2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044580 بازدید | 684400 پست
عزیزم منم مشکل ضخامت دارم دو بار سیکلم کنسل شد پی آر پی، استرادیول خارجی ، پچ استرادیول  اینا ...

پی آر پی این دفعه میخوام انجام بدم 

ولی استرادیول خارجی و پچ گیرم نیومد

شما استفاده کردین ؟از کجا گرفتین ؟

حالا برنامتون چیه ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخ اینم اینطوریه یعنی کلا دکترها سونو رو حضوری می بینند؟ سونوی سه بعدی هم داره ؟دکتر رستمی گفت داره

نه سونو سه بعدی نداره 

ولی خود دکتر تو مرکز ثمر سونو سه بعدی رو انجام میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علیکم السلام عزیزم الحمدالله خودت خوبی  رفتم شیراز پیش دکتر زارعی گفت که تخمک هات کمه تخمک اهد ...

عزیزم دکتر گویا مددی هم خوبه قبلا توی تیم رستمی بوده 

البته رستمی خودش زیاد کار انجام نمیده

پی آر پی این دفعه میخوام انجام بدم  ولی استرادیول خارجی و پچ گیرم نیومد شما استفاده کردین ؟از ...

هیچکدومشون انجام ندادم میخوام یک دکتر خوب توی شیراز انتخاب کنم برم زیر نظرش 

یک بار با استرادیول ایرانی و یک بار با سیکل نچرال کنسل شد دکتر کرامتی گفت رحم اجاره ای 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
روز ۱۴ قاعدگی ۸ونیم شد روز ۲۰قاعدگی برام انتقال دادن  البته ۲بار سیکل انتقالم کنسل شد بخاطر ...

استرادیول خارجی داشتی یا ایرانی ؟

من شهرستانم سونو از طریق واتساپ می بینه ؟ دکتر رستمی هم گفتند خوبه ولی همه چیش حضوریه حتی نوبت دهیش ...

عزمزم شما هرجا بری باید حضوری بری برای سونو هرچیز دیگه هیچکدام با واتساب نمیبینن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزمزم شما هرجا بری باید حضوری بری برای سونو هرچیز دیگه هیچکدام با واتساب نمیبینن

خوبی عزیزم 

آزمایش هات آماده نشد که بری نشون دکتر بدی؟

درست ، کاش شوهرم به حرفم بود و منو میبرد این همه فکر روم نبود

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اخ اینم اینطوریه یعنی کلا دکترها سونو رو حضوری می بینند؟ سونوی سه بعدی هم داره ؟دکتر رستمی گفت داره ...

یکی از دوستای من کلی دکتر و مرکز رفت ولی اخرش با دکتر رستمی دوقلو باردارشد خیلی ازش راضی بود 

وقتی کسی بهم میگه حامله میشی  ته دلم روشن میشه که اون روز میرسه  عزیزم این دوران رو به خو ...

ممنونم نگران نباش هممون این روزا و این فکرا که یعنی منم میشه حامله شم رو گذروندیم یادمه ی روزایی انقدر شبا گریه میکردم میگفتم یعنی میشه منم مادر شم خدا بخواد همه چی میشه تو هم که داری تلاش ات رو میکنی حتما میشه

ای جااانم انشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم  مراقب خودت باش

سلامت باشی عزیزم، مرسی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻