2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044520 بازدید | 684391 پست
ببین وقتی سونو میشی و میخوان پروژسترون شروع کنن . با تزریق پروژسترون ها که برای جنین بلاست باید پنج ...

روزانتقال اخه سونونکردکه بگه ضخامت چنده بی سونوانتقال داد،الان بنظرت من دیگه چی روبرسی کنم ،ازمایش ایمنی انعقادی رودوباره جدیدبایدتکرارکردپری جون؟مال دوسالوخورده ای پیشع برامن،ممکنه تغییرکرده باشع ایمنیم؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اره تازه منت میذاره که با تخفیف انقدر. بعد هم میگه امکان داره مجبور باشی تا یک سال استفاده کنی تا جو ...

من بازنمیتونم باورکنم اینچیزارو،والااینقدداروی شیمیایی گرفتبم براهمسرم،دوسال کروناهرسه ماه یسری دارودکترامبدادن تاثییرزیادنداشت مورفوصفرویک مبچرخیدعددش دی اف سه چهارتاادمدپایین همین اونم متغییرمیشدموفویبارصفرمیشدیباریک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌ نگران نباش سرکلاژ میشی هیچ دردی هم نداره 

شما انجام دادی ؟ اگه اره چند هفته بودی با طول چند شما هم دوقلو بودین درسته؟ الانم استراحت هستی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
روزانتقال اخه سونونکردکه بگه ضخامت چنده بی سونوانتقال داد،الان بنظرت من دیگه چی روبرسی کنم ،ازمایش ا ...

پری چون من هفته دوم انتقال یه چیزی مثل  احساس انقباض پیدامیکردم توزیرشکمم،انگاربه کشوقوسیم قاطیش بودنمیدونم چجوری توضبح بدم،تاحالاکسی این حالتوداشته یچه ها؟یه احساس زورزدن توش بودانگارنمیدونم چطوری بگم،بعدکلاروز8-9ب بعدشکمم سفت شده بوددرحال طبیعی نرمه تپله یه کم ولی سفت شده بوداومده بودب سمت بالاافتاده نبود،بعذشیاف میخواستم شب قبل ازمایش بذارم معذرت میخوام داخل دادم شیافویه چی گوشت ماننداحساس کردم ته واژنمه راهش راحت بازنبود

پری چون من هفته دوم انتقال یه چیزی مثل  احساس انقباض پیدامیکردم توزیرشکمم،انگاربه کشوقوسیم قاطی ...

نمیدونم احساس میکنم خونرسانی اینبارخوب بوده چون رونافم مثل نبض میزدقشنگ متوجه میشدم،چون دکتررزاقی سری پیش،گفتع بوداحتمالایاجنینت ضعیفه ک نگرفته یاخونرسانی ب رحمت کم بوده،من کلااصلااب نمیخورم اینبارروزی دوتافلاکسوپرمیکردهمسرم اب ولرم میخوردم بابدبختی،که گردش خون داشته باشم،راهم میرفتم 6بارقبل اصلاتکون نمیخورم ازجام خیلی کم،اینبارحرکت میکردم هریکی دوساعت ده دقیقه

نمیدونم دیگه چیوبایدبرسی کنم،منشیم گف پریدشدی بیاویزیت شو،یکم برم ببینم دکترچی میگه قلبم خیلی بی قراره،اصلااینبارخیلی دارم اذیت میشم هی میگم فردادیگه بیدارشم حالم خوب میشه بازبااسترس بیدارمیشم یه ساعتم بعدش گریع میکنم درطول روزم ده بارگریه میام،هضمش اینباربرام خیلی سخته اصلانمیتونم قبول کنم،حالتهام متفاوت بودازسریای قبل خیلی دلموروشن کرده بودسه چهارروزاخردیگع حرارت بذنم خیل بالارفته بودمن ک همش یخه بدنم داشتم اتیش میگرفتم،بعدروز9-10-11دلپیچه پریدی گرفنم شب ازمایشم همینطور،من معمولاکمردردخیلی میگیرم براپرید،تونت سزچ میکردم میزذعلایم لانه گزینی ،گفتن حتمااون یدونه کامپکت بی گرفته دیرداره لانه گزینی میکنه،انتظازداشتم مثلابتابگه30شده نه اینکه یک بشع،اخه علایم اگه براداروبودچراروزای اخرتازه شروشد،علایم داروازاول شرومیشع اخراش دیگه کم میشه

ان شاالله جوابش خوب میاد و همه چی برات خوب پیش میره 😚😚😚

ممنون عزیزم انشاءالله.انشاءالله که خدا تو دل همسرت بذاره باهات همراهی کنه عزیزم وطعم مادرشدنو بچشی😙

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم تماس گرفتم گفت فعلا نداریم ولی میارم هرچند من الان هم لازم نداشتم.و گفت از هر استانی باش ...

پس خوبه حالا امید بخدا ، ببین گلم کپی پرونده هم کافیه، به دکترتون بگین برا تایید دارو پرونده میخواین کارت ملی چیزی گرو میگیرن و میدن کپی بگیرین.

عزیزم ببخشید من به داروخونه گفتم هر یدونه با بیمه چقدر میشه گفت ۸۰۰ -و میدونم که شما فقط یک روز تزری ...

تا اونجایی که من تحقیق کردم یک النوا برای چهار روز کافیه، بعید میدونم برای هر روز بدن . حالا باز از دکتر خودت بپرس

نمیدونم دیگه چیوبایدبرسی کنم،منشیم گف پریدشدی بیاویزیت شو،یکم برم ببینم دکترچی میگه قلبم خیلی بی قرا ...

نه عزیزم اتفاقا علائم دارو وقتی دوز دارو تو بدن خیلی بره بالا شروع میشه اینجوری نیس با اولین دوز دارو شروع بشه 

الان فکرت رو انقدر درگیر نکن اینجوری از نظر روحی بهم میریزی ی کم صبر کن زمان بگذره روحیه ات بهتر شه ان شالله بهترین ها برات اتفاق میوفته 

ببین دکتر من وقتی ازش میپرسیدم وقتی ضخامت رحمم خوب بوده جنینم بلاست گرید آ بوده چرا نگرفته میگفت علم پزشکی هیچ وقت دو دو تا چهار تا نیس بدن انسانها هم ماشین نیس که همه بدنها ی پاسخ یکسان به شرایط نشون بدن برا همینه تو پزشکی همیشه حرف از احتمالات میزنیم میگفت ما چیزی رو که تونستیم بررسی کنیم از نظر ما بررسی میکنیم و سیکل رو شروع میکنیم  ولی داخل بدن رو واکنشهاش رو نمیتونیم بررسی کنیم 

بچه ها امروز پانکچرم کردم از 14 تا فولیکولی که همیشه تو سونو داشتم فقط یک تخمک کشیدن. 

امروز نزدیک 7نفر پانکچر شدیم همه یک تخمک داشتیم بجز ی نفر که 11 تا داشت. من و اون فقط تعداد فولیکولمون همیشه تو سونو زیاد بود ولی برا من تخمک فقط یکی شد 😭😭 خیلی امید داشتم حداقل 3تا رو داشته باشم.

معلوم نیست این یکی ام جنین بشه یا نه😩😢

حالا اینبار ک میخای آمپول استفاده کنی ولی برای استرادیول خارجی یا هر داروی کمیاب دیگه ای به داروخان ...

شماره ای داری ازشون ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیزم اتفاقا علائم دارو وقتی دوز دارو تو بدن خیلی بره بالا شروع میشه اینجوری نیس با اولین دوز دار ...

خواهری یعنی پس اصلانگرفته بودکه پس بزنه بدن؟من میگم شایدداشته میگرفته که بدنم باهاش مبارزه کرده پس زده،اخه اینسری دز داروهام خیلی کم بوددکتررزاقی خیلی بهم داروداده بودسیلدفافیل چیه اون ژل بودبه بازوم میمالیدم استرومارین روزی 4تااسترادیول4تا،شیاف واژینال شیاف خوراکی ،دواامپول پروژسترون خیلی داروبازتقویتی داده بوداینسری من فقط 4تااسترادیول اسیدفولیک وکوئلی فولداشتم باشبی یه شیافودوتاامپول پروژسترون،فقط اونسری دوتاای وی ای جی داشتم اینسری6تا،والاخواهرهرکارمیکنم دلم اروم نمیشع نمیتونم خودموجم کنم،هرچی شوهرم باهام حرف میزنه میگم والادست خودم نیست اصلا،تودلم اشوبه،الان دلم فقط به انترالیپیدخوش کردم،ولی خب دکتررشتم فک نمیکنم هیچ اطلاعاتی درموردش دلشته باشه،بعدالان مشکل همسرمم هست اخه پروسع داروی اون داستانیه براخودش هرسه ماه یه سری دارومیداداشتباه کردم ننوشتم لااقل میگفتم ابناروش جواب نداده،ال کارنتین واندرفرتی واینچیزاداده بودداروش یه مقدارمونده ازسری اخر،هرکارکردم اسپرمش  بهترشه جنین بلاست تشکیل شع اخرنشدکه نشد

خواهراون دوتاجنینی ک گذاشتن بلاست شه یکیش حذف شدیکیش کامپکت بی شد،بنطرت داشته ضعیف میشده جنینم ک کامپکت شده ولی گریذش بی شده؟؟بنطذت جنین کامپکت بی کیفیتش چطوره؟