2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست
عزیزم کار دکتر زهرا شمالی چطوره ؟ خوبه؟میتونی در موردش بگی  دو هفته پیش بدون تحقیق از شهرستان ...

سلام 

من که راضی بودم از کارشون خیلی تو مطب معطل میشی مثلا بگن ۴بیا ۸یا۹کارت تموم میشه 

کسایی اونجا بودن که قبلا تحت نظر رستمی یا البرزی بودن در نهایت مراجعه کرده بودن به دکتر شمالی 

میگفتن دکتر شمالی رسیدگی بیشتری میکنه به بیمار

حالا میتونید خودتون سرچ کنید تبادل نظر هارو بخونید و یه دکتر باب میلتون انتخاب کنید و ان شاالله موفق باشید و نتیجه بگیرید 

سلامرعزیزم خوبی  چه خبر نیلو جان چیکار کردی واسه ضخامتت  منم متاسفانه مشکل ضخامت پیدا کر ...

سلام عزیزم منم مشکل ضخامت داشتم، استرادیول میخوردم واژینال هم دکتر گفته بود مصرف کنم، سیلدنافیل ۵۰روزی ۲تا واژینال، و فرتایلمیخوردمروزی۲تا، اینارو دکتر اضافه کرده بود برام این بار 

امروز ۵روزه که انتقال دادم 

خداکنه آزمایش بدم و مثبت بشم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامرعزیزم خوبی  چه خبر نیلو جان چیکار کردی واسه ضخامتت  منم متاسفانه مشکل ضخامت پیدا کر ...

سلام عزیزم خوبی؟

من والا مشکلم حل نشد باید تو پروسه گرفتن رحم هستم

نگران نباش ایشالله مشکلت حل میشه

من همه مدل سیکل رو رفتم

ولی آمپول هیچوقت نزدم

چون دوز بالا خودش شرایط رو رو من بدتر میکرد

اگر دکترت تشخیص داده بزن

ایشالله خیره 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم منم مشکل ضخامت داشتم، استرادیول میخوردم واژینال هم دکتر گفته بود مصرف کنم، سیلدنافیل ۵۰رو ...

انشاالله عزیزم که فندقت لانه گزینی کرده و مامان شدی

شما ضخامتت چقدر شد. که واست انتقال دادن؟

متاسفانه همشو داشتم هم سیلدنافیل هم شیاف خوراکی و واژینال هم فرتیل سی ام ولی اوکی نشد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم خوبی؟ من والا مشکلم حل نشد باید تو پروسه گرفتن رحم هستم نگران نباش ایشالله مشکلت حل ...

انشاالله بهترین ها واست اتفاق بیفته عزیزم 

رحم جایگزین هزینش چقدره ؟

من دکترم گفت این سیکل با امپول امتحان میکنیم 

کاش شما هم یه بار امپولش رو امتحان کنی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم منم مشکل ضخامت داشتم، استرادیول میخوردم واژینال هم دکتر گفته بود مصرف کنم، سیلدنافیل ۵۰رو ...

من شهرستانم سونو از طریق واتساپ می بینه ؟

دکتر رستمی هم گفتند خوبه ولی همه چیش حضوریه حتی نوبت دهیش ، نشون دادن سونو .

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

عزیزم منم مشکل ضخامت دارم دو بار سیکلم کنسل شد

پی آر پی، استرادیول خارجی ، پچ استرادیول  اینا انجام ندادی ؟

یه ویزیت دکتر غدد هم همسرتون بشن بد نیست مشکلشون رو مطرح کنن شاید مشکلی توی عملکرد یکسری غدد هم باشه ...

رادیس جون سلام‌.‌خوبی ؟ عزیزم‌میگم‌من سه ماه و نیمه که میکرورلین رو زدم ولی پریود نشدم حالا به شدت سینه هام درد میکنه . به نظرت چرا اینجوری شده ؟ شما اینجوری نبودی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاالله عزیزم که فندقت لانه گزینی کرده و مامان شدی شما ضخامتت چقدر شد. که واست انتقال دادن؟ مت ...

روز ۱۴ قاعدگی ۸ونیم شد روز ۲۰قاعدگی برام انتقال دادن 

البته ۲بار سیکل انتقالم کنسل شد بخاطر ضخامت 

پیاده روی هم زیاد داشتم تو این سیکل 

ممنون عزیزم برام دعا کنید ایشالا مثبت بشم 

خانما کمککککک کنید هر کی سر کلاژ کرده خواهش میکنم جواب بدین من رفتم سونو ۱۳ هفته و دو روز هستم با وا ...

عزیزم‌ نگران نباش سرکلاژ میشی هیچ دردی هم نداره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم‌. خوبی ؟ چیکار کردی ؟ رفتی شیراز ؟

علیکم السلام عزیزم الحمدالله خودت خوبی 

رفتم شیراز پیش دکتر زارعی گفت که تخمک هات کمه تخمک اهدایی نمیخوای میخوام دکتر دیگه ای توی شیراز که خوب و دلسوز باشه انتخاب کنم 

خودت نرفتی توی سیکل انتقال؟

من شهرستانم سونو از طریق واتساپ می بینه ؟ دکتر رستمی هم گفتند خوبه ولی همه چیش حضوریه حتی نوبت دهیش ...

عزیزم دکتر خودش سونو میکنه 

نه واتساپ سونو نمیبینه باید حضوری بری 

نوبت دهی شمالی از طریق پیام رسان سروش هست 

روز ۱۴ قاعدگی ۸ونیم شد روز ۲۰قاعدگی برام انتقال دادن  البته ۲بار سیکل انتقالم کنسل شد بخاطر ...

پیش دکتر شمالی کنسل شد؟دیگه چیکار کرد ؟دیگه نرفت سراغ رحم اجاره ای ؟پیش دکتر کرامتی دو بار سیکلم کنسل شد گفت رحم اجاره ای 😥

عزیزم دکتر خودش سونو میکنه  نه واتساپ سونو نمیبینه باید حضوری بری  نوبت دهی شمالی از طری ...

اخ اینم اینطوریه یعنی کلا دکترها سونو رو حضوری می بینند؟

سونوی سه بعدی هم داره ؟دکتر رستمی گفت داره

میخوام ببینم کدومشون بهتره دیگه انتخاب کنم