بود این یه بار هم بری تهران بعدش شهر خودت ؟ 

@لیمولیمولیمو    

سلام عزیزم

امشب ۷۰ حمد و دعای توسل رو به نیت حاجت شما خوندم. ان شاء الله در پناه حضرت صاحب الزمان نی نی تون  صحیح و سالم به دنیا بیاد و عاقبتش بخیربشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست