2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044337 بازدید | 684378 پست
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

عزیزدلم ناراحت شدم برات چرااینجوری شدپس؟میدونم آدم اینجورمواقع ازخداهم گله داره ولی چه میشه کرد ماازحکمت خداسردرنمیاریم ولی بدون که خدابهتریناروبرای بنده‌اش میخواد عزیزدلم فدات بشم شماهنوزجوونی بازم ادامه بدید همسرت هم الان ازروی ناراحتی اینجوری گفته به هم فرصت بدیدانشاالله خداکمکتون کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکترم تهرانی نژاد هست آی وی اف کردم پیشش ولی تعیین جنسیت نداشتم

ممنون ، میشه بگید هزینش چقدر شد؟ چند بار مراجعه داشتید؟ مشکل نازایی داشتید؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
انشاله كه با اولين انتقالت مثبت ميشي ولي دكتر دانايي رو هم تو ذهنت داشته باش.من دوبار منفي شدم اينبا ...

ممنونم عزیزم. با ایشون هم داشتم ی سیکل. تو جهاد دانشگاهی . شکر خدا ان شاالله به سلامتی تا آخر😍

چرا ایمنی و انعقادی همون انتقال اولم ک منفی شد دادم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی گلم شما با روش شانگهای ۷ تا تخمک داشتین؟کدوم مرکز میرین؟ من میخوام برم رویان اگر د ...

سلام هدیه جان شکر خدا. ۶ تاست تخمکم.

اره البته قطعی نیس هنوز دکتر گف چهارشنبه مشخص نیشه ک ادامه میدیم شانگهای رو یا نه. چیزی ک من متوجه شدم روش شانگهای ظاهرا شیوه های مختلف تو دارو دادن و.. داره. چون چند تا از دوستان هم اینجا داشتن و داروهامون فرق داشت

من تبریزم عزیزم مرکز نهال میرم این بار.

از ته دلم دعا می کنم برا هممون آخرین بار باشه و با همینا نی نی دار بشیم ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام من هفته ی بعد وقت تعیین جنسیت گرفتم پیش دکتر تهرانی میشه بگید کجا انجام میدید و هزینتون چقدر شد ...

بار اول مطب رفتم سونو اول هم مطب بودم ولی سونوهای بعدی و پانکچر رو نیکان انجام دادم. دوازده و نیم پانکچر شد فعلا برای فریز نگفتن احتمالا فردا معلوم بشه انتقال هم فکر میکنم حدود ۶ باشه

ان شاالله ۶ تاش جنین های عالی میشن عزیزم و ان  شاالله با انتقالش مامان دو قلوهای ناز بشی 😍😘😗

ممنووونم عزیزم. ان شاالله ب زودی خبر خوش از شما.

دلم گرمه به دعاهاتون❤️

سلام عزیزم. دکتر رباب سید حسینی

@alaae   عزیزم دوباره واردسیککل پانکچرشدی؟ الان دیدم گلم خوشحال شدم برات انشاالله ایندفعه کلی جنین برات تشکیل بشه حالشوببری  بعدم مثبت بشی وخلاصه کلی ذوق کنیم برات فکرکنم بعدازانتقال ناموفق واردسیکل شدیی درسته؟

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

خواهر جان واقعا متاسفم توی همچین شرایطی هستی ، انشالله خدا کمکتون کنه ،،،

منم ۱۰ سال ازدواج کردم و بعد چند سال درمان شروع کردیم هنوزم‌جواب نگرفتیم ، هر از گاهی ب همسرم‌میگم جدا شیم چون همسرم‌ سالمه ولی شدیدا مخالفت میکنه 

با اینک عاشق بچست ولی میگ زندگیمو بخاطر ی بچه خراب نمیکنم ، تازمانی ک تواناییشو داشته باشیم تلاش میکنم برای نتیجه گرفتن .

اگ نشد راضیم ب رضای خدا

این ماه جواب بتا ک منفی شد اول ناراحت شدیم دروغ چرا ولی گریه و زاری اصلا ،،، وسایلو جمع کردیم رفتیم کوه

باور کن همه چیز زندگی بچه نیست 

سلام عزیزم خوبی انشاالله جنین های خوب و با کیفیت برات تشکیل میشه🤲❤

ممنونم قربونت برم 😍❤️ ان شاالله حاجت روایی هممون

نگران نباش عزیزم ، برات دعا میکنیم که خدا هر چه زودتر چراغ دلتون و خونتون روشن کنه 

سلام عزیز دلم خیلی ناراحت شدم از پیامت ،اینطوری خودتو داغون نکن بسپار به خدا آدم توی سختی ها اطرافیانشو میشناسه ،تو لیاقتت خیلی بیشتر از این هاست قوی باش خودتو نباز ، آرامش داشته باش سعی کن دلت آروم بگیره بازم میگم بسپار به خدا عزیزم ❤

بار اول مطب رفتم سونو اول هم مطب بودم ولی سونوهای بعدی و پانکچر رو نیکان انجام دادم. دوازده و نیم پا ...

ممنون ، من بیمارستان گاندی وقت گرفتم، سونو موقع پریود انجام میشه

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری

ساراجون خیلی ناراحت شدم. خدا خودش به دلت نگاه کنه و به خودت و زندگیت آرامش بده.