2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044416 بازدید | 684388 پست
بچه ها میگم دمای بیضه ها بالا باشه یعنی از بیرون گرماشو حس کنی ممکنه رو دی اف ای تاثیر بذاره؟؟برام س ...

گلم معمولا دمای بیضیه بالاهست ، برای همین همیشه میگن تا میشه باید کاری کرد که دماش خیلی بالا نره.

دمای بالا برای دی اف ای بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی از وام فرزندان غدیر خبر داره که چطور میدن؟ چقدر زمان میبره ؟ فرمش رو پر کردم ، پیامک برا ...

ببخشید این وام چقدره ؟ بعد اینکه مدارک ناباروریو چجوری باید تحویل بدیم ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نارسیس جون ناراحت شدم وقتی نوشتی فقط یه تخمک داشتی، نمیدونم چی بگم که ارومت کنه واقعا سخته. یاد خودم ...

قربونت برم باران جان 💓😘😍💞🙏

قصد ناراحت کردنتو نداشتم اونم تو این شرایط بارداری تون این همه استرس خودتون هست دیگه ببخشین با حرف های منم اذیت میشین ولی چه کنم فقط اینجاست که همه حرف و دردمو درک میکنن.

خانواده ام هیچکس نمیدونه روند درمانمو امشب همه خونه مامانم جمعا ولی من نمی تونستم برم همیناست که بیشتر دل آدمو میگیره

دلم به دعاهای قشنگ دلتون خوشه امیدوارم خدا هم به دل همه شما دوستای گلم نگاه بندازه و اول خواست همه رو برآورده کنه بعدم من رو

قربونت جانان جان💓😘😍💞  ولی خودم اصلا امید ندارم حسم مثل وقتیه که انتقالم منفی میشه خیلی برا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم وقتی گفتی یک دونه تخمک داشتی .انشالله که همون جنین میشه .من یادم یه خانم داخل مرکز ناباروری اصفهان دیدم که با یه دونه جنین دوقلو باردار شده بود . به نظرم وقتی تعداد تخمک ها کم باشه و یا جنین تشکیل نشه دردش خیلی بیشتر از انتقال منفی هستش .من با تمام وجود درکت میکنم .برای منم یه بار جنین تشکیل نشد .نشستم وسط مرکز و بلند بلند زار میزدم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب چراالنواوگونال وچیزای دیگه ک اینجابچه هامیگنوپیشنهادنمیدبن اخه چنبارسینال دبگه بایدشانستونوامتحان ...

النوا رو بهم دادن ایندفعه ولی خیلی جاها دیدم النوا و گونال بهتر با هم جواب میدن. 

نمیدونم دیگه برام پانکچر میکنن یا نه چون دکتر گفت اخرین باره و باید فکر اهدایی باشم

اره فردا میرم حتما از ترس همش دراز کشیدم خیلی استرس دارم . ازینکه با بیهوشی نباشه یا دردهای بعدش یا ...

من بعد سرکلاژ یه هفته ده روز یکم درد داشت زیر دلم اونم گاهی خیلیم خفیف ولی الان نه اصلا درد ندارم 

کلا درد خاصی نداره یه بسته هم سفالکسین میدن برا عفونت 

ولی من خودم ماهی ی بار آزمایش عفونت میدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
الان که تعداد بالا نیس🤔فولیکول اصلا ربطی به تخمک نداره خیلی وقت ها همش خالی از آب درمیاد.نباید رو ف ...

توی سونو هایی که میشدم نسبت به بقیه همیشه تعداد فولی زیاد بودم خیلی ها نهایت 7تا داشتن برا همین میگم زیاد بود چون داروهامونم مشترک بود 

برامنم همیشه همین میشه کیفیت پایینه و خالی نمیدونم باید چیکار کرد که پر و با کیفیت بشن

عزیزم خیلی ناراحت شدم وقتی گفتی یک دونه تخمک داشتی .انشالله که همون جنین میشه .من یادم یه خانم داخل ...

قربونت آستاره جان 💓💞🙏😘 خدا از دهنت بشنوه دیگه اگه دوقلو بشه به معجزه خدا ایمان میارم حس خیلی خوبی پیدا کردم با این پیامت 

آلا جون واریوپپتیل مگه همین امپولی نیست که پاپیون سفید و سارا جون زدن واسه اینکه پریود نشن ؟؟

نمیدونم عزیزم. فک کنم اونا میکرورلین بود یا ی همچین چبزی. خیلی نگرانم. مرکز هم جواب نداد هر چی زنگ زدم. دایرکت دکتر هم پیام دادن اونم جواب نداده. دیگه چاره ای غیر صبر نمیتونم داشته باشم. خدا کنه زحماتم هدر نره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱