2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044586 بازدید | 684400 پست
پی آر پی این دفعه میخوام انجام بدم  ولی استرادیول خارجی و پچ گیرم نیومد شما استفاده کردین ؟از ...

حالا اینبار ک میخای آمپول استفاده کنی

ولی برای استرادیول خارجی یا هر داروی کمیاب دیگه ای به داروخانه دکتر تشیدی که سرکوچه ی مرکز رویان تهران هست پیام بده. ارسال دارن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم دکترت کیه ؟ اسمشو برام میفرستی لطفا 

من دکتر شه بخش بود خدای از همه چیش راضی بودم نمیدونم چی شد که اینجوری شد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا ضخامت آب زیاد خوردن خوبه، پیاده روی، لوبیا سبز، تخمه کدو تنبل  اینا رو یادمه ک دوستان مبگفت ...

دو روزه روزی یک ساعت یا بیشتر پیاده روی شروع کردم 

لوبیا سبز هم با فلفل سبز و گوشت ادویه قاطی کردم تو برنج تونستم کمی بخورم 

ممنون 

کیسه آب گرم هم خوبه.من از اول پریودم کیسه آب گرم گذاشتن با روغن سیاه دونه چرب کردم لوبیا سبز یک ...

من شبها چرب میکنم و کمی ماساژ

ضخامت من روز ۱۳، ۵.۳ بود خیلی کم 

شنبه برم سونو ان شاءالله ضخامتم رفته باشه بالا

تاثیر زیادی داره اگه مشکل ضخامت رحم داری به امید خدا انتقال دادی تو ۱۴ روز انتقالتم بخور خواهش می ...

ان شاءالله 

من از بچگی نمیتونستم بخورم فقط دوبار اون هم خیییییلی کم با گوشت و ... 

ولی دیروز مجبورا کمی خوردم 

ان شاءالله ضخامتم بره بالا 

خوبی عزیزم  آزمایش هات آماده نشد که بری نشون دکتر بدی؟ درست ، کاش شوهرم به حرفم بود و منو میب ...

میدونم عزیزم چه میگی درکت میکنم.هنوز نه آماده نیستن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دکتر راجع به شیاف پروژسترون به من گفت اگه میخوای واژینال بذاری حتما باید ۶سانت بره داخل دیگه نمی‌دو ...

این پاسخت خیلی کمک کرد .ممنون  چون حتی داروخانه هم  اپلیکاتور داد که اصلا با اون قرص نمیشه گذاشت .

ممنون از دوستانی که پاسخ دادند 

ان شاءالله همه افراد این تاپیک و همچنین خود من فرزندان سالم و صالح و خوشگل و خوش روزی و عاقبت بخیر نصیبمون بشه و موقع پیری باهامون با محبت باشند. آمین یا رب العالمین 

فعلا دوستان 

والامیگن زیرسی سال میذاریم که یه بچه هم حتمابه دنیااورده باشه،حالامن گروه خونیم آب هس تاکیدداشتم حتم ...

انشالله اینبار موفق میشی گلم 

آخه مگه میشه وقتی گروه خونیAB هست از‌گروه خونی دیگه تخمک گرفت ؟ میشه اینجوری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله اینبار موفق میشی گلم  آخه مگه میشه وقتی گروه خونیAB هست از‌گروه خونی دیگه تخمک گرفت ؟ ...

انشلالله،اره عزیزم ازهرگروه خونی میشه گرفت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام خانوما 

من سال ۹۶ عکس رنگی گرفتم مشکل خاصی نداشتم بجز چسبندگی خفیف ،،، دو ماه قبل هیسترو کردم بخاطر خراش اندومتر ، همیشه سونو واژینال انجام میدم مشکل خاصی نداشتم نه اندومتریوزی نه چیزی 

ولی چند سالیه که مشکلی برام پیش اومده معذرت میخوام قبل رابطه ، ت.ح.ر.ی.ک که میشم درد شدیدی زیر دلم دارم مث دردای پریودی ،،،، کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟؟؟

یادم میره از دکترم بپرسم 

البته موقع انتقال جنین درد شدید داشتم ناخواسته خودم سفت میگرفتم ،،، که دکتر گفت اول رحمت پیچ داره بخاطر همینه درد داری 

اره.آنوکسا ایرانیه ولی اکثرا برای انعقاد من دیدم آنوکسا میدن. آنوکسا حداقل یک بار میزنیم بعد بقیه فا ...

گفت هپارین قوی تره تاهفته 12تورشت هپارین میدیم ما،من هپارین برام راحتتربودتزذیقش انوکساخیلی سرسوزنس کلفتوموادش دردناک بوذ

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود