2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044126 بازدید | 684361 پست

@tito08    

شما هم بعد از حالت تهوع تا چند ساعت بعدش حالتون بده؟

من هر وقت حالم بهم می خوره دیگه نمی تونم چیزی بخورم

دلپیچه هم می گیرم

الان از بعدازظهر تا عصر حالم بد شد

تا این ساعت شب با اکراه میوه خوردم وبیسکوییت

به حالت بدی می افتم

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی ایندفعه متفاوت از سیکل های قبلی و با اولین انتقال ار این سیکلت دوقلو باردار بشی🙏🏻♥️تعداد تخمک ...

ممنوووونم عزیزم ان شاالله❤️

دفعه اول ۵ تا تخمک بود و ۵ تا جنین که همه گرید a بودن.

دفعه دوم ۴ تا تخمک و دو جنین که یکیش ب روز سوم نرسید و اون ی دونه هم شدیداااا ضعیف بود🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دكترتون كيه؟

سلام عزیزم. دکتر رباب سید حسینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزدلم ..حالت عمومیت که خوبه ان شاالله؟ درد  اینا که نداری؟

شکر خدا آره خوبم. هر از گاهی ی درد خیلی کوچولو میاد و میره. 

ب سلامتی عزیزم ان شاالله که همش جنین بشه این سیکل امپول چی داشتی؟

ممنووونم عزیزم. امپول فقط سینال داشتم. hmg نداده بودن برخلاف مرکز قبلی. ی فرقشم این بود ک دوفاستون داشتم تو سیکل. 

روز قبل عمل هم آمپول واریوپپتیل داشتم بخاطر سیکل شانگهای

ممنووونم عزیزم. امپول فقط سینال داشتم. hmg نداده بودن برخلاف مرکز قبلی. ی فرقشم این بود ک دوفاستون د ...

سلام عزیزم خوبی

گلم شما با روش شانگهای ۷ تا تخمک داشتین؟کدوم مرکز میرین؟

من میخوام برم رویان اگر دکتر صلاح دونست اینسری روش شانگهای رو برام انجام بده 

تا الان سه بار پانکچر و دوبار انتقال ناموفق داشتم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ان شاالله . خییییلی ممنونم آستاره جان❤️❤️❤️ ان شاالله حاجت روایی هممون❤️

قربانت عزیزم .انشالله😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم. ممنونم ک ب یادم بودی❤️ اره شکر خدا تازه رسیدم خونه. ۶ تا تخمک کشیدن. گفتن چهارشنبه برم ...

ان شاالله ۶ تاش جنین های عالی میشن عزیزم و ان  شاالله با انتقالش مامان دو قلوهای ناز بشی 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناسید من کم آوردم من خستم دیگه از زندگی سیرم هر ثانیه آرزوی مرگ میکنم.

رفتم برای انتقال با کلی امید و آرزو تمام امیدم بعد خدا این چهار تا جنینم بود که روز انتقال از بین رفتن موقعه در آوردن از فریز هر ۴تا جنین بلاستم با کیفیت خوب از بین رفتن خدایا مگه داریم خدایا مگه میشه خدایا چرا منو نمیکشی راحت شم من نمیتونم دیگه. من کلا بعد اینکه ابن سینا آی وی اف کردمو نشد کلا دیگه سپردم به خدا، آرامش داشتم بدونه استرس بودم فقط از خدا خواستم اما چرا هر چی من تلاش میکنم نمیشه.تو رو به خدا دعا کنید من بمیرم. اون سقط پارسالم اینم از الان، باز اگه زندگیم روی هوا نبود با جون دل دوباره میرفتم برای درمان من حاضرم هر جوری شده مادر بشم برم از پرورشگاه بیارم میپرستمش اما چیکار کنم که دیگه پشتوانه ای ندارم. بعد ۱۱ سال زندگی همسرم نمیدونم چش شده،کسی که همیشه کنارم بود الان میگه جدا بشیم من زندگیمو دوس دارم بعد این همه سال این حق من نیست  چند ماهی میشه که همش میگفت فایده نداره کسی که چند بار انجام داد و نشد یعنی نمیشه دیگه جدا بشیم بهتره چون بدونه بچه الان که جوونیم میشه کنار اومد اما توی پیری خیلی سخته من خودمم اینو قبول دارم ولی آدم باید تلاشش رو بکنه اما این کم آورده به زور قبول کرد بریم برای این انتقال که خدا هم با من اینکارو کرد التماس میکنم ازتون هر کی پیام منو میخونه دعام کنه دعا کنه من به حاجت دلم برسم دیگه بریدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

@nedajooon12345    

سلام عزیزم گل پسرت چه طوره دلم برات تنگ شده بود. 

من خوب نیستم عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام. من دکترم دکتر تهرانی نژاده البته نه برای تعیین جنسیت

سلام من هفته ی بعد وقت تعیین جنسیت گرفتم پیش دکتر تهرانی میشه بگید کجا انجام میدید و هزینتون چقدر شد🙏

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری